HNM Gel za Nohte, Neon Bleščice Bling Gel UV-LED Lučka Soak off Gel Polish 8ml Dolgo obstojen na UV Gel Lak DIY za Nohte Art Design HNM Gel za Nohte, Neon Bleščice Bling Gel UV-LED Lučka Soak off Gel Polish 8ml Dolgo obstojen na UV Gel Lak DIY za Nohte Art Design HNM Gel za Nohte, Neon Bleščice Bling Gel UV-LED Lučka Soak off Gel Polish 8ml Dolgo obstojen na UV Gel Lak DIY za Nohte Art Design HNM Gel za Nohte, Neon Bleščice Bling Gel UV-LED Lučka Soak off Gel Polish 8ml Dolgo obstojen na UV Gel Lak DIY za Nohte Art Design HNM Gel za Nohte, Neon Bleščice Bling Gel UV-LED Lučka Soak off Gel Polish 8ml Dolgo obstojen na UV Gel Lak DIY za Nohte Art Design HNM Gel za Nohte, Neon Bleščice Bling Gel UV-LED Lučka Soak off Gel Polish 8ml Dolgo obstojen na UV Gel Lak DIY za Nohte Art Design

HNM Gel za Nohte, Neon Bleščice Bling Gel UV-LED Lučka Soak off Gel Polish 8ml Dolgo obstojen na UV Gel Lak DIY za Nohte Art Design

€2.20 €1.32
Na zalogi
s156449

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Sestavine: Smole
  • Število Kosov: Ena Enota
  • funkcija 1: Gel Nohtov
  • Količina: 1pcs
  • Sušen: LED ali UV Lučka
  • Certifikat: SGS/ MSDS/CE
  • Postavka Vrsta: Gel Nohtov
  • Učinek: Sijoče,Barvita
  • Vrsta: Neon gel za nohte
  • Funkcija: Vernis Semi Permanent
  • Dolgotrajno Obdobje: 3 Tedne ali več
  • Soak Off: Odstranite z Acetonom
  • Blagovna Znamka: HNM
  • Številka Modela: HNM Gel za nohte
  • NETO WT: 8ml

  • Opozorilo:

    Vse lepe barve so na zalogi,svobodno Izbirajo.

    Kot vemo ,To je nizko-stroški promocijskih izdelkov, Zato smo se odločili redni dostave, št sledenje podatkov.V normalnih okoliščinah, Dobavni rok je približno 30--60 dni.

    Čas dostave v Braziliji, je o 60-120 dni .

    Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne informacije, Hvala.

    Package Vsebina:

    Neon Nohtov, Gel, * 1

    Prosimo, Upoštevajte,: HNM NOHTOV, GEL, so namenjeni za usd v plasti.To omogoča uporabo več geli za nohte skupaj, kot tudi posebne učinke geli za nohte, da bi dosegli želeno barvo in konča.Furhermore, več plasti lahko zahteva predvsem za svetlejše barve, da bi dosegli želeno barvo in konča.1. korak. Očistite nohte nato trim suiface kot običajna manikura postopek Korak 2. Popolnoma preurediti za nohte , lahko za nohte barve biti uravnoteženo.Korak 3. Podlak je prvi, ki lahko lak, ki trajajo dlje, zdravljenje z UV lučka za 2 minuti ali LED svetilke za 60 sekund. (Potrebi) Korak 4. Nanesite prvi sloj barve nohte neposredno, sušen, z UV žarnico za 2 minuti ali sušen, z LED svetilko, za 60 sekund.Korak 5. Uporablja izmenljive nadlak, ki lahko barvno več sijalo, in nato sušen, z UV žarnico ali LED žarnice.6. korak. Odstrani lepljivi površine z bombaža, namočeno s čistilom.

    · Sprejemamo Ailpay, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo.

    · Če ne morete preveriti, ali plačilo ali ne, prosimo, počakajte nekaj minut in se ponovi plačilo znova.

    · Koli vprašanje fell prosimo, da nas kontaktirate

    ·Ta postavka vključuje ogledalo, tako da bomo pack je zelo dobro z visoko kakovostjo Shockproof Mehurček Vrečko, prosim, ne skrbi!

    ·Prosimo, odprite parceli tik pred podpisom za to, ko prejme od svojega mailman!

    ·Če potrebujete pomoč, da izberete hitro in zanesljivo dostave podjetja, nam neposredno in potrudili se bomo, da pomaga.

    ·Dostava po teh načinov, ekstra ladjar stroškov, se bo polnjenje

    ·Vse mednarodne pošiljke, mora iti skozi carinjenje postopek, lahko to vpliva na čas dostave je vaš element, uvozne dajatve, davki, ddv, niso vključene v postavko ceno ali ladijskega stroškov.ti stroški so kupci odgovornost!

    ·Naredimo preverjanje kakovosti pred pošiljanje elementov.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, po njegovem prejemu.

    ·Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 2 delovnih dni.

    ·Če se želite vrniti na parceli, prosimo, enostavno vrnite nam v 30 Dneh v prvotno stanje.

    ·Kupec mora plačati za vrnjeno tovora.Potem smo lahko izda celotno vračilo da ste po tem, ko vrne element, ki je prišel na naše skladišče

    ·Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

    ·Če imate kakršnekoli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

    ·Bomo potrudili, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

    ·Če imate kakršno koli vprašanje , prosimo, obrnite na nas.Lep dan

    Oznake: gel za nohte, neon nohtov, gel za nohte, xiona, gel lak tralusid, gel lak neon ros, gel za nohte namakajte kitajska, nabor gel za nohte, gel lak neon fluerence, gel lak neon rojen, gel lak neon 4, gel lak neon stalno.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki