Ustvarjalne Namizje Majhne Smeti V Gospodinjstvu Za Pisarne Dnevna Soba, Spalnica Mini Postelji Majhne Smeti Ustvarjalne Namizje Majhne Smeti V Gospodinjstvu Za Pisarne Dnevna Soba, Spalnica Mini Postelji Majhne Smeti Ustvarjalne Namizje Majhne Smeti V Gospodinjstvu Za Pisarne Dnevna Soba, Spalnica Mini Postelji Majhne Smeti Ustvarjalne Namizje Majhne Smeti V Gospodinjstvu Za Pisarne Dnevna Soba, Spalnica Mini Postelji Majhne Smeti Ustvarjalne Namizje Majhne Smeti V Gospodinjstvu Za Pisarne Dnevna Soba, Spalnica Mini Postelji Majhne Smeti Ustvarjalne Namizje Majhne Smeti V Gospodinjstvu Za Pisarne Dnevna Soba, Spalnica Mini Postelji Majhne Smeti

Ustvarjalne Namizje Majhne Smeti V Gospodinjstvu Za Pisarne Dnevna Soba, Spalnica Mini Postelji Majhne Smeti

€1.65 €1.32
Na zalogi
s158701

  • Poreklo: NAS(Izvora)
  • material: PVC

  • Značilnosti:

    1. Vzdržljiv material: izdelek je izdelan iz PP materiala, ki je okolju prijazna in je ni značilen vonj, je močan in vzdržljiv, in je trajno.

    2. Videz modela: izdelek sprejme minimalističen design, sprejme dvojno plast design, in smeti vrečko, ki se nahaja v sredini, ki izgleda preprosta in lepa, primerna za uporabo v zaprtih prostorih.

    3. Pogosto se uporabljajo: izdelek je majhna v formi in ne zavzemajo dodatnega prostora.Primeren je za uporabo v umivalniki, kuhinje, dnevne sobe, pisarne, itd., in se lahko uporablja kot namizno smeti lahko.

    Opis:

    Ta izdelek je pult mini smeti, z minimalistično dvojno plast design, eleganten in lep, se lahko uporablja kot namizno smeti, primerna za spalnice, dnevne sobe, kuhinje in drugih priložnostih.

    Specifikacije:

    Material: PP

    Velikost: 21.7*8.8*14.5 cm

    Teža: 240 g

    Oblika: sod oblike

    Zmogljivost:

    Barve: belo, modro nebo, roza (neobvezno)

    Paket Je Vključeno:

    1* Mini smeti

    Opombe:

    1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

    Oznake: namizje smeti, majhne smeti, papir, smeti, mini koš, risanka smeti, kabinet smeti, bin mizo, pult mini smeti, smetnjak brez pokrova, pokal koš.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki