4Pcs Kristalno Gumbi Kabinet Vrata Vlečenje Ročice z Vijaki za Dom 4Pcs Kristalno Gumbi Kabinet Vrata Vlečenje Ročice z Vijaki za Dom 4Pcs Kristalno Gumbi Kabinet Vrata Vlečenje Ročice z Vijaki za Dom 4Pcs Kristalno Gumbi Kabinet Vrata Vlečenje Ročice z Vijaki za Dom 4Pcs Kristalno Gumbi Kabinet Vrata Vlečenje Ročice z Vijaki za Dom 4Pcs Kristalno Gumbi Kabinet Vrata Vlečenje Ročice z Vijaki za Dom

4Pcs Kristalno Gumbi Kabinet Vrata Vlečenje Ročice z Vijaki za Dom

€13.41 €9.38
Na zalogi
s158829

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • material: Aluminij
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Certificiranje: NOBEN

  • 1.Iz kristalno nosorogovo, mehko glino in nerjavečega jekla.Z močno strukturo, to je zelo trmast in ne enostavno pridejo .

    2.odporne na obrabo, okrasnih ni enostavno padel, zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

    3.To s in izgleda zelo lepa in modi s ical učinek v dekoraterstvo.Primerna za vaš dom ali pisarno.

    4.Poiščite mesto, kamor želite namestiti na krovu in izvrtajte luknjo , nato skozi vijak nazaj od odbor in niti tesen na gumb.

    5.Primerna za vrata, za kakršen koli namen, kot so predali, vrata, omare, vrata, omare, vrata, omare,vrata, Dom &Pisarna itd.

    velikosti:30 mm

    Material:Aluminij zlitine + nosorogovo

    barva:Bela/Črna/Modra/Roza

    Vsebina Paketa:

    4 x Predal ročaj (z vijaki)

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: kabinet sodobne ročaj, aluminijasto pohištvo, gumb tuš, pohištveni ročaj iz nerjavečega jekla, za kabinet ročaj, furnitur ročaj, kabinet gumbi in ročaji vrat gumb, črna predal gumb, ročaj za ohišje in predal, kabinet vrat gumb.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki