Pasje Igrače, Pliš Igrače za Pse Polnjene Živali z Crinkle Papir za Živalsko Obliko Žvečiti Igrača Nosoroga Pasje Igrače, Pliš Igrače za Pse Polnjene Živali z Crinkle Papir za Živalsko Obliko Žvečiti Igrača Nosoroga Pasje Igrače, Pliš Igrače za Pse Polnjene Živali z Crinkle Papir za Živalsko Obliko Žvečiti Igrača Nosoroga Pasje Igrače, Pliš Igrače za Pse Polnjene Živali z Crinkle Papir za Živalsko Obliko Žvečiti Igrača Nosoroga Pasje Igrače, Pliš Igrače za Pse Polnjene Živali z Crinkle Papir za Živalsko Obliko Žvečiti Igrača Nosoroga Pasje Igrače, Pliš Igrače za Pse Polnjene Živali z Crinkle Papir za Živalsko Obliko Žvečiti Igrača Nosoroga

Pasje Igrače, Pliš Igrače za Pse Polnjene Živali z Crinkle Papir za Živalsko Obliko Žvečiti Igrača Nosoroga

€11.42 €7.99
Na zalogi
s160048

  • Poreklo: CN(Izvora)

  • TRAJNO-Te pasje igrače so iz naravni ne-toksični bombažne tkanine z vodotesno plast.Bolj trmast kot navadne krpe.Vrv skozi telo tudi razširitev uporabe življenje igrače.

    MEHKO in VARNO-Plišastih površino in soft nadev je udoben za Stik.Pomoč za čiščenje svoje štiri noge prijateljev zob in masaža njihovih gum ne boli njih.

    MECHINE STROJ--trmast tkanine so pralni stroj za cikel uporabe.Prihranite vaš denar na pogosto zamenjava umazana in daed igrače za pse!

    NESKONČNO VESELJE--Crinkle papirja znotraj, da hrup in da vaš pes zabavali ure in ure.Z uporabo teh ljubek igrače na igra tug of war, ali pridobi igro s svojim krzno baby bi bilo zabavno!

    PREDLOG-Te igrače ne za agresivno grizejo stvari po hiši.Tako kot vsaka druga igrača, naš pes igrače ne neuničljiv.Priporočamo, nadzoruje igro, in pravočasno zamenjavo zdrobljen turistov.

    barva:rdeča

    Material:Pliš

    velikost:34x17cm

    Vsebina Paketa:

    1 x Igrača za Psa

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: čipke čevlji 36 dekleta, sterne auto led set, japonski slog plug, hotwheels božič, japonski ultralahkih, čipke torto tutu baby, japonski teen posnetki, čipke modrc neopazno, oneplus 7 pro kakav.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki