Preprostost Plastično Tkivo Polje Napkin Imetnik Kvadratnih Tkiva Polje Za Varstvo Okolja Baby Robčki Polje Home Tkiva Škatla Za Shranjevanje Preprostost Plastično Tkivo Polje Napkin Imetnik Kvadratnih Tkiva Polje Za Varstvo Okolja Baby Robčki Polje Home Tkiva Škatla Za Shranjevanje Preprostost Plastično Tkivo Polje Napkin Imetnik Kvadratnih Tkiva Polje Za Varstvo Okolja Baby Robčki Polje Home Tkiva Škatla Za Shranjevanje Preprostost Plastično Tkivo Polje Napkin Imetnik Kvadratnih Tkiva Polje Za Varstvo Okolja Baby Robčki Polje Home Tkiva Škatla Za Shranjevanje Preprostost Plastično Tkivo Polje Napkin Imetnik Kvadratnih Tkiva Polje Za Varstvo Okolja Baby Robčki Polje Home Tkiva Škatla Za Shranjevanje Preprostost Plastično Tkivo Polje Napkin Imetnik Kvadratnih Tkiva Polje Za Varstvo Okolja Baby Robčki Polje Home Tkiva Škatla Za Shranjevanje

Preprostost Plastično Tkivo Polje Napkin Imetnik Kvadratnih Tkiva Polje Za Varstvo Okolja Baby Robčki Polje Home Tkiva Škatla Za Shranjevanje

€15.93 €11.15
Na zalogi
s162284

  • O Metodi: Sedež Tip
  • material: Plastični
  • Slog: Sodobno
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporablja Tkiva: Odstranljiva Tkiva

  • Ime Izdelka: Tkiva Polje Za Informacije O Velikosti (Dolžina, Debelina Višina):

    Oglejte si fotografije v izdelek možnosti

    Tam je tudi opis prikaže na dnu strani s podrobnostmi

    Material: Plastika; kakovost je visoka in podplati so skrbno varjene in stabilno.

    Storitve za stranke: ① 24 urah hitro dostavo; ② 24-urni servis; ③ ni razlog za vrnitev ali izmenjave blaga, v roku 15 dni

    Notranji nadev:

    Uporabljamo mehurček stolpec in pena za polnjenje zaščititi blago iz trčenja med prevozom.

    Zunanji embalaži:

    Zunanji pakiranje je izdelana iz visoko-kakovostni razred škatle z močno stiskanje odpornost,ki je lahko zaščito blaga, od tega, da stisnemo med prevozom.

    O trgovini

    1. Paket uporablja mehurček kolone, ki je zelo močan in izrazit.

    2. Obstaja visoko kakovost logističnih partnerjev za zagotavljanje parcele na čas (nekatere parcele sodelujejo z uradnimi logistika)

    3.Če prejmete poškodbe predmetov, prosim, ne negativen komentar, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke, zagotoviti fotografij, preverite, reshipment za vas

    4. Če se vam zdi, da nekaj manjka, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke.Po preverjanju težo, če kaj manjka, lahko porabili še enkrat brezplačno.

    5. Če logistika je ne posodablja nove informacije, za dolgo časa, lahko neposredno obrnite na spletno storitev za stranke, da rešimo to za vas.Ne trdim sporov neposredno.Hvala vam za vaše razumevanje.

    6. Zunanji sloj uporablja črno pakiranje torbe ali rumeno lepilni trak za zasebnost v smislu embalažo, ki je meni in moji mali prijatelji so zelo previdni!

    Oznake: posebno svinčnik polje, obraznega tkiva polje usnje, za enkratno uporabo plastičnih omako skodelice in pokrovom, polje mleka, tkiva škatle lether, nail robčki polje, transportni zabojnik tkiva, polje robčki marmorja, cvetlični tkiva polje posode, ereser svinčnik polje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki