Rui Hao Očala Sončna Očala Moških Pilotni Vožnje Polarizirana Sončna Očala Športna Očala Za Sonce Pomladi Tempelj Očala Design Rui Hao Očala Sončna Očala Moških Pilotni Vožnje Polarizirana Sončna Očala Športna Očala Za Sonce Pomladi Tempelj Očala Design Rui Hao Očala Sončna Očala Moških Pilotni Vožnje Polarizirana Sončna Očala Športna Očala Za Sonce Pomladi Tempelj Očala Design Rui Hao Očala Sončna Očala Moških Pilotni Vožnje Polarizirana Sončna Očala Športna Očala Za Sonce Pomladi Tempelj Očala Design Rui Hao Očala Sončna Očala Moških Pilotni Vožnje Polarizirana Sončna Očala Športna Očala Za Sonce Pomladi Tempelj Očala Design Rui Hao Očala Sončna Očala Moških Pilotni Vožnje Polarizirana Sončna Očala Športna Očala Za Sonce Pomladi Tempelj Očala Design

Rui Hao Očala Sončna Očala Moških Pilotni Vožnje Polarizirana Sončna Očala Športna Očala Za Sonce Pomladi Tempelj Očala Design

€24.57 €12.28
Na zalogi
s16260

  • Slog: Pilotni
  • Blagovna Znamka: RUI HAO OČALA
  • Lens Width: 67 mm
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Lenses Optical Attribute: Polarizirana
  • Leče Material: Polikarbonatne
  • Okvir Material: Aluminija, Magnezija
  • Lens Height: 40 mm
  • Očala Tip: Sončna očala
  • Spol: MOŠKI
  • Številka Modela: 6804
  • Postavka Vrsta: Očala

  • RUI HAO Očala blagovne Znamke Vožnje Polarizirana sončna Očala 6804

    S pomočjo pozornosti kakovosti in splošno zasnovo, ti sončna očala bo vaša najboljša izbira.Smo popolnoma prepričani, da je vaše zadovoljstvo, kar je razlog, zakaj imamo najboljše jamstvo in politiko vračanja na Soaring.si.Prosimo, da preverite naše pogoje in določila za več podrobnosti.

    Specifikacija Predmeta

    Številka Modela:

    6804

    Blagovne znamke:

    RUI HAO OČALA

    barve :

    Temno Zelena

    Spol:

    Unisex (Moški in Ženske)

    Objektiv Širina

    67 mm

    Most Širina:

    17 mm

    Tempelj dolžina:

    126mm

    Širina Okvirja

    140mm

    Vertikalna Višina:

    40 mm

    Okvir Material

    Lep aluminij zlitine

    Objektiv Vrsta:

    Polarizirana Objektiv

    Teža:

    23g

    Package:

    1 sončna Očala ,

    1 krpe za čiščenje,

    1 Primeru

    Obvestilo:

    1.Toplo Poziv: merjenje z roko, ki imajo določene napake med 1-3 mm, Prosimo za Razumevanje!

    2. Če imate kakršno koli vprašanje, ali so nezadovoljni z izdelki, proste, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij .si bomo prizadevali, da vam odgovori v roku 24 ur!

    Paket

    DOSTAVA 1. Mi ladje po vsem svetu.Dostava čas se lahko razlikuje-odvisno od vrste sprejemnika lokacijo. 2. Elementi bodo poslani v 48-72 ur po plačilu izbrisani. 3. Paket z letalom zamudo 5-10 dni, včasih razlog letov, po meri vprašanja, ali Božič rush 4. Za mednarodni kot hitenja.Naročila, kupec je odgovoren za vse, ki veljajo uvozne dajatve, lokalnih davkov in DDV.Prosimo, preverite pri vašem carinski pred nakupom. 5. Za vse nujne pošiljke, prosimo, uporabite Express pošiljke, kot so EMS ,TNT, DHL ALI da ne povzroči zamudo (traja 3-7 delovnih dni, da po vsem svetu) .Vrne: 1. Če imate okvarjen element, ki ga želite vrniti ali izmenjavo, nas kontaktirajte v roku 7 dni od prejmete pošiljko. 2. Če je bil predmet kupljen za napako in pošlje nazaj za vračilo, 20%, obnavljanje pristojbina bo potekala. 3. Poškodovano in uporabljenih elementov ne izpolnjujejo pogojev za vrnitev. 4. Ladjar stroškov, se ne vrača. . 5. Postavka nam morate vrniti v neporabljene stanje, z originalno embalažo. 6. Naročnik je odgovoren za stroške dostave na katerikoli vrnjene artikle. 7. Če vrnitev postavka je izkazalo za dobro delo, ko test, mora stranka prevzame vse stroške, 8. Z nakupom tega artikla avtomatsko strinjate z našimi pravili in pogoji.Garancija in Vzdrževanje: ***** Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov.Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naše (prodajalca) povratni naslov in napišite "darilo" na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

    Oznake: uplinjač 650klr, cony zimsko noč, prvaki številke, bmw f06 led luči, državljanske 15t glušnika, bling flip iphone, champoing kiratin, casette sram zlato, oblačila ed hardy.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki