Za Apple TV Daljinski upravljalnik Wall Mount Oklepajih Stojalo s Silikonsko Siri Daljinski upravljalnik za Varstvo Primeru za Apple TV 4. Za Apple TV Daljinski upravljalnik Wall Mount Oklepajih Stojalo s Silikonsko Siri Daljinski upravljalnik za Varstvo Primeru za Apple TV 4. Za Apple TV Daljinski upravljalnik Wall Mount Oklepajih Stojalo s Silikonsko Siri Daljinski upravljalnik za Varstvo Primeru za Apple TV 4. Za Apple TV Daljinski upravljalnik Wall Mount Oklepajih Stojalo s Silikonsko Siri Daljinski upravljalnik za Varstvo Primeru za Apple TV 4. Za Apple TV Daljinski upravljalnik Wall Mount Oklepajih Stojalo s Silikonsko Siri Daljinski upravljalnik za Varstvo Primeru za Apple TV 4. Za Apple TV Daljinski upravljalnik Wall Mount Oklepajih Stojalo s Silikonsko Siri Daljinski upravljalnik za Varstvo Primeru za Apple TV 4.

Za Apple TV Daljinski upravljalnik Wall Mount Oklepajih Stojalo s Silikonsko Siri Daljinski upravljalnik za Varstvo Primeru za Apple TV 4.

€8.98 €7.36
Na zalogi
s16415

  • Barve: črna
  • material: ABSsilicone
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Fasdga

  • Številka Modela: 100117

    Ustreza za: Apple TV, 4.

    barva:Črna

    Material:ABS+silikona

    Vsebina Paketa:

    1 x nosilec

    1 pakiranje x montažni vijaki

    1 x Daljinski upravljalnik silikonski rokav

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: nosilec za stensko, tv nosilec, stopala tv, talno stojalo tv, dolgo tv nosilec, voznik tv, devider tv stojala, nosilec za tv, apple tv na nosilec, vesa mount adapter apple.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki