Nova Prilagodljiva sesalnik Krtačo Crevice Orodje sesalnik Primerna Oprema Za Dyson sesalnik DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6 Nova Prilagodljiva sesalnik Krtačo Crevice Orodje sesalnik Primerna Oprema Za Dyson sesalnik DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6 Nova Prilagodljiva sesalnik Krtačo Crevice Orodje sesalnik Primerna Oprema Za Dyson sesalnik DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6 Nova Prilagodljiva sesalnik Krtačo Crevice Orodje sesalnik Primerna Oprema Za Dyson sesalnik DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6 Nova Prilagodljiva sesalnik Krtačo Crevice Orodje sesalnik Primerna Oprema Za Dyson sesalnik DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6 Nova Prilagodljiva sesalnik Krtačo Crevice Orodje sesalnik Primerna Oprema Za Dyson sesalnik DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6

Nova Prilagodljiva sesalnik Krtačo Crevice Orodje sesalnik Primerna Oprema Za Dyson sesalnik DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6

€11.56 €6.93
Na zalogi
s164250

  • Vakuumski Del Vrsta: Ščetke
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Za Dyson
  • Vrsta: Sesalnik Deli

  • Nova Prilagodljiva sesalnik Krtačo Crevice Orodje sesalnik Primerna Oprema Za Dyson sesalnik DC3 DC4 DC5 DC6 DC7 V6

    Tip:Sesalnik Deli Vakuumske Del Tip:Ščetke

    Material:PP plastike

    Primerni Za Dyson:DC3* ,DC4*,DC5*,DC6*,DC7*,V6

    Barva:Črna

    Velikost:60 x 3.4 cm

    Paket je vključeno:1x sesalnik Crevice Orodje

    Opomba:Na svetlobo in zaslon razlika lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Prosimo za razumevanje.

    Zaradi ročnega merjenja,prosimo, dovolite 1-3 cm(0.39-1.18-palčni)napaka ,hvala vam!

    1.Sesalna usta, široko,šobe očistite območje hitreje in ne za kabel.S prilagodljivo razširitev ga lahko dobite v še strožji prostorov in se lahko uporablja z ali brez čopiča.

    2.Prilagodljivo kolena do 90 stopinj,nove blagovne Znamke vrhunske kakovosti združljiv podaljša in prilagodljiv crevice orodje z odstranljivo krtačo za vaš sesalnik.

    3.Ta premium kakovosti podaljša crevice orodje, ki je kot nalašč za pridobivanje na majhne vrzeli in razpoke.Super za čiščenje območja v skladu pohištvo, kotu, zračniki za lase, gretje vodi, in ob strani hladilnik

    4.Fit Dyson DC3* ,DC4*,DC5*,DC6*,DC7*,V6

    Plačilo: 1) sprejemamo plačila preko Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Garancija: 1) Vse izdelke bo mogoče preveriti pred odpremo 2) v garancijskem roku, če pride do težave zaradi kakovosti razlog, prosimo, da se zadruga, da posnamete fotograje ali Videoposnetke na vprašanje in da nam pošljete za preverjanje.Povratne informacije: 1) se Bomo vedno potrudili, da služijo in vedno zagotoviti najboljše kakovosti proizvodov za vsako stranko, če izpolnjujejo Z naših storitev, naši izdelki, prosimo, ne oklevajte, da nas pusti pozitiven feed back 2) Če imate vprašanja o storitvah ali produktih, prosimo, obrnite na nas prosto, bomo iskreno, da se prepričajo, to je naša Odgovornost, samo ne pusti negativne povratne informacije, brez obrnete na nas.Hvala, ker ste.Pošiljke: 1) Naročila se obdelujejo pravočasno po preverjanju plačil, kot ponavadi, za nas to stalo 24 urah, da prejemajo plačo. 2) Vašega naročila, se mora ujemati vaš naslov za dostavo, potrebujemo vašo pravilno telefonsko št.Prepričajte se, da blaga, ki ste jih prejeli. 3), bomo ladja preko DHL ali Fedex, nekega dne ste se odločili, DHL, bomo lahko z Fedex, TJ, za nekaj časa, ki ste ga izbrali, Fedex, IE, Bomo lahko z DHL, je odvisno od razmer, prosimo, potrdite, da jo lahko sprejmemo. 4) po tem, ko smo ladje, bomo spremljali blago, za vas, In veste, zadnje novice.

    Oznake: ščetke motorja dyson, 12v 2000ma ac adapter, dyson v6 v prahu krtačo, dc74, adapter cctv, 5v 3000ma power adapter, dyson v6 dc krtačo, dyson v6 ščetke, dyson v6 krtačo koncu, dc58.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki