Vladar lecal tip lt-320 celic. Točne. 0 Tri-stransko G. V. 1974-78 (Kos)

Vladar lecal tip lt-320 celic. Točne. 0 Tri-stransko G. V. 1974-78 (Kos)

€39.27
Na zalogi
s165667

  • Blagovna Znamka: NOBEN

  • vladar Merjenja so naslednje vrste: levo, se obrne, kovinski, krčenje in drugi.levi line so namenjeni, da se pod nadzorom "on-the-potrditev" svetlobna režejo način.Natančnost razreda 0 in 1 liniji proizvaja.so izdelani iz visoko kakovostnega kaljenega jekla.

    Linije levo tip LD je prinesla delovni del površin, ki se nahajajo na obeh straneh pod kotom obliki obraz nož obliko.Cut iz ene strani pod kotom vladar, priročno za nadzor v težko doseči mestih.Vladar je opremljen s toplotno izolacijo, blazine in se uporablja za locksmith, lecal delo in nadzor poslovanja.

    lecal vladar modeli Lt v oddelku ima obliko enakovredno trikotnik, na vsaki strani delovno površino, ki je narejen polmer rez vzdolž celotne dolžine.Vladar ima toplotno izolacijske ročaj.

    Linije levi modeli LCH ima štiri enostranski obliki v prerezu, skupaj vsak delovni del, vladar je narejen polmer vdolbino.

    vladar verjamejo shd za letalo, nadzor mize stroji in druge podobne izdelke.Vladar je široko delovno površino in dvojno-bar v oddelku.Je narejen iz orodnega jekla.

    vladar verjamejo SPC se uporablja za nadzor, namestitev, pri montaži strojev.Ima širok delovni površini pravokotni del, se lahko uporablja za vrtenje monotonost ozkih površin.

    vladar verjamejo, tip Ut - Kotni, v prerezu-tri-stransko.Zasnovan za kontrolo ravnosti kovinskih izdelkov po metodi "madeži na barvo".Se uporablja za sestavljanje in montažo delo.vladar je izdelan iz litega železa z zanikrni površin.Za udobje, ki ima ročico.

    kovinsko ravnilo merjenje z merilno omejitev 150, 300, 500, 1000, 1500, 2000, 3000mm.Imajo lahko enostranski obsega ali obojestranski, digitalizaciji hkrati je usmerjen na nasprotnih straneh.Na začetku vladar lestvica je obraz linije, ki je na robu vladar.Zaokroženo konec vladar je 5 mm premer visi luknje.

    skrči vladar -uporablja se za merjenje velikosti, zaradi česar livarske modele.Iz spomladi band Jekla s chrome polirani površini.Na voljo velikosti 500 in velikosti 1000 mm velikost krčenje za 2,5%, cene деления-1, 02.

    Oznake: igrača letalo roza, zaslon na dotik 5 72, wc okužb, lila crystal ring, redmi7a stekla fum, lila obleko kos, izdelki za nego psa, redmi8 primeru, kakao, lila obleko bele.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki