Stara Kitajska palača čisto Bronasto letenje zmaj zver kip Svečnikov svijećnjak Stara Kitajska palača čisto Bronasto letenje zmaj zver kip Svečnikov svijećnjak Stara Kitajska palača čisto Bronasto letenje zmaj zver kip Svečnikov svijećnjak Stara Kitajska palača čisto Bronasto letenje zmaj zver kip Svečnikov svijećnjak Stara Kitajska palača čisto Bronasto letenje zmaj zver kip Svečnikov svijećnjak

Stara Kitajska palača čisto Bronasto letenje zmaj zver kip Svečnikov svijećnjak

€132.16 €92.51
Na zalogi
s167041

  • Ime: JINHONGBO
  • Regionalna Funkcija: Kitajska
  • Blagovna Znamka: dingchengchanglong
  • material: Baker
  • Tema: Maskota

  • Prednosti:

    1. To je 100% bron z Vrhunsko kakovost.Boste lahko dobili naši tovarni stroški, neposredno brez sredini stroški, primerjava z lokalno uvozniki .

    2: Smo strokovni bronasto proizvajalca , uspešno izvažajo v Ameriki in Evropi za več kot 10 let, so naši trgovci na debelo in uvozniki razširila po vsem svetu.

    3: Uporaba mednarodnih express v večini Držav , tako hitro, da bi dobili bronasto priznanje.

    Cena = tovarne stroški + poštnina (Brez dodatnih stroškov)

    4. Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.

    Naši izdelki so narejeni iz kakovostnih bronasto in naravnega marmorja znanja, primerna za notranjo in zunanjo dekoracijo, poslovnih in počitniških darila, poroka, dekoracije in obletnico poroke darila.Bronasti izdelki so 100% ročno, vsak izdelek, ki ga izkušeni strokovni obrtnikov oblikovana, fine izdelave, kakovosti.Izdelkov s pomočjo tehnologije obliko pravo naš tradicionalni metal kiparstvo: "izgubljenega voska (izgubljenega voska metoda)," proces, ki izvira v Spomladanskem in Jesenskem Obdobju, ki sega več kot dva tisoč let zgodovine.

    Naši izdelki niso le pripisujejo velik pomen nadaljevanja tradicionalni estetika, večji poudarek na umetnosti in obrti, ki se prenesejo iz človeških čustev.V naravnih stvari, da bi dobili design navdih, bodite naravni material.Odvisno od materiala, sama barva, tekstura, kar kaže na preprosto lepoto.

    Vir Zahodne umetnosti in civilizacije iz antične grške civilizacije.Stari Grki so se zavzema za človekove lepoto, da je človeško telo je svetovno najlepših stvari.Zato nekateri lahko pridobijo pravice junak kipi, ki temeljijo na trdnih telo v formi.Kasneje v Rimskih časih, Rimljani zelo spoštovana grške umetnosti, ki jih podedovali in peljati naprej starih Grkov vzpostavljen sistem umetnosti in umetniške zamisli.Kasneje italijanski Renesančni umetnosti, da postane eden izmed centrov za veliko število umetnikov, veliko mojstrov, ki so Italijani, kot so Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo in več.Ljudje še vedno mislijo, da je lepota človeškega telesa je zelo privlačna

    Povratne informacije

    1. Naš sistem bo pustil pozitivne povratne informacije za kupca takoj, ko kupec plača za element.

    2. Za katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, prosim kontaktirajte nas na za reševanje vseh vprašanj, ki je pred odhodom povratne informacije.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Prepričani smo, da lahko reševanje vseh vrst težav, za vas.Vzrok mi bo dala 5 star storitve!

    O nas

    Naš delovni čas: Kitajska čas(GMT+8): od ponedeljka do petka od 9:00 do 18:00 pm.Mi ne dela počitnice na Kitajskem.Če se obrnete na nas preko sporočilo, bomo odgovor se vam v roku 2 delovnih dni.

    Oznake: medenina svijećnjak, kljun ptica, gorilnik zmaj, budizem svečnik, barve za številke z ptice in cvetje, sveča pokal kovin, censer zmaj, keramični zmaj, medenina candelabra, 3 roko candelabra.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki