60v/72v high power SRM prešli nepripravljenost motor za električni avto uporabe 60v/72v high power SRM prešli nepripravljenost motor za električni avto uporabe 60v/72v high power SRM prešli nepripravljenost motor za električni avto uporabe 60v/72v high power SRM prešli nepripravljenost motor za električni avto uporabe 60v/72v high power SRM prešli nepripravljenost motor za električni avto uporabe

60v/72v high power SRM prešli nepripravljenost motor za električni avto uporabe

€408.61
Na zalogi
s168813

  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Opis Izdelka

    Embalaža & Dostava

    Informacije O Podjetju

    Sončno svetlobo zgrajena mednarodno prodajno ekipo, od leta 2015,pripada Rongda Skupini, ki je bila zgrajena leta 1990.

    Sončna svetloba je specializirane v zagotavljanju DC Motor, Brushless Motor, Koračnih Motorjev, Radiator Ventilator, Ventilator Kondenzatorja in drugih Delov.Ponujamo tudi strokovne rešitve za stranke.Izdelki so široko uporabljajo v Domačem naprave, pisarniška oprema, Prevoz, Medicinski izdelki ,Vrtna orodja in tako naprej.Naše stranke prihajajo iz Evropske, Ameriki, Aziji, Afriki,na Bližnjem Vzhodu in v drugih državah.

    Vedno smo poskušali naše najboljše, da spodbujajo razvoj avtomobilske industrije in zagotavljajo najboljšo storitev za naše stranke.

    Pomoč našim strankam, da bi našli uporabne izdelke, Vodi naše tovarne na svetu in graditi svoje znamke, podatki za Stik

    Ime: Janet Wang

    Podjetje: ChangZhou Sončno Svetlobo Električne Naprave Co.,Ltd

    Spletna stran: www.czsunlight.com

    Tel: +86-519-81881010

    Whatsapp&wechat: +86-1596-120-1381 1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje Kakovosti Vsi izdelki, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na Soaring.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev Zagotavljajo Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Garancije Paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

    Oznake: brezkontaktne senzor, kombinirani nož, 20kw električni motor, brezkontaktne stikalo, nkvd, nož sanrenmu, strop motornih, 16 mm gumb, C223, stropni ventilator doma.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki