ME3-C2H4 Winsen Elektrokemijske Etilen, Plin Senzor Nizka Poraba Linearnost Izhod Dober Anti-motnje

ME3-C2H4 Winsen Elektrokemijske Etilen, Plin Senzor Nizka Poraba Linearnost Izhod Dober Anti-motnje

€63.58
Na zalogi
s168959

  • material: Zmes
  • Uporaba: Elektronski Tlačni Senzor
  • Teorija: Trenutno Senzor
  • Blagovna Znamka: kechuangte
  • Vrsta: Vakuumski Senzor
  • Številka Modela: ME3-C2H4
  • Izhod: Digitalni Senzor

  • Winsen E3-C2H4 Elektrokemijske Etilen, Plin Senzor Nizka Poraba Linearnost Izhod Dober Anti-motnje

    ME3-C2H4 elektrokemijske plin senzor uporabiti elektrokemijske proces oksidacije na delovni elektroda v elektrolitsko celico.In trenutno proizvaja v elektrokemijske reakcije je v neposrednem razmerju s koncentracijo, medtem ko so po Faraday prava.Tako da koncentracija ciljnih plinov je mogoče preskusiti s trenutno.

    Značilnosti

    Nizka poraba

    Visoka natančnost & visoke občutljivosti

    Širok razpon linearnosti

    Dober anti-interference sposobnost

    Odlično Stabilnost in zanesljivost

    Uporaba

    Odkrivanje etilena v industriji in varstvu okolja področju

    Tehnični Parameter

    Model:ME3-C2H4

    Zaznavanje plina:C2H4

    Obseg zaznavanja:0-100ppm

    Max.obseg: 200ppm

    Občutljivost: (0.04±0.012) uA/ppm

    Ločljivost: 0.5 ppm

    Odzivni čas(T90):

    Izhod: Linearnost izhod

    Predvideno uporabo doba: 3 leta v zrak

    PS:

    Plin kalibracija se izvede z vinil klorid namesto etilena in merilno območje 0-100ppm, prav tako odzval na etilen.

    ≡≡≡≡≡ Dobrodošli v naši Trgovini ≡≡≡≡≡ imamo velike blaga ,tako da ne morem prenesti, enega po enega ,tako da, če imate nekatere druge potrebe ,lahko tudi e-pošte za nas .mi vam lahko pomaga videti skoraj vse blago, ki je na kitajskem .če kupite veliko diod ,prosimo, pošljite nam e-pošto ,vam bomo dali velik popust !!!!Podatki za plačilo: sprejemamo Depozitni nakazilo in Western Union če so bili deli obračunan carinski dutywe ne odgovarja za morebitne carine.Shippment 1. Dostava Po Celem Svetu.(Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Naročila, bo poslana v roku 1-5 delovnih dni po plačilu preverjanje. 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 4. Čas dostave (delovnih dni): Pls zagotoviti P. O. Škatle ali Zip Kod Naslov.Nazaj/Vračilo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel. 2. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila,se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 3. Tako Zamenjava in Denar Vrnili so sprejeti.Vrnitev ladijski promet pristojbina privoščiti s kupcem.Garancija 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene garancije za pokvarjene izdelke(razen umetnih škodo).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Pokvarjena postavko je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem obdobju.Povratne informacije 1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Povratna informacija je zelo pomembno,upamo, da boste lahko obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije. 2. Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče ≡želim vam srečno nakupovanje , dobrodošli v naslednjem obisku≡

    Oznake: ecg senzor, izmenični tok senzor, i2c rs232, analogni senzor razdalje, trenutno dc senzor, plin etilen, sct 013, oftalmo, o3 senzor, puščanje plina senzor.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki