Feiyu G5 3-Osni Ročni Gimbal za GoPro HERO5 HERO4 HERO3 delovanje Fotoaparata Stabilizator za Yi Cam 4K za AEE za SONY RXO Feiyu G5 3-Osni Ročni Gimbal za GoPro HERO5 HERO4 HERO3 delovanje Fotoaparata Stabilizator za Yi Cam 4K za AEE za SONY RXO Feiyu G5 3-Osni Ročni Gimbal za GoPro HERO5 HERO4 HERO3 delovanje Fotoaparata Stabilizator za Yi Cam 4K za AEE za SONY RXO Feiyu G5 3-Osni Ročni Gimbal za GoPro HERO5 HERO4 HERO3 delovanje Fotoaparata Stabilizator za Yi Cam 4K za AEE za SONY RXO Feiyu G5 3-Osni Ročni Gimbal za GoPro HERO5 HERO4 HERO3 delovanje Fotoaparata Stabilizator za Yi Cam 4K za AEE za SONY RXO Feiyu G5 3-Osni Ročni Gimbal za GoPro HERO5 HERO4 HERO3 delovanje Fotoaparata Stabilizator za Yi Cam 4K za AEE za SONY RXO

Feiyu G5 3-Osni Ročni Gimbal za GoPro HERO5 HERO4 HERO3 delovanje Fotoaparata Stabilizator za Yi Cam 4K za AEE za SONY RXO

€168.70
Na zalogi
s169600

  • Blagovna Znamka: DV FEIYUTECH
  • Paket: da,
  • Številka Modela: Feiyu G5 3-Osni Ročni Gimbal

  • Značilnosti:

    Trailblazer od Splash-proof Gimbals:

    Na G5 je zgrajena splash-proof vse več.Ne gre samo za inovacije.To je revolucija.Za opravljanje izredno splash-proof varnosti in še vedno ohranijo dobro uporabniško izkušnjo, smo spremenili vse od strukturnega modela proizvodnega procesa.Z vodotesno GoPro HERO5, boste lahko uživali vsak razburljiv trenutek v dežju ali ob morju brez strahu pred vdorom vode.

    Neposreden Dostop do Neskončno Funkcije:

    Prek svoje genialne uporabniškim vmesnikom, G5 zagotavlja priročen dostop do različnih functions.By svoje 4-način palčko lahko nadzor gibanja svojega gimbal.Preko funkcijskega gumba, za vse načine, se lahko aktivira s preprostim pipe.Samosprožilec gumb naredi portretne fotografije in video hitreje dostopate kot kdajkoli prej.

    Zanesljiv Dolgo Vijak Stalnica:

    Na G5 ponovno uvede prefinjeno dolgo vijak stalnica, da se zagotovi svoje akcijske kamere.Tudi v temi lahko brez težav našli in privijte vijake za namestitev vašega fotoaparata.Izguba-dokazilo design zagotavlja vijaki soundly ostanejo na vašem šablona tudi po nasilnih strese.

    Združljiv z Različnimi Akcijske Kamere:

    Na G5 zaposluje prenovili protiuteži, da prilagodite njeno težo center za GoPro Hero5, Hero4 in druge akcijske kamere različnih težo.

    Unibody Motornih Roko z Izredno Strukturnih Solidness:

    Na G5 značilnosti industrije-zanosen motornih arm.By zmanjšanje povezavi deli, unibody motornih roko nadgradnje njegove strukturne solidness in prinaša še močnejši anti-shake uspešnosti.

    Powered by Natančno Brezkrtačnih Motorjev:

    Feiyu Tech meri natančno brezkrtačnih motorjev za ročni gimbals.By razvoj patentirane tehnologije, kot so "Votel Magnel Senzor", nam prinašajo mir in gladkost zmogljive motorje.Medtem ko zagotavlja močan navor izhod in hiter odziv, vse Feiyu Tech gimbals so izredno energetsko učinkovite.

    To je Čas za Selfie:

    Koliko korakov ne bo, da bi selfie?Na G5, to je samo ena pritisnite.Držite samosprožilec gumb na svoji ročaj, G5 bo obračanje fotoaparat v vodoravni smeri proti uporabniku.Z GoPro HERO5 je glasovni nadzor, funkcija, si lahko selfie brez enega dodatnega touch.By sprošča samosprožilec gumb, G5 bo nadaljevalo svojo smer.Svoje ustvarjanje je brezšivne z G5.

    Pametnejši Gimbal, Smart DV Nastavitve APLIKACIJE:

    Novi DV Nastavitev APLIKACIJE lahko preprosto priklopili na vaše G5 prek Bluetooth, in omogoča daljinsko upravljanje, auto-umerjanje, firmware nadgradnje, gimbal konfiguraciji in mnogo drugih funkcij, ki na vašem pametnem telefonu.

    Širitev Konzervirane za Domišljijo:

    Z 1/4" vijak vrata v sredini G5 ročico in na dnu, ga lahko namestite številne vrste dodatkov, da razširite svoje pristope fotografije.

    Več Runtime z Večje Baterije:

    Na G5 omogoča uporabo power-intenzivno PIS 22650 baterije.Skupaj s algoritem večjo moč, učinkovitost, G5, ki je sposoben do 8 ur runtime za dosledno avanturo na prostem.

    Specifikacije:

    Znamka: Feiyu

    Model: G5

    Nagibanje Kota: 310°

    Vozni Kota: 310°

    Gibanje Kota: 360°

    Nagibanje Korakih: 2°/s~75°/s

    Gibanje Korakih: 3°/s~150°/s

    Kompatibilnost: Za GoPro Hero5/4/3 in druge akcijske kamere podobne velikosti

    Vrsta baterije: 22650 polnilna litij-ionska baterija (3,7 V, 3000mAh)

    Baterija Runtime(Polna): do 8 ur

    Element Teža: 271g (tudi baterija, fotoaparat ali števec teža)

    Paket Velikost: kot 33.5 * 19 * 5 cm / 13.2 * 7.5 * 2v

    Package Teža: 1087g / 38.3 oz

    Package Seznam:

    1 * Feiyu G5 Gimbal

    1 * Vrečka za G5

    1 * 22650 Baterije

    1 * USB Kabel (mikro vrata, 50 cm)

    2 * Dolg Vijak

    1 * Akcija Fotoaparat Kabel Za Polnjenje

    1 * Težka Števec Teža

    1 * Lahka Števec Teža

    1 * Uporabniški Priročnik (Angleščina)

    Opomba:

    Akcijske kamere niso vključeni.

    Oznake: junak 4 okostje, gopro video, 90 stopinj kamera mount, 4k go pro, gopro hero, goopro, gorpo, gopro 8 junak, gopro hero strani, gop.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki