2017 Nov Prihod Visoko Kakovostne Ženske Dokolenke Moda Vaja Dokolenke Elastična Udobno Hlače Ženska Hlače 2017 Nov Prihod Visoko Kakovostne Ženske Dokolenke Moda Vaja Dokolenke Elastična Udobno Hlače Ženska Hlače 2017 Nov Prihod Visoko Kakovostne Ženske Dokolenke Moda Vaja Dokolenke Elastična Udobno Hlače Ženska Hlače 2017 Nov Prihod Visoko Kakovostne Ženske Dokolenke Moda Vaja Dokolenke Elastična Udobno Hlače Ženska Hlače 2017 Nov Prihod Visoko Kakovostne Ženske Dokolenke Moda Vaja Dokolenke Elastična Udobno Hlače Ženska Hlače 2017 Nov Prihod Visoko Kakovostne Ženske Dokolenke Moda Vaja Dokolenke Elastična Udobno Hlače Ženska Hlače

2017 Nov Prihod Visoko Kakovostne Ženske Dokolenke Moda Vaja Dokolenke Elastična Udobno Hlače Ženska Hlače

€9.32 €7.64
Na zalogi
s169681

  • Minimalna Količina: 1 Kos Ženske Dokolenke
  • Postavka Vrsta: Dokolenke
  • Blagovna Znamka: OKAYOASIS
  • Ladja načine: DHL,TNT,EMS,UPS,Fedex,
  • VELIKOST: S,M,L,XL Women Leggings
  • Brezplačna Dostava: Ženske Dokolenke
  • Spletna Trgovina Spletna Stran: Mozaik Ženske Dokolenke
  • Spol: Ženske, Ženske Dokolenke
  • Vrsta Tkanine: Broadcloth
  • material: Bombaž
  • Dolžina: Ankle-Length
  • Barve: Kot je prikazano Ženske Dokolenke
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Pakiranje: 1PC/Plastično vrečko Ženske Dokolenke
  • Načini plačila: Banke, Prenos, Westernunion
  • Slog: Seksi Ženske Dokolenke
  • Številka Modela: ML7692 Ženske Dokolenke
  • Debelina: STANDARD
  • Pas Tip: visoko

  • 2017 Nov Prihod Visoko Kakovostne Ženske Dokolenke Moda Vaja Dokolenke Elastična Udobno Hlače Ženska Hlače

    Čas Dostave Preko Kitajske Post Air Mail Brezplačna Dostava

    Delovnih Dni

    ( Ne Vključuje Počitnice )

    15-30

    30-45

    Stopnja

    (Postavka Prispeli)

    80%

    20%

    Če Niste prejeli postavke v 30 dneh smo poslali ven , prosim, kontaktirajte me, prosto.Jaz bom za odgovor se vam v 24 urah in potrudili, da reši problem.Najlepša hvala za vaše sodelovanje!

    Vsako leto, od 1. avgusta do 31. decembra, je vrhunec sezone, obstaja veliko več paketov.Tako čas dostave je počasneje kot ponavadi, veliko paketov je treba natančno preveriti na carini, prosimo, vprašajte nas za zamudo, je dobavni rok, če ne morete priti v paket na čas.

    Tam je bil dolgo teče feud med fashionists o tem, ali je OK, da nosijo gamaše kot hlače.Pa poglejmo: gamaše so seksi.Ni vprašanje o tem.Morda dve leti ni bilo sprejemljivo, da jih nosijo, kot hlače, vendar smo videli, da je to več in več, pri vseh temperaturah in letne čase.Gamaše, da boste videti vitkejši, in tako dolgo, kot si ti seznanjen s pravico vrhovi, čevlji, in – bodimo iskreni – spodnje perilo, ni boljšega načina, da bo vaše noge videti daljše in da pokažejo svoj plen.

    Te vrste slim dokolenke, je nujno za vas, če želite biti bolj moden in privlačen.Je kot nalašč, da se ujemajo z vrhovi, obleke in vse druge obleke.To je udoben za nošenje, še ne boste pripravljeni, da jo izključite.Bo bolje, če nosite par čevljev ali visoke pete, da gredo skupaj z njim.

    Opis Izdelka

    mehak in Gladek, Udoben, udobno, kot dokolenke

    Kožo tesen, Suh gamaše.

    Super stretchy Edinstveno Zasnovo.

    Seksi in krasen motno dokolenke / hlačne nogavice za schoolgirls ali ženske

    Zelo mehka, gladka in trajne

    Z elastičnost za priročno in udobno rabo

    -Seksi primerni za vsakdanje priložnostne obrabe & fancy noč izleti

    Odlične kakovosti.Brezšivne, Udoben, Stretchy

    Mora imeti v okvari, pozimi, toplo

    Slike:

    Slike so samo za pomoč, je morda malo razlike v različnih zaslonov.Prosimo, bodite realni predmeti, kot standard !!!!

    Podoben Slog:

    Brezplačna Dostava Seksi Dama Šivanje Umetno Usnje Dokolenke Mozaik Črno Dokolenke US$ 7.46 /kos

    Brezplačna Dostava Cenejša Cena Seksi Črna Dokolenke Visoko Stretch Brezhibno Raztrgala Legging Božje Modne Dokolenke US$ 7.46 /kos

    Poceni Modne Dokolenke Prikrivanje Vojske Zelene Gamaše Ženske Hlače, Hlače Vojaške Natisnjeni Dokolenke US$ 7.46 /kos

    Brezplačna Dostava Tatoo Amour Žensk Vzorec Dokolenke Bombažne Stretch Dokolenke Tiskanja Mišice Seksi Dokolenke US$ 7.46 /kos

    Maclove Seksi Perilo Co.Ltd je strokovno Proizvajalec in Dobavitelj seksi perilo & seksi kostumi na Kitajskem, Naše podjetje zaposluje izkušene delavce, uvaja vrh šivanje zmogljivosti in uporabo edinstvene ponaredki za proizvodnjo modno in udobno seksi perilo.

    Dobavljamo vse vrste seksi perilo trgovini na debelo, kot so: Babydoll & Srajca,Bra & Bikini določa,Stezniki & Bustiers,Teddies perilo,Seksi kostumi,Spodnje hlače & G-string,Halloween kostumi & Božični Kostumi Itd.OEM in ODM, so Dobrodošli!

    Iskreno veseli priložnost za izgradnjo dolgoročnega poslovnega odnosa z vami, ki temelji na vzajemni koristi!Poskrbimo, da so naši izdelki so z visoko kakovost po konkurenčnih cenah!Tako Pls, ne oklevajte, da postavite vaše naročilo ofn naši spletni strani neposredno Oranžno barvo leotard bo oddaja sončnih poletnih in zlati pesek na plaži!To kopalno obleko, ki bo videti stilsko in modno.In če si nenadoma želite sončenje brez vezalke po vratu, nato pa jih je mogoče zlahka unhooked!

    Skladišče & Pakiranje:

    Podrobnosti:

    1 .Trgovina: dobavljamo vse vrste moda obleke,in Božični kostumi,Halloween kostum,živalske kostume,policija cotume,francoski kostum, babydoll, bikini določa, hlačne moške, ženske hlačne, teddy, podvezice set& korzet, plus velikost in kraljica velikosti, seksi Božič perilo, itd .

    2. Lahko bi neposredno na spletu.Če ste zainteresirani za katerega koli proizvoda ali kraj, da bi iz nas, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

    3.Kupci, ki so odgovorni za kakršno koli zavarovanje menijo, da je potrebno.

    1.O Lokalnih davkov in dajatev

    Lokalni davki in uvoznih dajatev, ki bi lahko nastale v nekaterih državah in niso vključeni v višini, kot je prikazano.Kupec ali prejemnik pošiljko, je odgovoren za vse take davkov in dajatev.Naši izdelki se prodajajo po vsem svetu in vam ne more zagotoviti, da izpolnjujejo uvozne zahteve za vsako državo.Če ste v dvomih, se posvetujte s svojim države carinski urad pred naročilom.

    2. Kako priti davčne manj ali brezplačno ob uvozu?

    Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo davčne manj ali brezplačno ob uvozu, bomo ugotovi kot DARILO ali VZOREC z nižjo vrednost.Ta nižja cena ne odraža skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržno vrednost izdelka in ne veljajo za države z različnih tarifnih predpisov.Če je potrebno, da se uporabi pravo vrednost, ali kakršnih koli drugih zahtev vas prosimo, zapišite podatke o Pojasnilih, ko boste končali naročilo.

    Oznake: visoko kakovost blagovne znamke legging, visoko wasited legging vaja, legging visoke kakovosti, legging vaja visoko, visoka kakovost legging po meri, visoka kakovost vaja modrc, kakovost materiala dokolenke vaja, kakovost uvježbavanje hlače, visoka kakovost očesa legging, visoka kakovost vadbe nastavite.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki