Brezplačna dostava za 2 kosa Kvadratnih led panel svetlobe, 4W 400LM AC85-265V 2835 SMD led stropna luč downlight žarnica pozornosti lučka za osvetlitev

Brezplačna dostava za 2 kosa Kvadratnih led panel svetlobe, 4W 400LM AC85-265V 2835 SMD led stropna luč downlight žarnica pozornosti lučka za osvetlitev

€11.00 €9.35
Na zalogi
s170716

  • Značilnosti: ultrathin
  • Je Zatemniti: No
  • Moč Strpnost: 10%
  • Moč: 4
  • Postavka Vrsta: Plošča Luči
  • Napetost: 85-265V
  • Led Količina: SMD 2835 20pcs
  • Uporaba: POČITNICE
  • Svetlobni Tok: 400Lm
  • Vir Svetlobe: LED Žarnice
  • Certificiranje: FCC
  • Številka Modela: S4
  • Kot Snopa(°): 120°
  • Blagovna Znamka: Stareyes
  • Garancija: 2 leti
  • Telo Material: Aluminij
  • Vir Napajanja: AC

  • Specifikacija Izdelka

    Ime Modela

    4W LED Kvadratni plošči svetlobe

    Moč

    4W

    Vhodna Napetost

    85-265V AC 50/60Hz

    Ro s koncesijo

    CRI>75%

    Barvna Temperatura

    WW (2800-3200K); CW(6000-7000K)

    Vir Svetlobe

    2835SMD

    Kot snopa

    120°

    Temperatura Okolja

    -20°C~45°C

    Lučka noge Življenje

    50000 ur svetlobe neuspeh

    Življenjska doba

    ≥50000hours

    Zunanja Dimenzija

    105*105mm Cut Luknjo: 96 mm

    Značilnosti

    1. Nizko porabo energije, Visoko moč, učinkovitost, Visoko brighness.

    2.Zelena varstvo okolja, lead-free materiala,ki ustrezajo ROHS.

    3.Zunanje constant - trenutni gonilnik, stabilno delovanje.

    4.Novo notranjo visok izkoristek ( 95%) konstantnim tokom voznik, s toplotno zaščito sistema, ki lahko deluje pod nestabilna napetost.

    5. Vrhunsko toplotno zmogljivost, visoka uporabnost

    6.Posebno drugačen pogled kotov, mešanje razsvetljave design

    Uporaba

    Konferenca/sejne sobe,učilnice

    Hoteli ,Pisarne ali druge gospodarske Complexs

    Kraji, kjer prihranek energije in visoko barvne reprodukcije indeksa, ki so potrebni

    Dimenzije Izdelka

    1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT PP in tako naprej.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6.Če niste prejeli vaše blago v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 8.Čas dostave(Vrha obdobju:januarja,februarja,Marca,novembra,decembra, v kolikšnem času bodo podaljšali): 1.Če blago kakovosti napake,Ne odprete spora,nas kontaktirajte na prvi,bomo rešili ničesar za vas. 2.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Ne bomo odgovorni Dolžnosti, prosim, postavite bi po resno obravnavo.Morebitne tarife se zaračuna za uvoženih predmetov se na lastne stroške.Kupec mora plačati za zgoraj pristojbine v primeru, ki je nastal za določeno blago.Če se pošiljka vrne nazaj k nam zaradi kupec zavrne plačilo te pristojbine, w e ne bi bilo pošiljanje paketov znova razen če kupec dokonča te pristojbine in plačati vse za vrnitev in ponovno pošlji stroškov.Kupec ne more preklicati naročilo ali zahtevo nadomestila zaradi tega razloga. 1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Soaring.si!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas, namesto y ou nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

    Oznake: 12 led plošča, 5730 led ploščo, led panel softbox, svetilke spot, 2835 plošča, led panel krog, led na prostem sončne, ip65 led plošča, led panel velik 120, led plošča 120 x 10.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki