Starszuan Blazine Svoboden Moissanite 9*9 mm GH Test Pozitiven 4ct Moissanite Kroglica za Nastavitev Obroč Starszuan Blazine Svoboden Moissanite 9*9 mm GH Test Pozitiven 4ct Moissanite Kroglica za Nastavitev Obroč Starszuan Blazine Svoboden Moissanite 9*9 mm GH Test Pozitiven 4ct Moissanite Kroglica za Nastavitev Obroč

Starszuan Blazine Svoboden Moissanite 9*9 mm GH Test Pozitiven 4ct Moissanite Kroglica za Nastavitev Obroč

€279.75
Na zalogi
s171441

  • material: Poldragi Kamen
  • Fine ali Moda: Moda
  • Postavka Vrsta: Biseri
  • Element Teža: 4ct
  • Postavka Obliko: Princesa Obliko
  • Kovina Tip: NOBEN
  • Blagovna Znamka: starszuan

  • 1.Informacije o izdelku

    Material: Moissanite

    Velikost: 9*9 mm

    Barva: GH

    Rezanje: Blazine rez

    MOQ: 1pcs, vzorec, da je sprejemljiva

    Funkcija: Lahko je določitev natančne velikosti, girdle tudi, clearity dobro, kot nalašč za rezanje

    Dostava: DHL, UPS, FEDEX, EMS, itd

    Dostava dan: Pošlje v enem dnevu, če je na zalogi, 3-7 dni, če ni na zalogi

    Plačila: Paypal, Western Union, Telegrafski prenos Denarja

    2.Prikaz izdelka

    3.Različne oblike moissanites

    4.Moissanites raw

    5.Certifikat

    Naše Podjetje

    STARSGEM CO.,LTD je lacated v kapitalu Sintetičnih dragih kamnov wuzhou,Kitajske, ki ima deset let izkušenj v manufacturiing in prodajo visoko kakovostnih dragih kamnov.STARSGEM ima strokovno QC oddelek, ki je strogo v preverjanje dragih kamnov kakovosti za zagotavljanje vsak kamni kot nalašč.Uspešno smo se pridobiva kot nalašč moissanites in Lab-goji Diamanti,ki dosežejo 3EX rezanje ravni: Odlično Poliranje; Odlično Simetrije;Odlično Rezanje.

    Poslovna Kultura :Visoka kakovost,competitivprice, najkrajša dostava in celega srca storitev je naš cilj.Kreditno,zaupanje,harmonija in sodelovanje je naš temelj.Večjo kakovost in bolj prefinjena storitev je naš dolgoročni cilj.Smo pa sprejeti politiko kakovosti,whichis znanstveni management odličnosti,continous izboljšanje do kupcev satistaction in inovacije nenehno.Mi smo veseli, da stavbo dobro poslovnega odnosa z vami.Dobrodošli, da nas kontaktirate!

    Pakiranje & Dostava

    Vzdrževanje:

    Obvestilo:

    Prosimo, upoštevajte, da bodo nekatere države zaračunavajo poleg pristojbine na lokalne navade.Večina držav bo zaračunal le DDV, ki temelji na prijavljeno vrednost paketa, ki se plača ob dostavi( v večini Evropskih držav) ali uvoznih dajatev( Kanada, Avstralija).

    Ti stroški morajo biti kupec je odgovoren, ker niso dodatno dostava ali zavarovanje dajatve.

    Mi smo vedno poskuša pomagal zmanjšati koli GST ali DDV ali druge uvozne dajatve.

    Vendar ne moremo obljubiti nobenih davčnih dajatev, ker je depands na politiko, ki se carini.

    Pišite nam, če kakršnakoli vprašanja ali lahko preverite pri svojem lokalnem carinski urad.

    Pogosta VPRAŠANJA

    1. Ste proizvajalec ali trgovec?

    Smo strokovno dragih kamnov proizvajalca z 10 let izkušenj v ohlapno dragih kamnov, proizvodnja.Imamo lastno tovarno, kjer smo lahko proizvajajo izdelke glede na vaše zahteve po najboljši ceni.In zdaj smo vključeni v nakit proizvodnje.

    2. Sem lahko postavite poskus da bi, preden sem se kraj običajnega reda?

    Seveda!Kot začetek novega sodelovanja, vse besede, ali potrdila ne more varify ali zagotavljanje kakovosti.Vendar vzorce, ki bi lahko naredil.Lahko traja nekaj vzorcev prvi pričanje kakovost naših izdelkov.

    3. Ali se strinjate OEM bi?

    Da!Mi lahko.Kot smo povedali prej, da imamo svoje tovarne.Lahko naredimo kamni glede na vaše zahteve.Če imamo material, ki ga želite, naši tovarni, lahko naredi izdelke za vas, če ste lahko zagotovi jasno risbo.

    4.Zakaj bi moral zagotoviti moj pravi e-naslov in telefonsko numer ko sem naročilo?

    Ne želim spam.Ste podatki ostanejo zasebni z nami in mi ne bi kdaj želeli, da spam.Pomembno je, da so tako za naše stranke storitev ekipa v stik z vami o vašem naročilu torej nič presenetljivo se zgodi!Netočne podatke o kreditni kartici je prst, ki je šmugnuti in občasno vaš izbor je tako zvezd, ki je na backorder.Prav tako smo želeli, da poskrbite, da boste dobili naš e-pošto za potrditev kot evidenco o vrstnem redu.Delo s strankami, ki nas osrečuje, smo morali na način, da bo linije komunikacije odpri.

    5. Zakaj nisem prejel e-poštno potrditev, ko naročim?

    Dobro za vas, da vodenje mape "prejeto" varno s težka filter za neželeno pošto.Čeprav naše potrditve niso spam, preverite najprej, če e-poštno sporočilo ni.Prosimo, pokličite naš oddelek za podporo strankam v 86-774-6019458. Prosimo, ne pozabite, da dodate nas v varno e-poštni seznam.

    6.Kako vem, da je moje naročilo je bilo odpremljeno?

    Takoj, ko vaše naročilo zapusti naše skladišče, naš sistem samodejno pošlje dostava condirmation e-pošto z sledilno številko.Kliknite na številko za sledenje in lahko dostopno na minuto natančne informacije o lokaciji.

    Poleg tega lahko prijavite Ali Express in preverite, da ste postavili, lahko preverite stanje tam.ko smo ladjo iz blaga, vam bomo poslali sledilno številko.Hvala!

    Stranke feedbacks

    Dobrodošli, da nas kontaktirate!

    To je Alisa,to je moja čast, da služijo za vas!

    Skype:starsgemsales17

    Wechat:+86 19127333109

    Mobilni telefon:+86 19127333109

    Whataspp številka:+86 19127333109

    Oznake: moissanite uhani kroglice, moissanite kamen kroglice, biseri noge, 1ct moissanite kroglice, blazine cut obroč, moissanite kroglice princesa, blazine cut moissanite obroč, blazine cut moissanite, moissanit obroč, moissanit.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki