Nordijska Tropske rastline, Listi Stenske Nalepke za Spalnice, Dnevna Soba Stenski Dekor Kuhinja DIY Vinil Stene Decals je Freske Doma Dekor Nordijska Tropske rastline, Listi Stenske Nalepke za Spalnice, Dnevna Soba Stenski Dekor Kuhinja DIY Vinil Stene Decals je Freske Doma Dekor Nordijska Tropske rastline, Listi Stenske Nalepke za Spalnice, Dnevna Soba Stenski Dekor Kuhinja DIY Vinil Stene Decals je Freske Doma Dekor Nordijska Tropske rastline, Listi Stenske Nalepke za Spalnice, Dnevna Soba Stenski Dekor Kuhinja DIY Vinil Stene Decals je Freske Doma Dekor Nordijska Tropske rastline, Listi Stenske Nalepke za Spalnice, Dnevna Soba Stenski Dekor Kuhinja DIY Vinil Stene Decals je Freske Doma Dekor Nordijska Tropske rastline, Listi Stenske Nalepke za Spalnice, Dnevna Soba Stenski Dekor Kuhinja DIY Vinil Stene Decals je Freske Doma Dekor

Nordijska Tropske rastline, Listi Stenske Nalepke za Spalnice, Dnevna Soba Stenski Dekor Kuhinja DIY Vinil Stene Decals je Freske Doma Dekor

€5.08 €3.55
Na zalogi
s171451

  • Tema: KRŠKO
  • Vzorec: Letalo Stenske Nalepke
  • Razvrstitev: Pohištvo Nalepke
  • Scenariji: STENE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Eucalyptus Listov Stenske Nalepke
  • material: PVC
  • Slog: Pastorala
  • Specifikacija: Single-piece Package

  • Nordijska Tropske rastline, Listi Stenske Nalepke za Spalnice, Dnevna Soba Stenski Dekor Kuhinja DIY Vinil Stene Decals je Freske Doma Dekor opis izdelka

    ■Material PVC prosojen film, nestrupeno in okolju prijazno, nepremočljiva, ne izginja, ne-curling, in lahko scrubbed, ko umazan, in se lahko prilepijo na gladke površine, kot so stene, ploščice, steklo, pohištvo, itd., z vsako barvo ozadja.

    ■ Prihaja s lepilo nazaj, nazaj lepilo je odstranljivo, se lahko ponovi večkrat (to ne bo povzročilo napake na površini, ki jo prilepili, ko peeling off in brez madežev lepila, vam bomo pustili), vendar bodite pozorni, da se lepilo kombinacija nazaj lepila in zid bo postala močnejša in močnejša, in njene reusability bo zmanjšala po dolgem času.

    ■Ni potrebno za prenos film, samo držijo se neposredno.

    ■Nordijska Eucalyptus listov zelene stenske nalepke, samolepilne okolju prijazno stenske nalepke, da ustvarite čudovite stenske umetnosti, za vaš dom, bo vaš prostor svežega videza in ustvari posebno vzdušje.

    Navodila

    ◆ Poskrbite površine, ki se prilepijo je gladko površino, so polt, gube in piling deli, ali steno, kjer barva površine ni končal, prosim, ne ga prilepite.

    ◆Izberite lepljenje položaj, čiščenje plavajoče prah in madeži olja na furnirja, in zagotoviti, površina je suha in urejeno.

    ◆Bi preprost načrt v skladu z lepljenjem da, seveda, lahko tudi naredi sam, glede na svoje želje.

    ◆Olupimo nalepke nežno iz dna papirja in ga prilepite neposredno, brez prenosa na film.Pri lepljenju, ga prilepite v sredini in nato sploščite, da levo in desno.

    Opomba: Ta izdelek je primeren za gladke in ravne površine, kot so steklo, keramika ploščice, gladke stene, lesenih površin, itd.

    Oznake: cvet nalepka, vejice nalepka, krog dekoracijo sten eucalyptus, nalepke bullet list eucalyptus, leaf nalepka, washi nalepke eucalyptus, stenske nalepke decoratovi, stenske nalepke eucalyptus green, Nalepke, obrat steno, zelena eucalyptus.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki