Model Nagelj Šopek Zbor Igre Marca-na Slovesnosti, ki Prevažajo Paketu Cvet Model Svile Cvet Rastlin Ples Rekviziti Cvet Model Nagelj Šopek Zbor Igre Marca-na Slovesnosti, ki Prevažajo Paketu Cvet Model Svile Cvet Rastlin Ples Rekviziti Cvet Model Nagelj Šopek Zbor Igre Marca-na Slovesnosti, ki Prevažajo Paketu Cvet Model Svile Cvet Rastlin Ples Rekviziti Cvet

Model Nagelj Šopek Zbor Igre Marca-na Slovesnosti, ki Prevažajo Paketu Cvet Model Svile Cvet Rastlin Ples Rekviziti Cvet

€1.41
Na zalogi
s172091

  • Blagovne znamke: Yu Chen Umetno Cvetje
  • Postopek: Obrti
  • Vrsta: Šopek
  • : Hs 01

  • Ime: nagelj je cvet (kup 7 podružnic, 7 cvet glave),

    specifikacije: Cvet premer 9 cm, 5 plasti listov, premer približno 22 cm, višino okrog 30 cm

    enotni Teža: približno 35 g

    . ^

    se lahko uporabijo v različne diy izdelki, rattan, arch cvetlični aranžma, Garland, cvet žogo proizvodnje

    ni omejitev za ustvarjalnost v življenje, svoje življenje, svojo kreativnost, Infinity!

    Tianjin Yuqi cvet tovarne, je bila ustanovljena v letu 2010. Smo si prizadevajo za preživetje, ki temelji na kakovosti, načela verodostojnost prvi, s katerimi se sooča javnost, nizka cena in visoka kakovost.Pravi cvetovi, vinske trte, cvetje.Zadovoljevanje potreb gostov na vseh ravneh.Potrudili se bomo za vaše potrebe.

    Umetne rože obliko je realno, občutljivo in vulgarno, njegova vitalnost je dolgotrajno in ni občutljivo vonj pol cvet: cvet pole je sklonil, na bo, cvetlični listi so zvit na bo, in cvetni listi se ne bojijo drgnjenje in se ne deformira, to je neposredno gonilna sila za umetno cvet trgovina na poti do uspeha.Ker umetno cvetje so večinoma narejeni iz svile, svilenih in krpo, ki so okolju zelo prijazen; In ker je veren in božanski cvet učinek, to, da ustreza ljudem je želja za rože; poleg tega oblikovalci uporabite barvno ujemanje čar, pameten, kolokacija, visokokakovostnih materialov, ki naj umetne rože, nakit, v plemenita, elegantna moda Dvorana

    kupci obvestilo:

    1.

    2. Vse vrste izdelkov so dovolj zalogi, vendar pa zaradi embalaže in drugih težav, dostava je obljubil v roku 48 ur po fotografiranje.

    3.

    4. Zaradi svetlobe, sliko izdelka in morda malo barva razlika, prosimo, bodite pozorni na goste s posebno visoko barvno zahteve.

    5.

    Po prejemu vloge.Red datuma, od datuma deponiranja.Plačilo dostavo.

    Tovarna se je pridružil tudi celovitost jamstvo storitev.Tovarne nikoli ne zahteva goste, da potrdite vnaprej in ne zahtevajo takojšen prihod.Prosimo, bodite pozorni na kupce.Hiter razvoj omrežja se je skrajšalo, in sicer naš razdalje.Spletni nakup ni moda, ampak hiter, učinkovit in zanesljiv način poslovanja.Če imate kakršne koli težave s kakovostjo, prosimo, obrnite na nas v času.Ti in jaz lahko prepričani,!Upam, da bomo lahko skupaj dosegli kredibilnost podjetja!

    Oznake: dežnik ženske, risanka suncobran, 180 cm dežnik, telefon dežnik, tri loka, osnove suncobran, suncobran teras dežnik, mačka suncobran, žep za dežnik, srčkan ne dežnik.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki