145*82-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY 145*82-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY 145*82-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY 145*82-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY 145*82-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY 145*82-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY

145*82-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY

€20.35
Na zalogi
s172546

  • Številka Modela: GOFW-016

  • Izdelkov Podrobnosti Struktura : Split 145-82-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY Material : Industrija aluminija zlitine 6063 Enote : mm

    Sestavnih delov Ni Del ime kos Materiala, Barve /Konča 1 Fram 2 AL 6063 Črni , Srebrni Eloksiran 2 Plošči 2 Al 6063 Črni , Srebrni Eloksiran 3 Vijak M3x6D 8 ponikljano Jeklo , Črna TRIVALENT CHROMAT

    Izberite Več

    Dostava In Plačilo

    Smo Dostava po vsem Svetu , izdelki so shippied iz Kitajske Uporabo Air Mail

    1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.Zato vas prosimo, da preverite, ali je naslov, ki ste nam v Depozitni naslov pravilen.

    2. Elementi ponavadi označena kot darilo /vzorca in nizko ceno na komercialni račun, da se zmanjša ali prepreči uvoz davek za vas .vendar nismo mogli garancije št davčne dajatve .če želite, nam označi pravilno cena v račun , prosim za nasvet nas, ko ce bi .kupec nas, odgovorni za vsako davčno in /ali dajatve, dajatve s to državo.

    3. Tovorov običajno pošljejo s Kitajske Pošti ali DHL čas dostave Kitajskem je okoli 20-35 dni, in obstaja majhno tveganje.Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni , prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to .

    4. Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirajo in pakirani v dobrem stanju pred odpremo

    5.145-54-200 mm (Š-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY pripravljen samo za vas

    Storitve Po Meri

    1. Thi s 145-54-200 mm (W-H-L) Polno Aluminija ojačevalnik Ohišje AMP Primeru DIY širina in višina ni več mogoče spremeniti, vendar Spredaj/ Zadaj, plošče in dolžina se lahko meri, da izpolnjujejo natančno zahteve kupca vloge; Tudi dodajanje nametitev in tako naprej; Površinska obdelava se lahko meri, kot so anodize/pesek pišu anodize/ silk screen/ laser engrave in design.za količino zahteve.

    2. Cena po postavki je dolžina , metoda predelave in količine.

    3. Količine za vrtanje , sitotisk ali laser , je treba zagotoviti, nam design risanje .f ali obdelavo prosimo, da nas oskrbujejo CAD(dwg datoteke), in svile zaslon ali lasersko prosimo, da nam ponujajo CorelDRAW datoteko.Če ne bi tudi lahko naročeno naše podjetje za načrtovanje , ki so na voljo, da nas preprosto vgrajena elektronska vezja PCB plošč .bomo glede na položaj elektronskih komponent za vaš primerno zasnovo vaja položaj .

    4. Če morate ustvariti nov plesni , za aluminij profil treba 12-15 dni , za sprednja plošča z luknjo plesni potrebujejo 7 dni .za ohišje z vsako površino, zdravljenje potrebujejo 5-7 dni ,bomo proizvajajo izdelek, ki ga naročiti več kot 15-25days po potrjen vzorec.

    Pakiranje

    Widly Koristno

    O Nas

    Politika vračanja

    Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.prosimo, da nas obvesti v roku 7 dni od prejema, se bomo nadomestili z novo .To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrniti po tem, ko smo prejeli vaše ograde.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

    Opombe:

    1. Navedite vaše posebne želje(barve,embalaže,itd.)v OPOMBE, ko bo plačilo,

    2. Prosim, pustite Pozitivne povratne informacije, ko ste zadovoljni z našo ponudbo.(Hvala )

    3. Da bi našli naši trgovini enostavno ,prosimo, dodajte naši trgovini "shrani seznam".

    Kaj ni jasno, vas prosimo, da nas kontaktirate , Bomo veseli, da vam služi .

    Hvala za vaš čas!Dobrodošli spet obiščite!

    Oznake: moč žarnice, nepremočljiva amp ohišje, aluminij ojačevalnik, ohišje iz aluminija amp, aluminij ojačevalnik primeru, aluminijasto ohišje ohišje, 2n5416, aluminijasto ohišje za elektronske, aluminij okvir ohišje, ohišje za povečujejo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki