Kolo Rep Svetlobe z smerokaze, Odd. Izposoja Luč, Večnamensko Nepremočljiva opozorilna Lučka za Gorske Ceste, Kolesarske Kolo Rep Svetlobe z smerokaze, Odd. Izposoja Luč, Večnamensko Nepremočljiva opozorilna Lučka za Gorske Ceste, Kolesarske Kolo Rep Svetlobe z smerokaze, Odd. Izposoja Luč, Večnamensko Nepremočljiva opozorilna Lučka za Gorske Ceste, Kolesarske Kolo Rep Svetlobe z smerokaze, Odd. Izposoja Luč, Večnamensko Nepremočljiva opozorilna Lučka za Gorske Ceste, Kolesarske Kolo Rep Svetlobe z smerokaze, Odd. Izposoja Luč, Večnamensko Nepremočljiva opozorilna Lučka za Gorske Ceste, Kolesarske Kolo Rep Svetlobe z smerokaze, Odd. Izposoja Luč, Večnamensko Nepremočljiva opozorilna Lučka za Gorske Ceste, Kolesarske

Kolo Rep Svetlobe z smerokaze, Odd. Izposoja Luč, Večnamensko Nepremočljiva opozorilna Lučka za Gorske Ceste, Kolesarske

€39.68 €20.63
Na zalogi
s172931

  • Napajanje: Baterija
  • Certificiranje: CE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vgradna Namestitev: Sedežna

  • Opis:

    Praktično kolo rep svetlobe z vključite signal, ki je 29pcs 85LM LED luči, svetlo, dovolj, da se je razvidno iz 150ft stran v megleno ali deževen dan, tudi v temno noč.

    Brezžični daljinski upravljalnik oblikovanje, pošiljanje signalov v različnih načinih, ki jih 5 enostaven za uporabo gumbov na brezžični krmilnik, enostaven za nadzor med vožnjo.

    Uporaba 2200mAh baterija popolnoma napolni v 3-4 urah in lahko dela za približno 7 ur.Daljinski upravljalnik uporabljajte 180mAh baterije, kar lahko še naprej delate za več kot 2 meseca po 1-2 urah v celoti zaračuna.Oba signala svetlobe in daljinski upravljalnik, ki lahko zaračuna iz katerega koli USB Vmesnik, enostaven za uporabo.

    IPX4 Nepremočljiva ravni, ki se lahko uporablja v manjših do zmernih dež v temperaturi v -4-140°F, ki je kot nalašč za gorsko kolo, cestna kolesa, itd.

    Namestitev korak: Vzemite ven pa signal in fiksne podpore, potisnite omejeno podporo v utori in zaprite sponko.Nato dal naložen vključite signal na kolo cevi sedeža in ga zategnite z vijaki.Če ga je preveč ohlapen, bolje, da dodate gumijastim tesnilom.Daljinski upravljalnik je primerna za ročaj velikosti med 18-28 mm.

    Specifikacija:

    Dimenzije: 111.6x30x33.8 mm

    Nepremočljiva Ocena: IPX4

    Napajanje: DC 5V 1A

    Rdeča opozorilna Lučka Svetilnost: 85 lumen

    Baterija Kapaciteta: 2200mAh(kolo rep svetloba)/180mAh(daljinski nadzor)

    Vzdržljivost Čas: Delo za okoli 7 ur, pod stalnim svetlosti

    Čas polnjenja: čas polnjenja je približno 2-3 ure

    Paket Vključuje:

    1 Kos Inteligentni Vključite Opozorilne

    1 Kos Daljinski Upravljalnik

    1 Kos Vključite Signal Omejeno Podporo

    2 Kos Gumijasto Tesnilo

    1 Kos Mikro USB Kabel za Polnjenje

    1 Kos Omejeno Vijak in Matico za vklop Signal

    1 Kos Vijak in Matico za Daljinski Nadzor

    1 Kos Uporabniški Priročnik

    Oznake: numero glogo pearl roza, samsung prenosni ssd t1, pametni telefon zvočnik ipad, zasebni hangarju, miniaturne hiše predmetov, puzzle 50 kosov grande, pvc, lesena tla lepilo, številčno ključavnico kabel, numismatic 5 centov italija.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki