Zložljive Oblačila Skladu Z Skladiščenja Primeru windproof Recikliranje kaseta Sušenje Perila Obešalnik Vrv na Prostem Visoko Trdnost Orodja Zložljive Oblačila Skladu Z Skladiščenja Primeru windproof Recikliranje kaseta Sušenje Perila Obešalnik Vrv na Prostem Visoko Trdnost Orodja Zložljive Oblačila Skladu Z Skladiščenja Primeru windproof Recikliranje kaseta Sušenje Perila Obešalnik Vrv na Prostem Visoko Trdnost Orodja Zložljive Oblačila Skladu Z Skladiščenja Primeru windproof Recikliranje kaseta Sušenje Perila Obešalnik Vrv na Prostem Visoko Trdnost Orodja Zložljive Oblačila Skladu Z Skladiščenja Primeru windproof Recikliranje kaseta Sušenje Perila Obešalnik Vrv na Prostem Visoko Trdnost Orodja Zložljive Oblačila Skladu Z Skladiščenja Primeru windproof Recikliranje kaseta Sušenje Perila Obešalnik Vrv na Prostem Visoko Trdnost Orodja

Zložljive Oblačila Skladu Z Skladiščenja Primeru windproof Recikliranje kaseta Sušenje Perila Obešalnik Vrv na Prostem Visoko Trdnost Orodja

€4.48 €3.37
Na zalogi
s17336

  • Vrsta: Žep, Multi Orodja
  • VELIKOST: S
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Opis:

    Material:ABS,PP

    Barva:Oranžna

    Tema:Šport

    Športni Tip:Kampiranje,pohodništvo,plezanje,ribolov,šport na prostem

    Značilnosti:Prenosne,trpežne

    Vrv Premer:3 mm

    Vrv Dolžina:8m

    Shranjevanje Primera Velikost:8x5cm

    Teža:0.09 kg

    Tip:Oblačila Linije

    Funkcija:

    Kakovost sponke lahko visijo na vrečko; z vrtenjem gredi je zaprta za lažje navijanje;

    Prodajno mesto:

    1. Ta vrv je izdelan iz visoko kakovostnih in visoko trdnostjo PP materiala skozi fine obdelave, z prednosti močne in trajne odpornost proti obrabi, zelo praktično prostem sušenje vrv.

    2. Ta izdelek uporablja kakovostne ABS plastike materiala, da bi vrv škatla za shranjevanje, ko ne uporabljate vrv, lahko prejmete vrv v polje, enostaven za shranjevanje.

    3. Shranjevanje polje je vrtenjem gredi, ki se lahko zavrti za recikliranje vrv v polje.To je enostavno in priročno.To lahko prepreči vrv od navijanje in knotting v proces skladiščenja.

    4. Polje je namenjen tudi s kovinsko zaponko, ki omogoča vrv polje, da se obesijo neposredno iz nahrbtnika ali pasu, in je zelo priročno in hitro sprejeti.

    5. Vrv se lahko uporablja na prostem, potovanja, kampiranje, plezanje, gorsko plezanje, pohodništvo in druge aktivnosti, lahko visi oblačila in drugi predmeti, za sušenje.Uporablja se lahko tudi kot zasilni reševalna vrv za dejavnosti na prostem.To je zelo priročno in praktično orodje, ki pomaga prostem nujnih primerih.

    Oznake: 65 palčni ukrivljen smart tv, starodavni kitajski festivali, apple tv 4 nadzor primeru, 3d šiv iphone primeru 7, 8 otrok tablet pokrov, 3d polnjene živali, mačke, 1 64 diecast datsun 510, 8 kanalni rc transmiter, 3d nalepke stene indija.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki