Stol Armrest Pad In Spominske Pene Armrest Pad, Univerzalno Primerna Za Uporabo Doma Ali V Pisarni, Stoli, Polyester, Črna Stol Armrest Pad In Spominske Pene Armrest Pad, Univerzalno Primerna Za Uporabo Doma Ali V Pisarni, Stoli, Polyester, Črna Stol Armrest Pad In Spominske Pene Armrest Pad, Univerzalno Primerna Za Uporabo Doma Ali V Pisarni, Stoli, Polyester, Črna Stol Armrest Pad In Spominske Pene Armrest Pad, Univerzalno Primerna Za Uporabo Doma Ali V Pisarni, Stoli, Polyester, Črna Stol Armrest Pad In Spominske Pene Armrest Pad, Univerzalno Primerna Za Uporabo Doma Ali V Pisarni, Stoli, Polyester, Črna Stol Armrest Pad In Spominske Pene Armrest Pad, Univerzalno Primerna Za Uporabo Doma Ali V Pisarni, Stoli, Polyester, Črna

Stol Armrest Pad In Spominske Pene Armrest Pad, Univerzalno Primerna Za Uporabo Doma Ali V Pisarni, Stoli, Polyester, Črna

€3.09 €2.31
Na zalogi
s175506

  • Vrsta: Ročno Orodje Deli

  • Značilnosti:

    ?MATERIAL:100% Mehko velboa poliestra(zunanji pokrov) in premije za visoko gostoto pene pomnilnika(notranjost polnjenje),bi bilo dihanje in ne boli vaše kože.

    ?Kot NALAŠČ VELIKOST:10*3.15*1.6 cm, univerzalno, primerni za najbolj doma ali v pisarni Naloga stoli.V armrest pad ima dve ekstra dolgo velcro trakovi, ki lahko razreže in prilagodi, da ustreza kateri koli velikosti armrest

    ?FUNKCIONALNI IZGLED:pravilno roko blazine polnjenje spominske pene za največje počitek in komolec olajšave, razprševanje tlak ne glede na to, kje ste,v pisarnah, doma ali med letalo potovanje.

    ?PRALNI STROJ:brezplačno odaljitev zaklopec skozi priročno zadrgo design, ki omogoča plush velur pokrov, da lahko stroj opere in kadarkoli, za enostavno čiščenje.

    ?ODLIČNO DARILO:vsakdo, ki ima v lasti urada predsednika ali potrebe sedel na stol za dolgo časa se lahko v obupno potrebujemo takšne komolec pad za zmanjšanje pritiska komolec in podlaket,vam nikoli ne bo videti za izvirno darilo.

    Opis:

    Enostavno sestavljanje nikoli težav veliko.Preprosto položite roko ploščico na vrhu svojega stola armrest in palico velcro skupaj na želeni ravni tesnost.

    Specifikacije:

    Teža: 118 g

    velikost: 10.2 x 6.5 x 1,8 cm

    Prekine Jih Proizvajalec: št.

    Paket Je Vključeno:

    1 * nosilna ploščica

    Opombe:

    1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

    Oznake: stol offic, armrest stol office, x stol nazaj, stol zobozdravnik, apple stol, stoli jedilnico z odstranljivo zajema, nazaj stol, Pohištvo, otroško posteljo z mizo, Stol.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki