A-Linijo Poročnih Oblek 2020 Proti-Vrat Odstranljivi Rokavi Odpiranje Nazaj Tila in Čipke Appliques Poročne Halje Zamah Vlak Vestido De Noiva A-Linijo Poročnih Oblek 2020 Proti-Vrat Odstranljivi Rokavi Odpiranje Nazaj Tila in Čipke Appliques Poročne Halje Zamah Vlak Vestido De Noiva A-Linijo Poročnih Oblek 2020 Proti-Vrat Odstranljivi Rokavi Odpiranje Nazaj Tila in Čipke Appliques Poročne Halje Zamah Vlak Vestido De Noiva A-Linijo Poročnih Oblek 2020 Proti-Vrat Odstranljivi Rokavi Odpiranje Nazaj Tila in Čipke Appliques Poročne Halje Zamah Vlak Vestido De Noiva A-Linijo Poročnih Oblek 2020 Proti-Vrat Odstranljivi Rokavi Odpiranje Nazaj Tila in Čipke Appliques Poročne Halje Zamah Vlak Vestido De Noiva

A-Linijo Poročnih Oblek 2020 Proti-Vrat Odstranljivi Rokavi Odpiranje Nazaj Tila in Čipke Appliques Poročne Halje Zamah Vlak Vestido De Noiva

€339.08 €237.36
Na zalogi
s175718

  • Za Nosečnice: da,
  • Zgrajena v Modrc: da,
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Pasu: Naravni
  • Modni Element: Cvjetnim Tiskanja
  • VELIKOST: Standard Size or Custom Made
  • Izrez: Proti-vrat
  • Rokav Slog: Flare Rokav
  • Ocassion: Večer,maturantski ples.pary.poroka.slaven,stranka
  • Rokav Dolžina(cm): Kratka
  • Postavka Vrsta: Poročne Obleke
  • Kraj izvora: Guandong, Kitajske (Celinska)
  • Šivanje Čas: 3-7 Dni
  • Nazaj Design: Backless
  • Poročna Obleka Kakovosti: 100% Garancija Na Zadovoljstvo
  • Slike Dejanske: da,
  • Silhueta: A-LINIJE
  • Barve: Po Meri Izdelano
  • Dekoracijo: Stopenjski
  • Vlak: Sweep/ Krtačo Vlak
  • Tip Slike: Referenčne Slike
  • Številka Modela: Qm
  • Visoka Kakovost: da,
  • Blagovna Znamka: JULIA KUI
  • Poročno Obleko Tkanine: Vezene Organza in Tila

  • začetek

    konec

    Poročna Obleka

    Ko ste skobljanje to, da kupujejo obleko od nas, prosimo preberi si je jasno, kot je opisano spodaj : 1. Prosimo, preverite vaše Prsi velikost , obseg Pasu , Kolk Velikosti , Naravni višina z naše standardne velikosti,in če niste prepričani o velikosti, nato pa nam pišite na naš oddelek za podporo strankam, hvala; 2. Tudi Kitajska Post Air Mail je zelo počasi , tako da, ko izberete, Kitajska Post Air Mail, prosim, preverite, če čas je v redu za vas, Če potrebujete obleko Nujno , potem si lahko izberete e-EMS Express, EMS Express, DHL Express, UPS ipd., ti Express so visoke hitrosti,hvala.

    3. Tudi mi vam lahko zagotovi najboljše kakovosti in storitev, tako da izberejo nas,vaša pravica izbrati . 4. In ta obleka je na zalogi,in kot ponavadi smo lahko pošljete obleke, da boste v 2~3 delovnih dni po plačilu ,če Costom Narejen,je približno 10 dni bo poslal vaš obleko out,hvala.

    Za po Meri Narejeno Obleko, izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo. 1. Bankrot: Cm/Cm 2. Pas: Cm/Cm 3. Boki: Cm/Cm 4. Kotanjo Na Tleh Brez Pete: Cm/5 Palcev. Naravni Višina: Cm/Cm 6. Višina Pete: Cm/Cm 7. Obleko Zapiranje z Zadrgo ali Čipke?): (Običajno bomo recommand Čipke) 8. Obleko Barve( Prosimo, izberite Barvo, Št.iz naše Color Chart): Barve, Številka 9. Nositi Datum: 10. Vse druge posebne zahteve, če imate tudi pls nam,hvala.

    (a) (b) (c) (d)

    (a) z ramo ob Rami z roba ramenski vtičnico, ukrep čez nazaj na isto točko, na drugi rami. (b)Roko Dolžine (na oblačila z dolgimi rokavi) Roko Dolžina - Ukrep iz rame točke za zapestje. (c)Armseye (za oblačila, z rokavi) Ukrep iz vrhu rame, navzdol sprednji ramo, pod roko jamo, in na zadnji strani ramen. (d)Votlih za Robom (samo za kratke dolžine obleko) Ukrep iz centra ključnico (Votla) za obleko robom.Opomba: dolžina ne meri od oblačilo izrez.

    To je saten barve tabla,če je vaš poročno obleko, ne iz satena,se obrnite na nas za potrditev barve,hvala vam!

    1. Kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%-95% enako kot original slike prikazane.Če želite 100% točno enako, prosim, odpusti.Ni dveh točno enakih listov v svetu.Ne moremo, zato prosimo, da ne oddati naročila, če ste še vedno vztrajajo 100% podobnost.Hvala za vašo undertstanding.

    2. Poročno obleko, ne vključuje nobenih accessaries, kot so veils, rokavice, petticoat v notranjosti in tako naprej.Ponudbe je samo za obleko!Če želite accessaries, prosimo, obrnite na nas!

    3. Predlagamo, da se odločite, čipke, ki je bolje, da prilagodite velikost, da se prilega telesu bolje.

    4. Obleka se lahko izvede v po meri velikost, barvo, obliko.Močno priporočamo, da ste našli proffessional meri, da ukrep za vas skrbno po Meri Meritve Smernica pred nakupom obleke online.

    5. Ni ready - made koli obleko.Vse obleko potrebo po meri!Celotno meri izdelan proces(od datuma, ko smo prejeli vaše plačilo in meritve) bo 15-20 delovnih dni(Nujna naročila, razen).

    6. Pred oddajo naročila, prosimo, da preberete vse o naši oglasi previdno, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate.

    *O Nas *

    Smo profesionalni poročni & večerno obleko oblikovanje in izdelava podjetje na Kitajskem.Imamo prve stopnje oblikovalci in visoko tehnika in zelo previdni delavcev.Vsi naši izdelki so narejeni iz vrhunskih materialov in natančna izdelava.Izdelujemo Poročne obleke, večerne, družico obleke, mati neveste obleko, maturantski ples obleke, roža punca obleke, svetlečo obleko, party obleke in tako naprej.Prav tako smo se prodajajo nekatere poroko accessaries, kot so poročne suknjič, poroka veils, rokavice, petticoat in tako naprej.Smo prond, da vam zagotovi najboljšo kakovost proizvodov in storitev za stranke na najnižji možni ceni.Hvala za preživljanje časa ob obisku naše artikle.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da se obrnete .

    *Carinske Takse*

    -Če sem iskren,v večini časa, kupec običajno ne potrebujejo plačati za vse, ki se carini.Vendar včasih v nekaterih državah,carinik lahko strogo.ne bomo odgovorni vse carinske takse, Prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto, in upam, da se razumemo.Če boste morali plačati carinskih taks, je dolžan svoje države, kupec bi moral razumeti, da ta položaj.Lep pozdrav in hvala!

    *Vrnitev Politika*

    -Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vse naloge so razvrščene glede na vaše orderconfirmation.Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in atisfactory resolucija, taka kot je, vračilo ali zamenjavo, še en nov element za vas.Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.Nudimo BREZPLAČNO POPRAVILO na vašo obleko!Vendar poštnina, da ga pošljete nazaj in ponovno ladjar stroškov, da vam bodo tako na svoj račun.To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.

    Oznake: poročna obleka princess, čipke morska deklica poroko, obleko sre, julia, vestido de praznik, obleka za kraljevo poroko, kapela, čipke poročno obleko vintag, kui, visok ovratnik poročni obleki.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki