Maytech Potrditev Prodaje 2204 1500kv zaprti električni motor z gimbal odbor za dvigovanje težkih brnenje propeler Maytech Potrditev Prodaje 2204 1500kv zaprti električni motor z gimbal odbor za dvigovanje težkih brnenje propeler Maytech Potrditev Prodaje 2204 1500kv zaprti električni motor z gimbal odbor za dvigovanje težkih brnenje propeler Maytech Potrditev Prodaje 2204 1500kv zaprti električni motor z gimbal odbor za dvigovanje težkih brnenje propeler Maytech Potrditev Prodaje 2204 1500kv zaprti električni motor z gimbal odbor za dvigovanje težkih brnenje propeler Maytech Potrditev Prodaje 2204 1500kv zaprti električni motor z gimbal odbor za dvigovanje težkih brnenje propeler

Maytech Potrditev Prodaje 2204 1500kv zaprti električni motor z gimbal odbor za dvigovanje težkih brnenje propeler

€8.32 €7.07
Na zalogi
s175879

  • Blagovna Znamka: Maytech Inovacije
  • Statorja velikost: 22.0x4.0
  • Teža: 250
  • KV: 1500
  • Neto teža: 19.5 g
  • VELIKOST: 8x8x8
  • Slog: brnenje
  • N/P: 12N14P
  • Moč: Baterry
  • Paket: da,
  • Kraj izvora: Shanghai, Kitajska (Celine)
  • Vnos Voltov: 2-3S Lipo
  • Uporaba: Daljinski Upravljalnik Igrače
  • Številka Modela: MTO2204-1500-MK

  • Opis izdelka Maytech Potrditev Prodaje 2204 1500kv zaprti električni motor z gimbal odbor za dvigovanje težkih brnenje propeler

    Posebej zasnovan za drone multicopter.

    Vgrajen napajalnik, za sonce, kamera in fotoaparat true professional let krmilnik, moč krovu in ESC lahko posebej spremenila za enostavno vzdrževanje.Model Št.MTO2204-1500-MK blagovne Znamke Maytech KV 1500 Statorja velikost Φ22.0x4.0 Motornih Velikost Φ27.5X16.5 Neto Teža(g) za 19,5 g N/P 12N14P Ne‐Trenutne obremenitve 0,4 A Notranja Upornost 0.305 Ω Vnos Voltov. 2-3S Proizvodnja Embalaže&Dostave Naše Podjetje Maytech Electronics Co., Ltd.

    Maytech Electronics Co., Ltd.

    je namenjen v zasnovi in proizvodnji Brushless Ess, Brezkrtačnih motorjev, Propelerji, Analogni in Digitalni Servos za RC modeli, kot so Električni skateobards, Roboti, brezpilotna letala RC letala, Helikopterji, Čolni, Avtomobili in Truggies.

    Posebna oblika pogoj, OEM in ODM naročila dobrodošli!Certifikati Razstava pogosta VPRAŠANJA 1.Kdo je Maytech in kaj počnemo?MayTech načrtuje, razvija in izdeluje brushless Ess, motorji, servos in propelerji za radijsko nadzorovano(R/C) modeli, brezpilotna letala UAV, električni deske, električna orodja, itd.

    Iz Šanghaja, smo najboljši sedež in odgovorni R/C elektronika proizvodno podjetje na Kitajskem, ki je bil v stalnem proizvodnja od leta 2006. Do sedaj smo najbolj celovite proizvodne linije za servos, motorji, Ess, propelerji, razširitve, itd.Vsi naši izdelki načrtovanje in razvoj poteka z lastnimi inženirji in usposobljeno osebje.Nadzor kakovosti je nujno ohraniti.

    Glede na dobre kakovosti in varnosti, uspešnosti, Maytech je dosegla vrsto preverjanje varnosti ali akreditacijo veliko verodostojne institucije, kot so FCC, RoHS, Evropa CE, Kitajska Informacije Ministrstvo za Industrijo in več domačih podjetij, itd.

    Da bi zadovoljili vedno večje poslovne povpraševanje in zahteve za proizvodnjo, smo sprejeli prilagojene modele in posebne specifikacije.OEM in ODM naročila dobrodošli!Vedno bomo vaše odgovorne, zanesljive in strokovne kakovosti partner v RC podjetja.

    Naša zaveza: Ponuditi najboljše možne izdelke, z najbolj razumno ceno. 2.Kako biti Maytech distributer ali trgovec?

    Prosimo, da navedete svoje podatke spodaj:

    1. Kontaktne osebe ime kontakt info

    2. Pls uvesti vaše podjetje informacije, vključno z vaše trenutne hobi podjetja ime in obrtno dovoljenje. (To bo super, če boste lahko zagotovi fotografijo vaše trgovine ali podjetja)

    4. Vaše podjetje naslov, telefonska ŠT., številka telefaksa.

    5. Vaše podjetje spletno stran (če jo imate)

    Prosimo, razumite, da ne prodajamo končnim uporabnikom, če obstaja našega distributerja/prodajalca v vaši državi, zato morate govoriti z enim od naših distributerji ali trgovci, če želite, da se MAYTECH izdelkov. 3.Kaj je Maytech garancija politike?

    Za Ess in Motorji, garancija 2-leto od dneva, boste prejeli paket.

    Za propelerji, garancijski rok je 6 mesecev od dneva, boste prejeli paket.

    Ko ste našli nekaj predmetov, v okvari zaradi naše proizvodnje ali materialov, pls, daj mi sledite info mi je, da skrbijo zadeve:

    Najprej posnemite video ali pics, da pokažejo težave .

    Drugič, povej mi, količina,

    Tretjič, prijazno mi sporočite napako elemente, iz katerih bi. 4.Kako v stik z Maytech

    Za prodajo in splošne poizvedbe, pls e-pošto na maytech (na) maytech.cn

    Za Tehnično podporo, pls e-poštnih storitev( na) maytech.cn 5.Kaj dostava metod Maytech sprejeti?

    Maytech sodeloval z uradni big express in letalski tovorni podjetja, da se prepričajte, vse parcele v varnih pogojih.UPS, DHL, TNT, FEDEX, EMS, Objavi vse, ki so na voljo.Samo sporočite nam, če imate posebne zahteve glede odpreme.

    Pišite nam:

    E-pošta: sales17(na)maytech.cn

    Tel. številka: +86-21-56165310

    Facebook: Elieen Lu Maytech

    Oznake: Pogon, Zabavna Elektronika, Poceni Pogon, Visoka Kakovost Zabavna Elektronika, Pogon.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki