Spot 1/3 Kos Kat. št Igrača Simulacije Črv Igrača, s Bell za Hišne Zabave Hogard Spot 1/3 Kos Kat. št Igrača Simulacije Črv Igrača, s Bell za Hišne Zabave Hogard Spot 1/3 Kos Kat. št Igrača Simulacije Črv Igrača, s Bell za Hišne Zabave Hogard Spot 1/3 Kos Kat. št Igrača Simulacije Črv Igrača, s Bell za Hišne Zabave Hogard Spot 1/3 Kos Kat. št Igrača Simulacije Črv Igrača, s Bell za Hišne Zabave Hogard Spot 1/3 Kos Kat. št Igrača Simulacije Črv Igrača, s Bell za Hišne Zabave Hogard

Spot 1/3 Kos Kat. št Igrača Simulacije Črv Igrača, s Bell za Hišne Zabave Hogard

€3.26 €2.31
Na zalogi
s175984

  • Blagovna Znamka: elenxs
  • Igrače Tip: Kroglice
  • material: Les
  • Je Pametno Napravo: No

  • 1/3 Kos Kat. št Igrača Simulacije Črv Igrača, s Bell za Hišne Zabave Hogard Opis:

    Značilnosti:

    To Premakne,To Zvonovi!Mačja igrača za uporabo v zaprtih prostorih zabavno.Naše kroglice obdržati vaše mačke, ki se ukvarjajo, aktivna in zabavali.Razvita posebej za tapnite v vsak urha klicati je nagon, da se lov za premikanje in občutek, kot pravi plen.

    Realno Gibanje: Enostavno kretnjo, bat, swing za tako veliko načinov, da igrajo!Življenje-všeč biti rep gibanje, ki shimmies, kodre, in wiggles.Vse, kar potrebujete, je novo Žogo, da vaš urha klicati v igranju!

    Mult-clours in Bell Design: Svetle barve bo vaš urha klicati je pozornost.Zvonec zvok vzbudila mačka žogo igrače obresti od mačka bolje.Dobra ideja za darilo za mačka ljubitelje ali svojo mačko hranite jih zdrav in vesel!

    Zabava za Vaše Mačke in Sami: ga Vržejo pred kakršno koli trdo površino, da ga vidim obiskov ene strani in gledati vaš urha klicati chase dol!Pisane kroglice se enostavno spot na tla ali pod kavč.Povečanje interakcije in uživajte v času z vaš mucek.

    Kot nalašč Playmates: Narejen iz visoko kakovostnega materiala, naš cilj je trajno in varno, preprečuje praske mačke.Življenje-všeč rep gibanja in rožljanje zvok v živo plen pustite, da vaša mačka igra ure in ure, lov, vazeci, in pouncing!

    Obvestilo:

    Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

    Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

    Specifikacija:

    Material:Pliš+Les+Bell

    Barva:Naključno

    Velikost:Plišastih:19,5 cm Žogo:3,5 cm Bell:1.7 cm

    Paket Vključuje:

    1/3 x Cat Igrača

    Oznake: mačka črv, niz črv, mehke igrače črv, igrača črv, mačka za igrače, mačja igrača, mačka, ki ribe, mačka, mačka teaser, mačka teaser palico.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki