NOVA LED Osvetljeno Kapa Kapa Hip Hop Moški Ženske Pletene Klobuk za Lov Kampiranje Teče Klobuk Božična Darila Za Moške In Ženske Dropship NOVA LED Osvetljeno Kapa Kapa Hip Hop Moški Ženske Pletene Klobuk za Lov Kampiranje Teče Klobuk Božična Darila Za Moške In Ženske Dropship NOVA LED Osvetljeno Kapa Kapa Hip Hop Moški Ženske Pletene Klobuk za Lov Kampiranje Teče Klobuk Božična Darila Za Moške In Ženske Dropship NOVA LED Osvetljeno Kapa Kapa Hip Hop Moški Ženske Pletene Klobuk za Lov Kampiranje Teče Klobuk Božična Darila Za Moške In Ženske Dropship NOVA LED Osvetljeno Kapa Kapa Hip Hop Moški Ženske Pletene Klobuk za Lov Kampiranje Teče Klobuk Božična Darila Za Moške In Ženske Dropship NOVA LED Osvetljeno Kapa Kapa Hip Hop Moški Ženske Pletene Klobuk za Lov Kampiranje Teče Klobuk Božična Darila Za Moške In Ženske Dropship

NOVA LED Osvetljeno Kapa Kapa Hip Hop Moški Ženske Pletene Klobuk za Lov Kampiranje Teče Klobuk Božična Darila Za Moške In Ženske Dropship

€4.45 €3.12
Na zalogi
s177194

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • 2 v 1: 4 LED žarometi in Toplo Čelade
  • Obleka za: Sladka Božična darila Toplejše Čelade
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • material: Bombaž
  • Baterija: 2x gumb baterije(Niso vključene)
  • Številka Modela: Božična Darila
  • Spol: ŽENSKE

  • Značilnosti:

    1. Enostaven za uporabo: Vgrajen in izmenljive polnilna LED luči, poganja gumb baterije.

    2. Elastični klobuk: To zimo toplo LED pletene klobuk je narejen iz visoko elastična in udobno materialov, ki se lahko prilagodi večini otrok, moških in žensk.

    3. Vidljivost in varnost: Naša LED svetlobna volne klobuk ima 3 načine, da bi vam zagotovili so jasno vidni v temi.Poudarja, usmerjene svetlobe, na kaj so vaše oči gledajo.

    4. Super močan: Vgrajen 4 LED žarometi, ki lahko zagotovi 120 lumnov.Zagotoviti dovolj svetlobe, da bi našli način, ali dokončanje naloge v šibki svetlobi okolje,

    5. Multi-namen: Kapa klobuki z LED luči so zelo primerna za tek, kolesarjenje, kampiranje, lov, ribolov, pohodništvo, mojster za delo, žar, avto popravila in doma dekoracijo ali katere koli druge dejavnosti, ki zahtevajo hands-free razsvetljavo.

    Opis:

    Pletene kape lahko toplo in hladno vreme, zagotoviti trajno toploto in so zelo primerna kot darilo za vašo družino, prijatelji in vsi, ki imate radi.

    Specifikacije:

    Lučka kroglice: 4 led

    Napajanje: 4* gumb baterija

    Uporaba: zunanji alpinizem, nočni ribolov in kolesarjenje

    Material: Akril

    Klobuk robna: brez roba

    Uporablja predmet: izobraževanje Odraslih

    Svetlost: 3 ravni

    Paket Je Vključeno:

    1* Pletene klobuk (gumb baterija)

    Opombe:

    1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

    2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

    Oznake: skp lučka led, powerful a rechargeable led head lamp, led pletenje kape, skp lučka, skp led, led luči božič klobuki, skp žaromet, klobuk led, led luči jutranje, svetlo zeleno obleko klobuki.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki