Multi-Funkcijo Vodovodar Ključa Orodje za Popravilo Nastavljive Klešče za Kratek Kolenom Veliko Odprtino Kopalnica kljuă XH8Z Multi-Funkcijo Vodovodar Ključa Orodje za Popravilo Nastavljive Klešče za Kratek Kolenom Veliko Odprtino Kopalnica kljuă XH8Z Multi-Funkcijo Vodovodar Ključa Orodje za Popravilo Nastavljive Klešče za Kratek Kolenom Veliko Odprtino Kopalnica kljuă XH8Z Multi-Funkcijo Vodovodar Ključa Orodje za Popravilo Nastavljive Klešče za Kratek Kolenom Veliko Odprtino Kopalnica kljuă XH8Z Multi-Funkcijo Vodovodar Ključa Orodje za Popravilo Nastavljive Klešče za Kratek Kolenom Veliko Odprtino Kopalnica kljuă XH8Z Multi-Funkcijo Vodovodar Ključa Orodje za Popravilo Nastavljive Klešče za Kratek Kolenom Veliko Odprtino Kopalnica kljuă XH8Z

Multi-Funkcijo Vodovodar Ključa Orodje za Popravilo Nastavljive Klešče za Kratek Kolenom Veliko Odprtino Kopalnica kljuă XH8Z

€14.06 €8.16
Na zalogi
s178170

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • material: Drugo
  • Značilnosti: Multifunkcijski
  • Številka Modela: Klešče
  • Vrsta: Drugo
  • Blagovna Znamka: Stookits

  • Multi-Funkcijo Vodovodar Ključa Orodje za Popravilo Nastavljive Klešče za Kratek Kolenom Veliko Odprtino Kopalnica kljuă XH8Z

    Opis:

    Glavni material: aluminij zlitine.

    Minimalna širina odprtine: 6 mm.

    Največja širina odprtine: 68mm.

    Ročaj dolžina: 200mm.

    Debelina: 10 mm.

    Barva: Črna, Zlata, Srebrna

    Specifikacija:

    1. PREMIUM KAKOVOST:uporaba visoko kakovostne aluminijaste zlitine kovanje, ragljo tip široka usta, brez škode za dekorativne sanitarna oprema, matica konfiguracijo aluminij zlitine izdelkov.Uporabite ga lahko za dolgo časa.

    2. EDINSTVEN DESIGN:čeljusti in matica kontaktno površino, ki je bolj širok, vpenjanje močan, zanesljiv, ni enostaven za zdrs.V ključa čeljusti so ravne in največjo možno zaščito opravi brez izgube.Natančnost črv, prilagajanje odpiranje gladko, izboljšanje učinkovitosti dela.

    3. PRAKTIČNO FUNKCIJO:kratkem peclju ključa je vsestranski in se lahko uporablja kot čiščenje plug ključa, žleze matica ključ, gladko čeljusti cevne klešče, mini ratchet traku, strn ključa nastavite, trak ključa velika, tesen prostor ključa.

    4. POGOSTO se UPORABLJAJO:kratkem peclju ključa, ki se pogosto uporablja za številne priložnosti, kot so sanitarni umivalnik,vodne cevi, PVC cevi in tako naprej.Je praktična in priročna za delo v ozek prostor.

    5. VAŠA NAJBOLJŠA IZBIRA:kratkem peclju veliko odprtino ključa je res praktično ročno orodje, ki lahko izboljša učinkovitost dela.Idealen je za vodovod, avtomobilske in plinsko industrijo.To je res treba imeti element za svoje družine.

    1 x Klešče

    Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

    Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Soaring.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

    Oznake: vodovodar, vodovodar ključ, velike klešče, ženske vodovodarji, vodovodar tshirt, orodje multi funkcije 360, nastavljiv kavljem ključ, ključ multi, kavelj ključa, kleparsko orodje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki