SKYRC PROGBOX ESC Povratne Nastavitev Servo Tester Motor KV / vrt. / MIN Tester Program Polje za Vnos PPM Signala za Monitor Lipo Baterije Zaslon SKYRC PROGBOX ESC Povratne Nastavitev Servo Tester Motor KV / vrt. / MIN Tester Program Polje za Vnos PPM Signala za Monitor Lipo Baterije Zaslon SKYRC PROGBOX ESC Povratne Nastavitev Servo Tester Motor KV / vrt. / MIN Tester Program Polje za Vnos PPM Signala za Monitor Lipo Baterije Zaslon

SKYRC PROGBOX ESC Povratne Nastavitev Servo Tester Motor KV / vrt. / MIN Tester Program Polje za Vnos PPM Signala za Monitor Lipo Baterije Zaslon

€14.24
Na zalogi
s178551

  • Blagovna Znamka: RCMOY
  • material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • SKYRC PROGBOX ESC Povratne Nastavitev Servo Tester Motor KV / vrt. / MIN Tester Program Polje za Vnos PPM Signala za Monitor Lipo Baterije Zaslon

    Funkcije:

    1. ESC Nastavitev

    2. PC Vmesnik - Link ESC, da PC

    3. Vnos PPM Signala za Monitor

    4. Servo Tester

    5. Motor KV/vrt. / MIN Tester

    6. LiPo Baterije Zaslon

    Opremljen z 16Chr.*2 Linije LCD zaslon uporabniški vmesnik je intuitiven in enostaven za branje.Obstajajo štiri tipke na sprednji plošči, ki se lahko uporablja za delovanje v polje za vse funkcije.Vrata za motorna sensor, USB in, I/O spojnik in baterije bilance priključek, ki se nahaja na straneh polje, ki je jasen in enostaven za uporabo.

    ESC Nastavitev

    Če želite, da program ESC natančno, smo uporabili, da ga priključite na RAČUNALNIK.Ampak včasih, ko uporabljate avtomobilov zunaj, da ni primerno, da prevzame RAČUNALNIK, tudi prenosni računalnik z vami.V tem času, lahko uporabljate to napravo, kot je Program za Polje nastavite vse parametre ESC z največjo natančnostjo.Enostavno priključite ga priključite na ESC in nastavite vse parametre prav v kratkem času, kot želite.

    PC Vmesnik - Link ESC, da PC

    Kaj je več, pa lahko delujejo tudi kot SkyLINK, USB adapter, ki se lahko uporablja za povezavo ESC z RAČUNALNIKOM, in lahko posodobite vdelano programsko opremo ESC, programiranja ali ESC za SkyLINK programske opreme na PC.

    Servo Tester

    Ni treba, da je moč na svoj oddajnik, da bi lahko preverili servo funkcijo enostavno.Priključite servo Programa Polje, pridobite informacije vhodne napetosti, servo potovanja položaj in vršnega toka.Obstajata dva načina: eden je Swing Način in drugi, je Ročni Način.Oba načina so enostavne za uporabo.

    Motor KV/vrt. / MIN Tester

    Se sprašujete, o motornih informacije?Povežite vaš motor za to majhno napravo, vhod začetna nastavitev, premikanje lopute oddajnika, potem si lahko preberete vrednost motor KV, vrt. / MIN in vhodna napetost na zaslonu.

    To je tudi zelo dobra naprava, da preverite svojo LiPo baterije situaciji, na vsakem mestu, kadarkoli.Lahko jo uporabite, da preverite skupno število celic, skupna napetost, vsako celico napetost, najvišje napetosti in nizka napetost in napetost razlika med najvišjo napetostjo in nizka napetost.

    Paket velikost: 20 * 13.5 * 2 cm / 7.9 * 5.3 * 0.8 v

    Package teža: 72g / 2.5 oz

    Oznake: hitrost tester, brushless esc, rc servo, skyrc wifi, esc rc, ts120, skyrc imax, visoka napetost meter, rc vrt. / min, mestno servo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki