Nov izdelek! les cnc usmerjevalnik s 3d laserski skener, narejene na kitajskem Nov izdelek! les cnc usmerjevalnik s 3d laserski skener, narejene na kitajskem Nov izdelek! les cnc usmerjevalnik s 3d laserski skener, narejene na kitajskem Nov izdelek! les cnc usmerjevalnik s 3d laserski skener, narejene na kitajskem Nov izdelek! les cnc usmerjevalnik s 3d laserski skener, narejene na kitajskem Nov izdelek! les cnc usmerjevalnik s 3d laserski skener, narejene na kitajskem

Nov izdelek! les cnc usmerjevalnik s 3d laserski skener, narejene na kitajskem

€2 026.08
Na zalogi
s178938

  • Plačilni pogoji:
  • Hitrost Vretena:
  • Ime Izdelka:
  • Linearni železniškega:
  • Model:
  • CNC ali Ne: CNC
  • Napetost:
  • Tabela strukturo:
  • delovna velikost:
  • Številka Modela: MT-C6090
  • Stanje: nova
  • Ponudbe Sposobnost:

  • Nov izdelek!les cnc usmerjevalnik s 3d laserski skener, narejene na kitajskem

    OPOMBE: To je cena FOB cena.Prosimo, kontaktirajte nas za potrditev ladijskega stroškov pred orde r .

    1.Oglas: graviranje in rezanje različnih nalepk, in število ploščo, marmor itd za umetniške učinke na materiale.Vključno z marmorja, medenina, jeklo, in drugih kovinskih materialov. 2.Obrti: graviranje znaki koli jezik in vzorcev na darila in spominki, primitivno, obdelavo in oblikovanje umetniške obrti, in stiletto. 3.Oblikovanje: graviranje občutljivo pismo in cvetlični vzorec, primitivne in fino obdelavo majhnih plesni. 4.Arhitekturni modeli: graviranje fine okna, ograje in steno, vzorce, itd. 5.Žig: graviranje tesnila in medaljo na materiale, kot so buffalo rog, lesa itd. 6.Oznaka: graviranje znakov, številke in druge vzorec etikete za proizvode in o izdelek neposredno. 7.Obdelava lesa: obdelava gostoto odbor, stiletto za deskanje board, obdelavo frnikole, omare in pohištvo.

    Primerno Porabo Na MORN Mini CNC Usmerjevalnik ima ogromen paleto dejavnosti se lahko uporablja, vključno z oglaševanjem, embalaža, dekoraterstvo, umetnosti in obrti in spominki.Uporabiti ga je mogoče za engrave akril, zakonska barvo listov, PVC pena pločevine, lesa, PCB, granitna, kamen, jeklo, in še veliko več!POTRDILO Opisi Parametrov Modle MT-C6090 Delovno površino 600*900*160 mm Napetost 220V, 3phase, 50Hz Nadzorni sistem Mach3 nadzorni sistem z USB vrata Vretena 1,5 kw hladilne vode vretena Vretena za hitro 0-24000RPM Inverter 2.2 kw FULING inverter Motor 450A koračnih motornih Voznik Leadshine M542 voznik Linearni železniškega Krog orbito Prenos X,Y,Z osi Tajvan TBI žogo vijak Tabela površine T-reža za delo tabela Tabela struktura Litega železa struktura Neobvezno vodne megle za hlajenje škropilnica

    PS:Vse delovne površine in specifikacije se lahko meri glede na vaše zahteve.

    1.1 Olje/Vodne Megle Za Hlajenje Škropilnica

    Primeren je za rezanje ali graviranje mehko-kovine (npr. aluminij in cooper), kamen(marmor) itd materiala, ima hladilni učinek.

    1.2 Vretena pokrov in zbiralec praha

    Namenjeni so za človeško delovanje zaščite in obljubo čisto mizo površine, shrani vzdrževanje časa za vas.

    1.3 Črpalka

    Mi lahko zagotovi vakuumske črpalke ali vode obtočne črpalke za svojo izbiro.

    1.4 Rotacijske Naprave

    To lahko engrave valjast predmet.Če izberete Krožno(Rotacijske cena neobvezno), lahko engrave Valj materialov

    1.Če se odločite, prodajalec, način dostave, prosimo, pišite nam vaše ime vrat, da dvakrat preverite, če se lahko dosegli in čas dostave.Prosimo, vedno pošiljko informacije: prejemnik/kontaktna oseba, podrobni naslov, telefonska številka.

    Za Rusijo in Ukrajino, mi lahko ladja pralni na svoje mesto po kopnem prevoz.Prosimo, kontaktirajte nas za potrditev prevozni stroški in davek na carinsko.

    2. Ko plačilo in informacije o pošiljanju so potrdili, dostava, bo izvedeno v roku 7 delovnih dni.

    3. To je CIF trgovine izraz (zavarovanje vključeni).Kupec mora plačati doplačilo za vrata, vključno z manipulativni stroški, po meri in obračuna stroškov in uvoznih davkov.EXW in FOB pogoji so prav tako je sprejemljivo.Mi ladje blaga po morju, da vaš pristanišče (boste morali najti posrednik v pomoč vi jasno, carina).

    4. Ob prihodu v namembno pristanišče, stroj, ki bi se pobral kmalu.Ali kupec mora plačati ustrezne ležarino stroškov.

    5. Če želite drugo kurirja, kot so DHL, TNT, UPS, FedEx, ali EMS, prosimo, navedite vaše ime mesta in poštno številko, tako da bomo lahko preverite dostave podrobnosti in stroške.

    6. Prosimo, preverite vse blago, ki skrbno in poročilo, da nas je v enem tednu, če so vsi deli izgubo ali pralni težave (fotografija dokazov je potrebno).Stroj je posebej prilagojen izdelek z big velikost, tako ne prevzemamo vrnili z zelo visoko donosnost strošek.Vendar smo prepričani v kakovost naših izdelkov.In doživljenjska tehnična podpora in prosti rezervni deli (Potrošni deli niso vključeni) v času garancije bodo na voljo za vsakega kupca.

    7. Če ne bomo na črto, prosim, pustite nas sporočila na Soaring.si o vseh vprašanjih na naš izdelek ali vašega naročila, potem vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

    Q1. Kako, da bi dobili najbolj primerna pralni in najboljšo ceno

    Povejte nam gradivo, ki ga želite delajo na ?Kako, da se dela na tem ?Graviranje ?Rezanje ?Ali drugo ?Predvsem graviranje in rezanje?

    Kaj je MAX velikost teh material ?( dolžina ?Širina ?Debelina ?)

    Q2. Če ne vemo, kako rabiti stroj,lahko nas učijo?

    Ja, bomo, prosimo, obrnite na nas takoj, ko boste dobili pralni

    Q3. O tem, kako vaše po-prodajne storitve?

    nudimo vam 7*12 ur storitev, telefona,skypa ali Whatapp.

    Q4. Nadzor kakovosti:

    Celoten proizvodni postopek, ki bo v okviru rednih pregledov in strictquality nadzor.Celoten stroj bo preizkušen, da poskrbite, da so canwork zelo dobro, preden se iz tovarne.

    Oznake: 3d skener za cnc, laserski skener prenosni 3d, Tiskanje, 3d photo scanner, 3d scaner, cnc skener, 3d skener, laserski skener 2d, 3d skeniranje, skeniranja, 3d, 4k.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki