421pcs Tehnika Serije Super Avto RC Avto gradniki Prosches Model set Opeke Združljiv Velikih blagovnih Znamk Igrač Darilo za otroke 421pcs Tehnika Serije Super Avto RC Avto gradniki Prosches Model set Opeke Združljiv Velikih blagovnih Znamk Igrač Darilo za otroke 421pcs Tehnika Serije Super Avto RC Avto gradniki Prosches Model set Opeke Združljiv Velikih blagovnih Znamk Igrač Darilo za otroke 421pcs Tehnika Serije Super Avto RC Avto gradniki Prosches Model set Opeke Združljiv Velikih blagovnih Znamk Igrač Darilo za otroke 421pcs Tehnika Serije Super Avto RC Avto gradniki Prosches Model set Opeke Združljiv Velikih blagovnih Znamk Igrač Darilo za otroke 421pcs Tehnika Serije Super Avto RC Avto gradniki Prosches Model set Opeke Združljiv Velikih blagovnih Znamk Igrač Darilo za otroke

421pcs Tehnika Serije Super Avto RC Avto gradniki Prosches Model set Opeke Združljiv Velikih blagovnih Znamk Igrač Darilo za otroke

€56.39 €29.89
Na zalogi
s179348

  • Pakiranje: Ni original škatlo
  • Blagovna Znamka: QQYA-NING
  • Spol: Unisex
  • Vrsta: BLOKI
  • vključujejo Bloki Količina: 421 KOS
  • Plastični Blok Oblika: Samozapiralni Opeke
  • Številka Modela: 1051
  • material: Plastični
  • Opeke : Združljiv Letgos tehnika Serije
  • Opozorilo: Ni za Otroke mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov
  • Črtna koda: No
  • Starostni Razpon: > 6 let
  • zagotoviti: Dropship dropshipping
  • Certificiranje: 3C
  • Plastika Tip: ABS

  • 421pcs Tehnika Serije Super Avto RC Avto gradniki Prosches Model set Opeke Združljiv Legoing Igrače Darilo za otroke

    Paket vključuje: ELEMENT Name :RC Super Racing Avto gradniki nastavite Opeke Količina:421 kos Stavbe Navodila za uporabo (priročnik knjiga je sliko) x 1 Avtomobilske šasije 1 x Daljinski upravljalnik x 1 USB Polnilec x 1 baterija x 1 gradnik demontaža x 1 (Darilo) NE vključujejo: Baterijo ( ki se Uporablja za daljinski nadzor ) (AA*2 ) Opis: Narejen iz 100% eco-prijazen materail Material: Plastika(ABS) Funkcije: Popolnoma funkcionalen:naprej, nazaj, levo, desno,smetišče posteljo/glavo gor in dol,vrata odprta in zaprta.To intellective in zabavno rc gradniki avto je odlično darilo za rojstni dan za 6-16 leto otroci VRHUNSKO KAKOVOST MATERIALOV: gradniki rc tovornjak je narejen iz ABS plastike, ki je vrhunske kakovosti, nestrupeno, brez BPA, svinec-prost,popolnoma varna za otroke Opomba: Brez Izvirnega Giftbox, da shranite, ladijski promet pristojbina za vas, vam bo paket je dobro.

    Opozorilo: 1. Je morda nekoliko razlika v barvi, zaradi računalnik, nastavitve zaslona. 2. Z razliko metoda merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm v velikosti odklon (1 cm=0.39 palca).Hvala za razumevanje!!

    Večina naših izdelkov nimajo originalni embalaži.Bomo izberite najbolj primeren za pakiranje v skladu z izdelki, ki jih kupujete.Prepričajte se, da so naši proizvodi se dostavijo na svoje roke.

    1.Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, QIWI, Maestro in bančno nakazilo.

    2.Če shipp s DHL,Fedex,UPS,stroški lahko dogovorijo in ponovno vklopite, preden naročila.

    3.Plačilo in stroški ne vključno z lokalnimi davki ali katere koli druge uvoz pristojbine

    4. Navedite posebne zahteve

    5.Če je namen carinski urad ugotovi, da package potrebe do odmerjanja davkov in taks, prosimo, plačilo davkov in provizij, lokalne navade.

    6.Če imate kakršna koli vprašanja v plačilo, se lahko obrnete na Soaring.si spletnih storitev za stranke.

    kliknite na

    Postavke, bo poslana preko Soaring.si standardna dostava (>$7)ali majhna paketni prenos(

    1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

    2. Naročila se obdelujejo v 24-48 ur po preverjanju

    3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    4. Naši izdelki so sprejeti v naravi, kolikor je to mogoče prikaz videza izdelka.Vendar pa je zaradi različnih zaslonih, ki imajo različne učinke,Zato prosimo, da prevladujejo v naravi, slika je samo za referenco

    5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Tudi nekatere primeru višje sile dejavniki (kot so: potresi, snowstorms, poplave, coup d ' etat, stavke in tako naprej) dejavniki, ki bodo vplivali na parceli čas dostave.

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala.

    2.Ne pusti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

    3 daš prodajalec pravi, dobre povratne informacije, je prav tako zelo pomembno za vas.Ker prodajalec bo temeljil na ocenjevanje evidence, če želite ugotoviti, ali ste dobro kupca.

    Oznake: blok zgraditi avto, rc tovornjak, avto lego, avto lego tehnika, rc avto, daljinski nadzor tovornjak za fante, amg lego, bagri tehnika, ducati tehnika, blok avto.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki