Zložljivi Smeti Kuhinja Avto Smeti Smeti Koš Za Smeti Koš Za Smeti Bin Dustbin Koš Za Smeti Za Kuhinjo Koš Smeti Zložljivi Smeti Kuhinja Avto Smeti Smeti Koš Za Smeti Koš Za Smeti Bin Dustbin Koš Za Smeti Za Kuhinjo Koš Smeti Zložljivi Smeti Kuhinja Avto Smeti Smeti Koš Za Smeti Koš Za Smeti Bin Dustbin Koš Za Smeti Za Kuhinjo Koš Smeti Zložljivi Smeti Kuhinja Avto Smeti Smeti Koš Za Smeti Koš Za Smeti Bin Dustbin Koš Za Smeti Za Kuhinjo Koš Smeti Zložljivi Smeti Kuhinja Avto Smeti Smeti Koš Za Smeti Koš Za Smeti Bin Dustbin Koš Za Smeti Za Kuhinjo Koš Smeti Zložljivi Smeti Kuhinja Avto Smeti Smeti Koš Za Smeti Koš Za Smeti Bin Dustbin Koš Za Smeti Za Kuhinjo Koš Smeti

Zložljivi Smeti Kuhinja Avto Smeti Smeti Koš Za Smeti Koš Za Smeti Bin Dustbin Koš Za Smeti Za Kuhinjo Koš Smeti

€12.71 €8.26
Na zalogi
s180779

  • Vrsta: Shranjevanje Vedro
  • Slog: S Pritiskom Na Vrsto
  • Oblika: Kvadratni
  • material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Značilnosti:

    1. Smeti lahko lahko visijo na kuhinjska vrata, omare, vrata, kuhinja, vrata, predal, avto ali katero koli drugo mesto.Debelina vrat mora biti manj kot 2,5 cm.

    2. Kuhinja zložljiva smeti pločevinke ne bo zasedajo dragocen prostor v kuhinji.Ko ni v uporabi, ga je mogoče zložiti in sprožen, ko je v uporabi.

    3. Enostaven za namestitev; samo priklopite kompakten zložljiv smeti za vse kabinet predal ali vrata.V primerjavi z smeti lahko v korito, ko so kuhanje sveže hrane, rezanjem in dicing, vam ni treba nenehno odprite in zaprite ohišje vrata z mokrimi rokami.

    4. Ali menite, da naše smeti lahko samo visijo?Potem ste narobe.Tam je določen nosilec, na dnu smeti, in lahko tudi postavite ga na tla, kot je potrebno.Smeti lahko široko uporablja v kuhinjah, univerza spalnice, dnevne sobe, spalnice, avtomobilih, pisarnah, itd.

    5. Stensko montažo koša je izdelan iz visoko-kakovostni razred okolju prijaznih materialov in je nestrupen in brez vonja, ki ščitijo vaše zdravje; močan in vzdržljiv, in lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem.

    Specifikacija:

    Ime: Zložljive Smeti

    Velikost: približno 24*16*26 cm/9.45*6.30*10.24 palčni

    Teža: približno 450 g

    Seznam Vsebine:

    Zložljivi Smetnjak*1

    Roll Smeti Vrečke (15 Kosov), *1

    Oznake: koš za smeti, kuhinjski voziček, v košarico avto, accessori za avto, bin avto, wastebasket, dustbin kuhinja, Avto nalepke, bin kompost, vrečko smeti.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki