Priložnostne Baby Toddler Otroci Fantje Oblačila, ki T-shirt TopsLong Hlače 2PCS Obleke Priložnostne Baby Toddler Otroci Fantje Oblačila, ki T-shirt TopsLong Hlače 2PCS Obleke Priložnostne Baby Toddler Otroci Fantje Oblačila, ki T-shirt TopsLong Hlače 2PCS Obleke Priložnostne Baby Toddler Otroci Fantje Oblačila, ki T-shirt TopsLong Hlače 2PCS Obleke Priložnostne Baby Toddler Otroci Fantje Oblačila, ki T-shirt TopsLong Hlače 2PCS Obleke

Priložnostne Baby Toddler Otroci Fantje Oblačila, ki T-shirt TopsLong Hlače 2PCS Obleke

€5.47 €4.93
Na zalogi
s182642

  • Ovratnik: O-Vratu
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Slog: Moda
  • Vrste Vrhnjih Oblačil: Hlače
  • Številka Modela: Otroci Fantje Oblačila, ki 2PCS Obleke
  • Zapiranje Tip: Puloverju
  • Rokav Slog: Redni
  • Rokav Dolžina(cm): Kratka
  • Blagovna Znamka: pudcoco
  • Vzorec Tipa: Pismo
  • Ime Oddelka: Otroci
  • material: Bombaž
  • Postavka Vrsta: Kompleti
  • Spol: Fantje

  • Najnovejši Modni Baby Toddler Otroci Fantje Obleko !!!

    Pozdravljeni!Dobrodošli v naši spletni trgovini!

    Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji.Glavna Barva: Bela Vrh Prikrivanje Sopihanje Material: Mešanica Bombaža

    Pozornost plz: Če je vaš otrok je debel, vam priporočamo choosin g večje velikosti, hvala.Vljudno prosim glejte, da vaši otroci dejansko višino in velikost grafikona pred nakupom/ponudbe.Hvala.

    Paketu:1 xTop+1 xPant

    Velikost Grafikona:

    Velikost Vrh Dolžina cm Prsi*2 cm Sopihanje Dolžina cm Starosti Svetovanje 80 35 CM 27 CM 43 CM 1-2Years 90 37.5 CM 28,5 CM 46.5 CM 2-3Years 100 40 CM 29,5 CM 49 CM 3-4Years 110 42,5 CM 30,5 CM 52 CM 4-5Years oddler KidsThere je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

    prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka.

    Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

    Predogled:

    Dobrodošli v naši trgovini(prosim dodaj v moji najljubši trgovini):

    1.Stranke so naš bog.Prodajamo izdelke po najnižji ceni, in da vsaj dobiček.Pozdravljamo tudi prodaja na debelo in nakup sredstva, ki naj bi sodelovali z nami.

    2. Smo ob discountable prodaja vse leto.Prodaje so predvsem Fiksni Znesek (Če kupite nekaj, kar je stanuje naš standard,boste dobili popust), Omejen Čas,Prodajo in Prodaja Kuponov.Novi izdelki, popust s in presenečenje bo povsod.

    3.Od danes, če boste porabili več kot 30 dolarjev v naši trgovini in se lahko screenshot in da nam pošljete, boste lahko, da bi dobili 1 dolarjev denarnih kupon z omejitvijo 30 dni.

    4. Če ne boste našli vaše ljubljene izdelek v naši trgovini, ne skrbi!Pravkar nam je poslala sliko izdelka bomo našli boste natančne isti ali podobni eno in prodajajo ga po najnižji ceni.

    Vaša podpora je naša motivacija!najlepša hvala!!

    Dostava

    * Večina naših poslov, se spodbuja z brezplačnim prevozom (izbrane države), ki jih ePacket /China post, običajno Pod $100 pošljite jih na Kitajskem post, več kot $100 za EMS/DHL/Fedex IP .Prosimo, kontaktirajte nas, preden postavite vaše naročilo, če morate blago nemudoma.

    * Elemente, ki so poslana preko Kitajske post/ePacket ,prosimo, dovolite 15-50days doseči.

    * Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo z davčna brezplačna ali manj davka ob uvozu,bomo ugotovi kot "darilo"z nižjo vrednost,če obstajajo uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

    Plačilo

    * Plačilo se pričakuje, da bodo prejete v roku 3 dni od dražb blizu.

    *Depozitni je naša prednost, način plačila,sprejemamo tudi različne plačila s T/T,Western union,Money gram in drugi, kot je opisano spodaj.

    Vrnitev&Tečajne politike

    * Vse naše ponudbe so podprta s 100% garancijo na zadovoljstvo,če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni ,ga lahko vrnete izdelek, da nas v to je original condtion za vračilo ali exchange.Preden mailing nam nazaj element,prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše vrniti&izmenjavo navodila.Se bomo vrnili ves denar, razen za odpremo in ravnanje pristojbin po tem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.

    Povratne informacije politike

    * Zagotavljali bomo pozitivne povratne informacije, ko je prejel plačila,Za spodbujanje zdravega Ali skupnosti,upamo, da vam bo storiti enako za nas.Želimo, da razumete, da smo vrednost storitve za stranke izredno.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo,vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Prepričani smo, da vedno obstaja rešitev in smo prepričani, da ne želite, slabe povratne informacije, da se, kjer se transakcija zaključi.

    O Iz parka

    Če kupite nekaj, kar ni na zalogi.kontaktirali vas bomo brez 24 ur z nekaj svetovala.lahko prilagodite vaše naročilo z naše svetovanje.če ste donot, da mi odgovorite v 3 dneh.mi bomo poslali podoben slog za vas.prosimo za razumevanje.

    Debelo

    Če sloga, ki ima veliko barv in velikosti.Lahko mix vse, ki vam je všeč.

    Če želite premešamo nekatere izdelke, lahko mi koda izdelka s količino, ki jo potrebujete (lahko bi excelove, da mi bo bolje).Dal vam bom popust cena (več kupite več popustov boste dobili)

    Če kupite več kot 1000$ vsak mesec.Lahko si moje VIP.Boste uživali v mnogih posebne storitve v moji trgovini!

    Za Internet trgovine lastnik:

    Vi lahko postavite svoje spletne stvari za vašo spletno.Tudi jaz vam lahko pomaga padec ladijskega prometa za vaše stranke.

    Opombe

    * Mešanico bi dobrodošla,OEM naročila dobrodošli.

    *Če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo odgovoril v roku 24 ur

    Pogosta VPRAŠANJA

    Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

    A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.

    V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

    Oznake: kos 25 centimes 1904, dim dokaz ozadja, teden koncu san sebastian, styling orodja 5€ glavniki, ženske specializiranimi za umetno krzno, škornji, izvirni slog blazerji, ženske torbe nahrbtniki, ženske pismo torbica, repetitor, walkie talkie.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki