Igre Lesene Kitajski Dama Lesena namizna Igra, Igra za Vse Starosti v 6 Barvah za do 6 Igralcev M09 Igre Lesene Kitajski Dama Lesena namizna Igra, Igra za Vse Starosti v 6 Barvah za do 6 Igralcev M09 Igre Lesene Kitajski Dama Lesena namizna Igra, Igra za Vse Starosti v 6 Barvah za do 6 Igralcev M09 Igre Lesene Kitajski Dama Lesena namizna Igra, Igra za Vse Starosti v 6 Barvah za do 6 Igralcev M09 Igre Lesene Kitajski Dama Lesena namizna Igra, Igra za Vse Starosti v 6 Barvah za do 6 Igralcev M09 Igre Lesene Kitajski Dama Lesena namizna Igra, Igra za Vse Starosti v 6 Barvah za do 6 Igralcev M09

Igre Lesene Kitajski Dama Lesena namizna Igra, Igra za Vse Starosti v 6 Barvah za do 6 Igralcev M09

€62.83 €31.42
Na zalogi
s183773

  • Opozorilo: NOBEN
  • Številka Modela: 264297
  • Blagovna Znamka: sozzy
  • Starostni Razpon: 14 Let & Up

  • Igre Lesene Kitajski Dama Lesena namizna Igra, Igra za Vse Starosti v 6 Barvah za do 6 Igralcev M09

    Opomba 1:Bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij.

    2:Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič.

    Postavka Specifikacije:

    Opis:

    1.NAJVIŠJO KAKOVOST:

    Naš Kitajski Dama odbor je izdelan iz Lesa , zaradi česar je kot nalašč velikost za kavo namizni ali kuhinjski mizi.Igrati to igro, kjerkoli.

    2.ZABAVNO IN ENOSTAVNO ZA UPORABO :

    Kitajski Dama Igra je enostavna in zabavna za vse starosti.Do 6 igralcev, lahko igra hkrati, izdelava to a velik klasična igra za družinska srečanja in zabave.

    3.ODLIČNE IZDELAVE:

    Strokovno izvrtane luknje zagotoviti, da vsak marmorja se gladko prilega v vsak prostor na krovu.Vsak set je ročno izdelana iz pravega lesa z gladko površino za veliko igro, ki ni le zabavna, ampak lepo, da se prikaže.

    4.SOBA ZA VSAKOGAR:

    Kot pri večini Kitajski Dama table, ta odbor podpira do 6 igralcev v eni igri.Ta pravica, vaša cela družina lahko igrati.

    5.DRUŽINSKA ZABAVA:

    Kitajski Dama je klasična, z lahkoto naučili igra, ki se lahko naučimo, da nikomur.

    Velikost izdelka:

    25.5*25.5*4 cm

    Dodatki:

    128 kosov šah

    Velikost:

    2,5 cm

    Gobang velikost:

    1,5 cm v premeru,

    Material:

    Gume, lesa

    Opomba:

    Zaradi ročnega ukrep, prosimo, dovolite 1-3cm odklon

    Dejanski element, ki je lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi spremljanje in ligth učinek

    Paket Vključuje:

    128PCS X Lesenih Kitajski Dama

    1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

    Oznake: odbor kitajski dama backgammon, igre kitajski dama plastike, stekla kitajski dama igre, kako frnikole igre kitajski dama, klasični kitajski igra dama, namizna igra dama otrok, kitajski dama igra majhen, veliki kitajski dama odbor, ludo igre kitajski dama, kitajski dama družabne igre.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki