Zlati Panno,Needlework,DIY DMC Navzkrižno šiv,Kompleti Za Vezenje kit Beli konj dekle domov dekoracijo Šteje Navzkrižno šivi 24 Zlati Panno,Needlework,DIY DMC Navzkrižno šiv,Kompleti Za Vezenje kit Beli konj dekle domov dekoracijo Šteje Navzkrižno šivi 24 Zlati Panno,Needlework,DIY DMC Navzkrižno šiv,Kompleti Za Vezenje kit Beli konj dekle domov dekoracijo Šteje Navzkrižno šivi 24 Zlati Panno,Needlework,DIY DMC Navzkrižno šiv,Kompleti Za Vezenje kit Beli konj dekle domov dekoracijo Šteje Navzkrižno šivi 24 Zlati Panno,Needlework,DIY DMC Navzkrižno šiv,Kompleti Za Vezenje kit Beli konj dekle domov dekoracijo Šteje Navzkrižno šivi 24 Zlati Panno,Needlework,DIY DMC Navzkrižno šiv,Kompleti Za Vezenje kit Beli konj dekle domov dekoracijo Šteje Navzkrižno šivi 24

Zlati Panno,Needlework,DIY DMC Navzkrižno šiv,Kompleti Za Vezenje kit Beli konj dekle domov dekoracijo Šteje Navzkrižno šivi 24

€10.66 €6.61
Na zalogi
s183807

  • Slog: Evropa
  • material: 100% BOMBAŽ
  • Okvir: No
  • Blagovna Znamka: Zlati Panno
  • Navzkrižno Šiv Tkanine CT število: 11CT14 CT
  • Vrsta: Paket
  • Kompleti za vezenje: Obrti
  • Diy navzkrižno šiv: DMC navzkrižno šiv
  • Vrsta Tkanine: Bombaž
  • Platno Pakiranje Metode: Zložen
  • Zunanje Embalaže,: PP Vrečka
  • Uporaba: Gospodinjski Essentials/Dekoracijo
  • je po meri: da,
  • Vzorec Tipa: PORTRET

  • DOBRODOŠLI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI!

    Needlework, DIY DMC 14CT nepotiskani Navzkrižno šiv Kit,Scensko Vzorci za Vezenje Oljna slika, Gozdni Cesti Navzkrižno stitch Doma Dekor

    Dragi moji, bodite pozorni! 1.Kupci iz Rusije, Ukrajine in Belorusije, ki potrebujejo POLNO IME. 2.Brazilija in Argentina carinjenje so zelo počasi. 3. Če ne morete slediti parceli ali zmedeni, prosim sporočilo nam, vam bomo odgovorili v roku 24 ur. -Podatki : Opis : Velikost(W*H): 46 cm*50 cm ( 14 CT ) , 59 cm*64cm ( 11 CT ) -Paket Vsebina : Vezenje krpo *1. Vezenje niti, *dovolj.Vezenje iglo *2. Načrt *1. Opomba: (Št zunaj okvirja) -Opis : 1.(14CT), prosimo, uporabite 2 niti niti,1 pramenov niti za nazaj šiv. 2.(11CT), prosimo, uporabite 3 niti niti,2 niti niti za nazaj šiv. 3.Vzorec je bil natisnjen na krpo(11CT tiskanih), torej preden zaključim, šivanje, krpo ne more dotik vode, sicer tiskanih del bo izginila. 4.Po končani šivanje, dal krpo v vodo za pol ure, potem pa bo, da se posuši, nato pa lahko naredite okvir za i 5.imamo 11CT natisnjeni nastavite in 14CT natisnjeni nastavite in 14CT belo platno set.prosimo, izberite tistega, ki ga potrebujejo -Opomba: prodamo diamanti slikarstvo, 11ct navzkrižno šiv / 14ct nepotiskani navzkrižno šiv, trak vezenje blazine /vbod so polizdelki!Barva ozreti za izdelek boste prejeli,prosimo ne odpirajte spor zaradi velikosti in barve neusklajenost.najlepša hvala .Najlepša hvala sprejemamo Alipay.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti izvršeno v roku 15 dni od naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora biti zaključen v 15 dneh.

    Bomo poslali elementov v 2-5days (delovnih dni, Ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platformo.Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail za manj kot 2 kg blaga v 15-60 delovnih dni, Če potrebujete element nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo izračun express ladijskega stroškov za vas.Ko prejmete elemente, ki ste jih naročili, ima v 24 urah, prosimo, da skrbno preverite.Prosimo, obrnite neposredno na nas, če imate kakršne koli težave.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo .Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomembno.Če ste zadovoljni z yourgoods, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Če niste zadovoljni z blagom, prosimo, stik z nami, smo lahko reši vsak spor z vami, namesto da predloži negativne povratne informacije, da Soaring.si.Najlepša hvala!Upamo, da boste dal 5 zvezd in dobro oceno.

    - Opomba:

    1.Nekaj časa ne moremo nadzorovati prevoz časa, ker so počitnice ,slabo vreme(kot snežna nevihta dni )in vaši državi carinjenje hitro počasi ,vendar si bomo prizadevali, da izberejo najboljše prevoz je bil v vaši državi. 2.če želite trgovini,nas prosimo kontaktirajte .big red ,velik popust.

    Oznake: nedrseča črna, noge kritje yamaha 125, pokal otrok in jelen, s20 fe primeru kaseta, s20 fe flipcase lesa, majica brezrokavnik moški, s20 fe film hydrogel, široko lopato palačinke, pomlad odbijača bmw z3.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki