R2E250-RB06 PLC FAN

R2E250-RB06 PLC FAN

€453.54
Na zalogi
s18432

  • Vrsta Motorja: PLC FAN
  • Številka Modela: R2E250-RB06
  • Blagovna Znamka: ENEELC

  • Nee Elektronov Technology Co.,LTD je strokovno zaslon na dotik plošče, LCD-plošča, HMI, PLC , Servo dobavitelj v medicinskih in industrijskih nadzornih področju.Naši izdelki so široko uporabljajo za medicinsko in industrijsko opremo, raziskave kažejo, stroji, oprema, industrijska nadzor, vmesnik človek-stroj, industrijske avtomatizacije integriranega delovne postaje, Kiosk, POS, CNC itd.Lahko izdelujemo tudi na zahtevo zaslon na dotik in krmilnik in imamo veliko LCD-plošča, HMI, EL plošče in nekaj težko najti izdelkov v naši zalogi.Smo wholesales in proizvajalca na tem področju.

    Imamo tovarno, da bi vse vrste zaslona na dotik plošče, ki vaše zahteve.Naše MOQ lahko sprejmete majhne kakovosti in v kratkem času, da se delievery.In smo dober inženir ekipa lahko podporo naše stranke določi tehnologije vedno problem.

    O Ladijski:

    bomo jih test strogo pred odpremo.

    bomo ladja je v 1-3 delovnih dni po plačilu.smo le ladja dostave naslov,če želite spremeniti naslov za dostavo,pls, da me kontaktirate vnaprej v času.glede na dobavni rok je običajno bo 7-30 dni,ki se bodo različne za različne države.

    Čas dostave je približno:

    Zda / velika Britanija / Avstralija 7-14 delovnih dni.

    Kanada 7-25 delovnih dni.

    Francija / Španija / Nemčija lahko traja 7-20 delovnih dni.

    Vzhodna Evropa lahko traja do 16-30 delovnih dni.

    Italija / Brazilija / Južna Amerika lahko traja do 30-50 delovnih dni.

    Dobavljeni z DHL Express (Potrebujejo 3-6 delovnih dni, da pridejo)

    Vrnitev in povratne informacije

    Vsi podatki morajo biti obveščeni preden se je vrnil.

    Kupec mora obvestiti prodajalca vse vrnjene artikle v roku 7 dni po prejemu paketa.Pridržujemo si pravico, zavrnitev vseh zahteva, da obvesti prodajalca, daljša od 7 dni.

    Izmenjava zaradi kupec narobe del naročili, ima kupec mora plačati 2-načine, ladijski promet pristojbina.

    Vrne prispevke, ki morajo imeti vsi originalni embalaži in v dobrem stanju.

    Povratno poštnino in zavarovanje dajatev so nevračljive za vračilo ali novo pošiljko.

    Shipping stroški so nevračljive.

    Če ste zadovoljni z nakupom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, ko prejme izdelek, in se bomo vrnili povratne informacije na vas.

    Če imate kakršne koli težave z izidom transakcije ali izdelka, prosimo, ne odzivajo z negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.potrudili se bomo, da odpravite primeru ASAP.

    če izpolnjujete kakršna koli vprašanja,pls, kontaktirajte me najprej bom poskusil rešiti za vas.Negativne povratne informacije, ni sprejemljivo, preden se obrnete na mene.

    Oznake: zelena plc, plc omrežna, program plc, spliter plc, plc knjiga, plc vir, din plc, svetloba plc, plc povezava, plc plug.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki