New Vroče Za Onda VI40 dual core tablet PC 3,7 V litijeve baterije 3095130 veliko kapaciteto 5000 Mah paket Polnilne Li-ion Celice

New Vroče Za Onda VI40 dual core tablet PC 3,7 V litijeve baterije 3095130 veliko kapaciteto 5000 Mah paket Polnilne Li-ion Celice

€27.13 €14.38
Na zalogi
s18466

  • Paket: da,
  • Funkcija: Polnilna Baterija
  • Uporaba: MP3 / MP4 Predvajalnik
  • Kraj izvora: Kitajska
  • Stanje: 100% Nov
  • Napetost: 3.7V
  • Zaščita: PCB
  • Storitev: Trgovina Garancija
  • Količina: 1pcs
  • Vrsta: Standardna Baterija
  • Blagovna Znamka: yorwats
  • Številka Modela: Polimer baterija
  • Za ponovno polnjenje: da,

  • Dobrodošli V Naši Trgovini, Če potrebujete p najem, da bi,Hvala!Nasveti: Zdravo,prijatelj,prosimo, upoštevajte,Če um ne kupujejo,upam, da boste lahko razumeli,Hvala! 1. Preden se odločite za nakup prosimo, da potrdite vašo napravo, ali podpreti ta batteryBattery model je sizeas dolgo, kot primerne velikosti lahko. 2. Baterije Napetost 3,7 V-4,2 V, so normalBattery Velikost in Zmogljivost je napaka rangeBut bomo lahko našli primernega za vas. 3. Najbolj vrste baterij niso poškropiti Baterije ModelVoltageCapacityetc., NE trgovina na Drobno BoxPacked Varno v Mehurček Vrečko. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. Če ta element z vtič ne pozabite, da nam poveste, kakšen plug ste wantotherwise bomo poslati predmet, brez priključek za vas.Značilnosti: 1. 100% čisto nov. 2. Visoko kakovost in visoko zmogljivost. 3. Vgrajeno zaščito vezja PCM za preprečevanje nad polnjenje ali več praznjenje. 4. Paket vključuje: 1 x KOS litij-polimer baterija za Polnjenje.Aplikacije 1. Baterijo je opremljen z zaščitno ploščo, ki ima funkcije, ki preprečujejo nad polnjenje, nad praznjenje, glede na trenutne, kratek stik, itd.. 2. Ta izdelek je v glavnem uporablja za MP3, MP4 MP5 Navigator GPS, PSP Bluetooth Igrače DVR Zvočnik Mikrofon Diktafon Mobilni Telefon v Sili Napajalni Tablični RAČUNALNIK, Mobilni Telefon ali DLANČNIK FOTOAPARAT Power Bank DVD EVD Pametne Ure, E-knjige, Zvezek Helikopter Elektronskih Cigaret in drugih elektronskih naprav.

    1, Naš litij-polimer baterijo, ki je ni moč baterije , Prosim, kupite moči baterije, za model letala, avtomobile in druge igrače kupci, prosimo, obrnite na službo za

    2, privzeto Express (morali poslati drugi izrazi, kot so rime, taktnost, Shen tong. (opomba v beležko, prosim, pustite sporočilo, se bojijo površnost včasih) Toplo poziv: pošta dostavo izdelek potrebuje, da bi razliko do spremembe hitre dostave

    3 Ker je baterija je posebna postavka, za letalsko embargo blaga, lahko samo posebne poti kopenski promet, tako da bo hitrost počasneje, vas prosimo, fotografirali baby ' s starši razumevanje!Nudimo blaga, ne logistične storitve, in lahko ne bi kakršna koli obveznost čas prihoda.Tako ne moremo sprejeti nujne, za čas prihoda, zamik za razumevanje kupce prosimo, da ne kupujejo v trgovini, hvala vam!

    4, Smo zagotovili, da so vse baterije za nove baterije, litij-polimer baterije so bolj nagnjeni k praske, nastop višje povpraševanje stranke prosimo, bodite previdni, da ustrelil oh.

    5 videz izdelka vpliva veliko dejavnikov, proizvodnega ciklusa je drugačen, in videz posamezne serije baterije, ki je drugačen, je mogoče uporabiti nevtralna slika, da predstavlja ta model.Slike so samo za referenco, in veljajo za material.

    = Informacije o izdelku =

    Zaporedna številka: 3590130

    Nazivna zmogljivost: 5000 MAH

    Velikost izdelka: debeline 3,5 MM, širina 90 MM dolgo 130 MM

    Nazivna napetost: 3,7 V

    Polnjenje napetost: 4,2 V

    Polnjenje temperatura: 0 stopinj C ~ 45 stopinj C

    Odvajanje temperatura: -20 stopinj C ~ +60 stopinj C

    Temperatura skladiščenja: -20 stopinj C ~ +35 stopinj C

    Polnilni tok: Standardna polnjenje: 0.5 C Hitro polnjenje: 1.0 C

    Standard polnjenje metoda: 0.5 C CC (Heng Liu) napolnite do 4.25 V Spet, CV Stalen tlak 4,2 V ) napolnite do trenutnih dajatev je manjša ali enaka 0,05 C

    Največji polnilni tok: 1C

    Največje količine vode, tok: 1C

    zaščito IC parameter : Obremenjenost varstvo napetost 4.20 V + 0.05 V Več razrešnico za varstvo napetost 2.7 V + Za 0,1 V, Največja dopustna tokovna 2 A .

    Baterija specifikacije nakupovalni vodnik :

    Tip litij-polimer baterija je velikost baterije, na primer: model je 042030 ali 402030 to pomeni, Da je debelina baterija je 4 mm Baterija širina 20 mm Baterija dolžina 30mm .Ko starši kupite baterije, glede na original baterije, model, izberite velikost, nekatere baterije ne izbruh kodo, merjenje baterijo, debelina, širina, dolžina, da se ujemajo z izvolitvijo nove baterije oh.

    odgovor uporabite :

    Mobilni moči, učenje stroji, tablični Računalniki, avto navigacija, MP3, MP4, MP5 Vstavljanje kartice zvočnik, brezžično miško, mobilni telefon, proso Zaslon PSP Vgrajeno baterijo Apple perifernih moč, tablični RAČUNALNIK, prenosni DVD Prenosni baterije, brezžično opremo za spremljanje , Medicinske opreme , Različne instrumente in metrov, LED Žarnice, prometni znaki, prenosni malih gospodinjskih aparatov, vse vrste DIY Instrumenti in Aparati , detektorji Kovin, baterije in drugih digitalnih baterije.

    Glavne značilnosti :

    1. Različne velikosti: Model in zmogljivosti, ki so na voljo , Močno uporabnost

    2. ZK : Uporabite Jedro izdelka , Visoka zmogljivost , Nizka notranja upornost

    3. Stabilno delovanje : Dolgo življenjsko dobo : Neprekinjeno polnjenje praznjenje 500 Po tem, zmogljivost baterije, ni manjša od nazivne zmogljivosti 80%.

    Oznake: 5000 baterije, baterija pmp, 3, 7 v: 5000 mah, 5000 mah baterija za ponovno polnjenje tabličnega, 4000 3, 7 v, baterija tabličnega, 7.4 v, 4000, 5000 mah 3, 7 v, baterije 5000 mah, baterija recharg.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki