Slazenger RASE Hlače Moški Slazenger RASE Hlače Moški Slazenger RASE Hlače Moški Slazenger RASE Hlače Moški Slazenger RASE Hlače Moški

Slazenger RASE Hlače Moški

€29.98 €15.59
Na zalogi
s184936

  • Blagovna Znamka: Slazenger

  • Poliester materiala.Znamka : Slazenger Člen : ST10SE055 Ime Proizvoda : RASO Spol: Moški Skupina: Tekstilni Category: Hlače KLIKNITE NA SLIKO ZA VEČJO SLIKO (ODPRE se V NOVEM OKNU) Črna Sax Modra Navy Temno Siva Brezplačno dostavo iz Turčije

    Slazenger Blagovne Znamke;

    Slazenger je eden najdaljših uveljavljenih športnih blagovnih znamk v veliki BRITANIJI.Blagovna znamka je namočen v dediščino z zgodovino proizvodnjo in trženje kakovostne športne opreme, ki sega v leto 1881.

    Skoraj stoletje in četrtino nazaj, ralph in Albert Slazenger preselili svoje rainwear poslovnih južno od Manchester do Londona išče nove proizvode za ohranitev prodaje v poletnih mesecih.Kaj je draughty razvoj in loparji žogice za novo igro Sphairistike, izumili nekaj let prej z Velikimi Walter Clopton Wingfield.

    Od takrat, Večjih Wingfield je igra, ki je postala ena izmed najbolj na svetu mednarodna športna Tenis.Iz teh korenin, Slazenger je zrasla iz družinskega podjetja, da resnično mednarodna organizacija, ki prodaja kakovosti športne blaga v skoraj vsaki državi na svetu.

    Slazenger ' s prvi večji preboj je bil sprejetje svoje teniških žogic in oprema za največji teniški turnir na svetu, Wimbledon.Prvi Slazenger žogo pojavil v Wimbledonu leta 1902 in je ohranila to čast, odkar praznujemo svoje stoletne v letu 2002. To je najdaljši neprekinjen športno sponzorstvo v svetu.

    Skozi razvoj izdelkov in pridobitve podjetja in blagovne znamke so še dodatno okrepiti z dodatkom kriket, golf, hokej in squash.Slazenger ' s formula za uspeh je bil vedno, da je športna oprema za vrh exponents šport.Že od zgodnjih dni igralci igrali imajo najvišji standard blagovne znamke.

    Resnično mednarodni seznam imen, ki so neskončne, vendar so nekateri greats Fred Perry, Ken Rosewall, john Newcombe, Jimmy Connors, Ne Bradman, Strešna Hutton, Denis Compton, Gary Sobers, viv Richards, Bobby Locke, Ben Hogan, Greg Norman, Jack Nicolas in Shranite Ballesteros.Danes, Tim Henman, Tony Jacklin, Jacques Kallis, označite Mesar in številnimi mednarodnimi akterji so naši standardni nosilci.

    V preteklih letih te dediščine in strokovno znanje, ki je videl mednarodne zbirke športna oblačila in obutev, razvita za enako zahtevne standarde, prodanih po vsem svetu tistim, ki ga zanima šport zapestnico na najvišji ravni, in to vidi Slazenger edinstvenem položaju, da gradimo na teh dosežkov v prihodnjih 100 let.

    Oznake: plaža krpo moški, pas moški, Za moške, rešilni jopič za človeka, moški pulover, 2018 moški pulover, moški pulover, moški gledajo, moški pulover pozimi, casual moški.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki