Večfunkcijsko EOS Keychain Prestavi Prostem Orodja za Kampiranje, Pohodništvo Obroč Plezanje iz Nerjavečega Jekla, Odpirač za Steklenice, Izvijač Večfunkcijsko EOS Keychain Prestavi Prostem Orodja za Kampiranje, Pohodništvo Obroč Plezanje iz Nerjavečega Jekla, Odpirač za Steklenice, Izvijač Večfunkcijsko EOS Keychain Prestavi Prostem Orodja za Kampiranje, Pohodništvo Obroč Plezanje iz Nerjavečega Jekla, Odpirač za Steklenice, Izvijač Večfunkcijsko EOS Keychain Prestavi Prostem Orodja za Kampiranje, Pohodništvo Obroč Plezanje iz Nerjavečega Jekla, Odpirač za Steklenice, Izvijač Večfunkcijsko EOS Keychain Prestavi Prostem Orodja za Kampiranje, Pohodništvo Obroč Plezanje iz Nerjavečega Jekla, Odpirač za Steklenice, Izvijač Večfunkcijsko EOS Keychain Prestavi Prostem Orodja za Kampiranje, Pohodništvo Obroč Plezanje iz Nerjavečega Jekla, Odpirač za Steklenice, Izvijač

Večfunkcijsko EOS Keychain Prestavi Prostem Orodja za Kampiranje, Pohodništvo Obroč Plezanje iz Nerjavečega Jekla, Odpirač za Steklenice, Izvijač

€3.13 €1.72
Na zalogi
s185585

  • Blagovna Znamka: Balight
  • Vrsta: Žep, Multi Orodja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • VELIKOST: S

  • Opis:

    1. Nerjavno jeklo material, visoko trdoto, dobro moč, ni enostavno, da rje, priročen in praktičen.

    2. To je dobro teksturo, mala miniaturni, fine izdelave in visoko trdoto.Uporabljajo se lahko na prostem, v zaprtih prostorih ali v raziskovanje.

    3. Prihranek prostora oblikovanje, to je kot nalašč za obešanje dekoracijo avto ključ, torbici, nahrbtniku, itd.

    4. Po površinsko obdelavo, površino, lesk, teksture, moda izvrstno, lahek, kompakten in prilagodljiv, enostaven za prevoz.

    5. To je multi-funkcionalne prostem pripomoček, se lahko uporablja kot merilni skali, odpirač za steklenice, rezalnik, ključnih verige, izvijač, in tako naprej, gre za različne načine uporabe, ki je dober pomočnik pri področju dejavnosti.

    Paket vključuje:

    1pc*EOS Preživetje Orodje

    Oznake: silca multi orodje, deko multi orodje, čajniki na prostem, eos prestavi, pouf na prostem, eos, eos multitool, najlon vojaške molle torbica, eos orodje, naslonjalo za noge na prostem.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki