Teče Reflektivni Manšeta na Prostem LED Noč Run Light Zapestnica Varnostne Svetlobne Opozorilne Luči Zapestnica Utripa Pasu Teče Reflektivni Manšeta na Prostem LED Noč Run Light Zapestnica Varnostne Svetlobne Opozorilne Luči Zapestnica Utripa Pasu Teče Reflektivni Manšeta na Prostem LED Noč Run Light Zapestnica Varnostne Svetlobne Opozorilne Luči Zapestnica Utripa Pasu Teče Reflektivni Manšeta na Prostem LED Noč Run Light Zapestnica Varnostne Svetlobne Opozorilne Luči Zapestnica Utripa Pasu Teče Reflektivni Manšeta na Prostem LED Noč Run Light Zapestnica Varnostne Svetlobne Opozorilne Luči Zapestnica Utripa Pasu Teče Reflektivni Manšeta na Prostem LED Noč Run Light Zapestnica Varnostne Svetlobne Opozorilne Luči Zapestnica Utripa Pasu

Teče Reflektivni Manšeta na Prostem LED Noč Run Light Zapestnica Varnostne Svetlobne Opozorilne Luči Zapestnica Utripa Pasu

€2.43 €1.80
Na zalogi
s187982

  • Življenjska doba baterije:
  • Barve:
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: NOBEN
  • Vgradna Namestitev: Krmilo
  • Svetleče način:
  • Material:
  • Teža:
  • Dimenzije:
  • Številka Modela: Enotni Trak LED luči
  • Napajanje:

  • Opis:

    Nadgradili teče svetlobni trak s tremi svetlobni načini!

    Ti obroči za roke so na voljo v sedmih barvah, ki jih lahko enostavno nastavite, da utripa ali sijaj trdne svetlobe za zaščito ponoči bodisi kolesarjenje, tek, pohodništvo ali zblojenost.

    Nastavljiv trak pomeni razredi lahko fit skoraj vsako roko velikost in s plastično posnetek lahko tudi pritrdimo na kolesa, torbice ali celo šotore za super vidljivost ponoči ali v slabe vidljivosti.

    Visoka kakovost slim fit 25 mm odsevnega materiala omogoča, da se ljudje na delovnem mestu ali v prometu lahko videli prej, daje vozila, voznike več časa, da sprejmejo umikanje dejanje pomaga, da se prepreči ali zmanjša tveganje za nesreče.

    Enotni Trak LED luči za dodatno varnost.

    To lahko deluje v treh načinih: počasi flash, flash ali dolge luči.

    Izboljšana vidljivost in večjo varnost - odlična izbira za tekače, kolesarje, konj kolesarji, vozači, smučarje in pešcev, kot so šolskih otrok ali pes pohodnikov.To je tudi idealna za vse delavce, ki so izpostavljeni nevarnosti v svoje vsakodnevno delo, ki deluje v okoljih, ki vključujejo veliko nevarnosti iz premikajočih se vozil ter povečano tveganje nesreč zaradi slabih svetlobnih razmerah.

    Nastavljiv pritrdilni zagotavlja enostavnost uporabe in univerzalni fit.Lahko so pritrjeni okoli zapestij, gležnjev, torbe, nahrbtniki, okvire koles, sedlo stebla.

    Ostane varno v mesto, tudi v času hitrega gibanja.Kot nalašč za uporabo za vse vrste športnih aktivnosti, kot tudi hlačni posnetke, da jih vodijo stran od verige, ko vožnja s kolesom.

    Lahka in udobna za nošenje brez omejevanja gibanja in ne povzroči chaffing tudi ko nosite neposredno poleg kože.

    7 Barv, da izberejo,je tudi tisti, ki lahko oddajajo pisane luči.

    Dimenzije: Dolžina: 325 mm x Širina:25 mm (Nastavljiva)

    Specifikacije:

    Izdelki: reflektivni predalčni svetlobna zapestnica na črnem ozadju

    Barve: rdeča, rumena, modra, zelena, oranžna, roza, bele in pisane

    Material: oprtnice+odsevni material+svetlobni vodnik trak+krmilnik

    Svetleče način: dolgo svetloba, bliskavica, počasi flash

    Dimenzije: 32*2,5 CM

    Teža: približno 30 g

    Življenjska doba baterije: 60 ur (odvisno od uporabe)

    Napajanje: 2 x CR2032 baterije

    Opomba:

    Zaradi različnih proizvodnih serij ali različnih shooting svetlobo in zaslon, prosimo, dovolite napako 1-3 cm za ročno merjenje.Morda obstajajo majhne razlike v barvi in podrobnosti, vendar prosimo, bodite prepričani, da to ne vpliva na uporabo učinek.

    Paket Je Vključeno:

    1*reflektivni predalčni svetlobna zapestnica na črnem ozadju

    Oznake: širok svetlobni pas, led trak, roko led, zapestnica led, bliskavica zapestnica svetlobna zapestnica, sijaj stranka, zunanji flash razsvetljavo, led zapestne, zapestnica led, respiro teče pasu.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki