1pcs ER25 Pomlad Collet (Od 1mm-16 mm) Pomlad Collet Set Za CNC rezkanje orodje, stružnica Graviranje machineSpring Collet Vpenjalne Orodje 1pcs ER25 Pomlad Collet (Od 1mm-16 mm) Pomlad Collet Set Za CNC rezkanje orodje, stružnica Graviranje machineSpring Collet Vpenjalne Orodje 1pcs ER25 Pomlad Collet (Od 1mm-16 mm) Pomlad Collet Set Za CNC rezkanje orodje, stružnica Graviranje machineSpring Collet Vpenjalne Orodje 1pcs ER25 Pomlad Collet (Od 1mm-16 mm) Pomlad Collet Set Za CNC rezkanje orodje, stružnica Graviranje machineSpring Collet Vpenjalne Orodje

1pcs ER25 Pomlad Collet (Od 1mm-16 mm) Pomlad Collet Set Za CNC rezkanje orodje, stružnica Graviranje machineSpring Collet Vpenjalne Orodje

€1.70
Na zalogi
s188767

  • material: Hitroreznega Jekla
  • Številka Modela: ER25 Pomlad Collet
  • Premaz: altın
  • Premer: 26
  • Skupna Dolžina: 33
  • Vrsta: Drugo

  • 1pcs ER25 Pomlad Collet Set Za CNC Workholding Graviranje & Rezkanje Orodje, Stružnica Odlične Kakovosti Opis: Ta pomlad vpenjalne puše so narejeni iz visoko kakovostnih 65Mn pomlad jekla za CNC rezkanje orodje, stružnica in delo-holding graviranje stroj.Tam so vpenjalne puše, različnih velikosti .Collet mora biti nameščena v collet chuck matica preden vstavite v collet chuck.Značilnosti: je Izdelana iz visoko kakovostnih 65Mn pomlad jekla, ki so stabilne v uspešnosti.Fine izdelave, dobra elastičnost, visoka natančnost in opletanje toleranca je manj kot 0.008 mm.Vsak collet je jasno označeno, tako da lahko zlahka razlikovati med njimi.Veliko collet za CNC rezkanje orodje, stružnica in delo-holding graviranje stroj.

    Pogoj:NOVA

    Model:ER25 zbiranje chuck

    Paket Vključuje: 1PCS x vpenjalne puše

    Dostava Smislu Bomo Poslali Vaše Naročilo V Roku 7 Dni Po Tem, Ko Smo Prejeli Vaše Plačilo.Prosimo, Izberite Dostava Ste Želeli.Za Ladijski promet, ki bi Radi Uvesti Podrobnosti Za Vas Tukaj: (1) E-pošta je Za ZDA,Avstralija, velika Britanija, Kanada, Francija,Rusija,Ukrajina,Izrael,Saudova Arabija,Norveška Stranka, To Traja približno 7-20 Dni, Da Pridejo. (2) e-EMS je Za Tajvan,Hong Kong,Rusija,Avstralija,Japonska,Soth Koreja,Singapur,velika Britanija,Kanada,Francija,Ukrajina,Belorusija,Španija,Nizozemska,Brazilija in Združenih držav amerike( U. S stranko,pls izberejo Prodajalca Način Dostave ) Stranka, To Traja približno 7-15 Dni, Da Pridejo. (3) Kitajska Post Zraka Parcelo, Lahko Pošljete, Da Večina Držav ali Območij,Je Potrebno o 15-60 Dni, Da Pridejo. (4) Če se Odločite, EMS/DHL/Fedex/UPS/TNT Dostava, To Traja Približno 5-8 Delovnih Dni, Da Pridejo. (5) Kitajska Post Registriranih Air Mail,Singapur Post,PostNL,Švedska Post Lahko Pošljete, Da Večina Držav, Je Potrebno o 22-60 Dni, Da Pridejo. (6) Pred nakupom,prosimo poskrbite, da bo vaš Soaring.si in alibaba naslov pravilen.Ali ne,prosim, popravite ga pred plačilom.Stranka Potrditve: Vsaka Država Ima Različne Tarife Politika, Žal, Nismo Odgovorni Za Stranke Potrditev.Vljudno Opazili, Da Je To!Če Želite, nam Pišite Izdelka Podrobnosti o Paketu, kot Želite, Prosim, Pošlji Sporočilo, da nam je V Prvem Času, Ko Vzpostavite Red.Poprodajne Storitve: Smo Strokovni Poslovanja Podjetja.Bomo Ponudili Dobre poprodajne Storitve Za Vas.Če Imate kakršno Koli Vprašanje Glede Naših Izdelkov Ali Storitev, Prosimo, Pošljite Sporočilo Na NAS.Vam bomo odgovorili v najkrajšem Možnem času.Povratne informacije: Vaše Zadovoljstvo in Pozitivne Povratne informacije so za Nas Zelo Pomembni.Prosim, Pustite Pozitivne Povratne informacije in 5 Zvezdic, Če Ste Zadovoljni z Našim Izdelkom in Storitvijo.Če izpolnjujete vse Težave z Naš Izdelek, se Obrnite na Nas Prvič, preden se odpravite Negativne Povratne informacije.Zato, ker Bomo potrudili, da Reši vsak Problem ASAP.Garancija in Vrnitev 1. 12months Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Nakup z zaupanjem 2. Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po parceli prejeta vračila element kot v enakem stanju, kot ga je prejel. 3. Prosimo, pišite nam na zahtevo vrne dovoljenje.Vaše ime, dražbe številko, in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo. 4. Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.Ladijski promet, ravnanje in zavarovalni stroški so nevračljive. 5. Povratni prevoz se plača Kupec.

    Oznake: er11, 3 mm collet, collet er11, malo collet, chuck collet, collet, 3 chuck, chuck za stružnica stroj, stružnica gred, 3 čeljusti stružnica.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki