Plaža Šotor Nepremočljiva, Avtomatski Pop Up UV Zaščito Enostaven Za Namestitev na Prostem Nsect-Dokazilo Kampiranje Nadstrešek Letnih Turističnih Plaža Šotor Nepremočljiva, Avtomatski Pop Up UV Zaščito Enostaven Za Namestitev na Prostem Nsect-Dokazilo Kampiranje Nadstrešek Letnih Turističnih Plaža Šotor Nepremočljiva, Avtomatski Pop Up UV Zaščito Enostaven Za Namestitev na Prostem Nsect-Dokazilo Kampiranje Nadstrešek Letnih Turističnih Plaža Šotor Nepremočljiva, Avtomatski Pop Up UV Zaščito Enostaven Za Namestitev na Prostem Nsect-Dokazilo Kampiranje Nadstrešek Letnih Turističnih Plaža Šotor Nepremočljiva, Avtomatski Pop Up UV Zaščito Enostaven Za Namestitev na Prostem Nsect-Dokazilo Kampiranje Nadstrešek Letnih Turističnih Plaža Šotor Nepremočljiva, Avtomatski Pop Up UV Zaščito Enostaven Za Namestitev na Prostem Nsect-Dokazilo Kampiranje Nadstrešek Letnih Turističnih

Plaža Šotor Nepremočljiva, Avtomatski Pop Up UV Zaščito Enostaven Za Namestitev na Prostem Nsect-Dokazilo Kampiranje Nadstrešek Letnih Turističnih

€12.89 €9.92
Na zalogi
s190045

  • Območje: Drugo
  • Številka Modela: plaža šotor
  • Vrsta: 1 - 2 Osebi, Šotor
  • Zunaj Šotor Nepremočljiva Indeks: 1000-1500 mm
  • Pole Materiala: Iz steklenih vlaken,
  • Plasti: Enotni
  • Sezona: Štiri sezone Šotor
  • Vrste Zgradbe: Hitro Samodejno Odpiranje
  • Struktura: Drugo
  • Tkanine: Drugo
  • Število Uporabnikov: Dva
  • Slog: na prostem
  • Spodaj Nepremočljiva Indeks: 1000-1500 mm

  • Bullet Točk:

    1、Samodejno pop-up Design: Instant pop-up oblikovanje in zložljiva; ni potrebe, da sestavite, več truda je treba za šotor namestitev.Ultra-kompakten in lahek plaži šotor je lepo zapakirano, ki je idealen za shranjevanje in potovanje.

    2、Široko Uporabo: Velikost: 142×72×60 CM/55.9*28.3*23.6 palcev, to je najboljša izbira za družinske senčenje, ko so ribolov, kampiranje, pohodništvo ali porabe počitnice na plaži, park, dvorišče v času počitnic.

    3、Premium Material: iz poliestra premaz, prekriti s posebno zaščito pred soncem in toplotni izolacijski materiali, ta plaža odtenek šotor se lahko odražajo sončni svetlobi in blokira 99% škodljivih ultravijolične žarke.Nepremočljiva in windproof načrt ohranja notranjost suha in primerna za vse dejavnosti na prostem.

    4、Več Uporablja: Pop-up šotori se lahko uporablja kot zunanja senčila, plaža koče, plažo, dežniki ali v senci šotori za kampiranje, pohodništvo, ribolov, pikniki ali vikendom; poleg tega pa so lahko tudi v zaprtih prostorih igrajo šotori za otroke.

    5、Trajne in Rje dokaz: Ta plaža šotor je izdelan iz visoko kakovostne tkanine iz poliestra z dolgotrajno delovanje.Okvir je izdelan iz visoko kakovostnih steklenih vlaken, ki je varno, trajno in rje-dokazilo, zaradi česar šotor stojalo samostojno, brez deformacije po dolgotrajni uporabi.

    1.Samodejno pop-up Design: Instant pop-up oblikovanje in zložljiva; ni potrebe, da sestavite, več truda je treba za šotor namestitev.Ultra-kompakten in lahek plaži šotor je lepo zapakirano, ki je idealen za shranjevanje in potovanje.

    2.Široka Uporaba: Velikost: 142×72×60 CM/55.9*28.3*23.6 palcev, to je najboljša izbira za družinske senčenje, ko so ribolov, kampiranje, pohodništvo ali porabe počitnice na plaži, park, dvorišče v času počitnic.

    3.Premium Material: iz poliestra premaz, prekriti s posebno zaščito pred soncem in toplotni izolacijski materiali, ta plaža odtenek šotor se lahko odražajo sončni svetlobi in blokira 99% škodljivih ultravijolične žarke.Nepremočljiva in windproof načrt ohranja notranjost suha in primerna za vse dejavnosti na prostem.

    4.Več Uporablja: Pop-up šotori se lahko uporablja kot zunanja senčila, plaža koče, plažo, dežniki ali v senci šotori za kampiranje, pohodništvo, ribolov, pikniki ali vikendom; poleg tega pa so lahko tudi v zaprtih prostorih igrajo šotori za otroke.

    5.Trajne in Rje dokaz: Ta plaža šotor je izdelan iz visoko kakovostne tkanine iz poliestra z dolgotrajno delovanje.Okvir je izdelan iz visoko kakovostnih steklenih vlaken, ki je varno, trajno in rje-dokazilo, zaradi česar šotor stojalo samostojno, brez deformacije po dolgotrajni uporabi.

    Specifikacija:

    Material: poliester tkanine + steklenimi vlakni

    Velikost: približno 142×72×60 CM/55.9*28.3*23.6 cm

    Seznam Vsebine:

    1 * Plaži Šotor

    1*Torbici

    1) DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

    2) S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, kupce, ki bodo odgovorni za vse lokalne davke in druge uvozne takse.

    3) Naloge, ki se obdelujejo v obljubljeno dni po plačilu preverjanje.

    4)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    5) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za naš zgolj kot referenca.

    6) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

    7) Če je niste dobili vašo pošiljko v 39 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

    8), lahko sledite številko za sledenje na http://www.17track.net/en ali lahko vidite, sledenje podatkov v skladu vaše naročilo online.

    Oznake: Šotor, otroška plaža odtenek, kampiranje šotor 01 oseba, kygo, enostaven šotor, nepremočljiva šotor nepremočljiva, tabor zunanji šotor, pop šotor, čoln šotor, šotor turističnih.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki