AQUA3.0KW380V50HZ Blizu skupaj self-sprožilni certrifugal TEŽKA črpalke z buit-v cedilo, zaščita IP54,Izdelani v IEC34 AQUA3.0KW380V50HZ Blizu skupaj self-sprožilni certrifugal TEŽKA črpalke z buit-v cedilo, zaščita IP54,Izdelani v IEC34

AQUA3.0KW380V50HZ Blizu skupaj self-sprožilni certrifugal TEŽKA črpalke z buit-v cedilo, zaščita IP54,Izdelani v IEC34

€1 101.21
Na zalogi
s191055

  • Moč: 3,0 KW
  • Številka Modela: NA-400
  • Teorija: Centrifugalne Črpalke
  • material: matel in plastike
  • Struktura: Centrifugalne Črpalke
  • Standard ali Nestandardno: STANDARD
  • Goriva: Električne energije
  • Kraj izvora: Kitajska
  • Namen: promet ali masaža
  • Uporaba: Promet masaža

  • Blagovno znamko AQUA 3,0 KW Kvalificirano vodne črpalke, super low noise/quick start (Pls pustite sporočilo, če potrebujete 60HZ)

    Gradbeništvo: Blizu skupaj self-sprožilni certrifugal črpalke z buit-v cedilo. 3,0 kw, 4.0 kw,za 5,6 kw.7.5 kw,11KW.

    Uporaba: Za kroženje vode v bazenu filtrirni sistemi za čiste ali rahlo umazane vode z trdnih delcev v suspenziji.

    Pogoji delovanja:Tekočina temperaturi do 60 stopinj.Sobne temperature do 40 stopinj.

    Skupaj sesalna dvigalo do 3M.Največji dovoljeni delovni tlak do 6 bar.

    Motor 2-polnim indukcijski motor 50HZ(1=29001/min)400V+10% od 2.2-3.8 KW.

    IZOLACIJSKI RAZRED f, PTORECTION IP54. Izdelani v skladu z IEC34.

    1 popolnoma nastavite vodne črpalke, vključno z vsemi potrebnimi deli v notranjosti.

    Alfa je Povezovanje industrije in Trgovsko Podjetje predvsem ciljanje na savno in bazen oprema, razvoj na osnovi napredne tehnologije, odlično in hitro storitev.

    Mi imamo pravi tovarne poiščite v Shenzhen, naši glavni proizvodi so savna & pare , bazen oprema , SPA&kad ,in savna grelec .Večina naših izdelkov ima CE certifikat , in naš generator pare in savna grelec so vroče zvezde izdelkov v obdobju med mimo let in dobili velik dosežek iz Evrope , severno Ameriške in Bližnji Vzhod itd .

    Kakovost je naše življenje, stranke zadovoljiva je naša persuit, in verjamemo, da bo sijajna prihodnost po naših trdovratne truda in podpore za vas.

    Mi bomo poslali paket PREKO DHL , FEDEX , UPS , TNT , Aramex (Bližnji Vzhod), da s hitro dostavo in visoko jamstvo safty.

    1. Nismo odgovorni za naslovnik neznan naslov.Pridržujemo si pravico, da zaračuna ladijski promet pristojbina je spet za vrnjene artikle zaradi napačen naslov.

    2. Bomo ladja paket, v roku 3 do 5 delovnih dneh po tem, ko pridobite potrdila o plačilu.

    3. Čas dostave potrebuje 4 do 7 dni, od tovarne do kupca, imenovan naslov.

    4. Tam je dodatno ladijskega stroškov 30USD približno od daleč okrožje v skladu UPS, DHL ali zahtevo.Poseben znesek se bodo obveščeni po hitri odziv express.

    Bomo sprejeli Depozitni , Visa , Master card , TT , western union itd .

    *Če niste zadovoljni s svojim postavke prosimo, da se vrnejo v originalni embalaži in z vsemi oznake pritrjena v roku 14 dni .Blago nam morate vrniti prevoz plačan.Nakupna cena se bo vrnila z enako metodo, kot je bilo plačilo.Poštnina in pakiranje bo ne povrnejo.

    *Če je vaš element, ki je v okvari ali smo poslali nekaj drugačnega, da tisto, kar ste naročili, ga vrnite nam v roku 14 dni in mi vam bo dala celotno vračilo ali zamenjavo.Vključno s poštnino in pakiranje.

    1. Če naprava ne bi delovala pravilno, pls ne puščajte nas negtive ali katero koli 1 ali 2 ocene, preden se obrnete na nas, saj je večina od problem je bil cuased, ki jih v pravilno namestitev včasih.Bomo vas bo vodil, kako intall, dokler lahko uživate v parni kopeli .In če mi potrdite problem je naša odgovornost, bomo poslali zamenjati dele brezplačno polnjenje ne glede na vrednost, ampak tudi ladijskega stroškov.

    2. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.

    Stranka zadovoljivo je naša nikoli ustavljanje puisuit, tako da, če imate kakršne koli težave, preden purchaseing ali po prodajnih problem, pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate po naslednji način.

    Tel: 86+13242430588 ; 86+15728672121

    Skype: kitty19860328

    Ali nas kontaktirate po "postavi vprašanje"

    Oznake: jacuzzi centrifugalne črpalke, močan centrifugalne črpalke, osnove centrifugalne črpalke, vertikalna centrifugalna črpalka, faza centrifugalne črpalke, rotorji centrifugalne črpalke, 1 centrifugalne črpalke, naravnost centrifugalne črpalke, popravila centrifugalne črpalke, 3 centrifugalne črpalke.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki