Ribnik Čiščenje Zmanjšati Vonj Vnos Večkratno Uporabo Fish Tank Vodnih Sistemov Iz Nerjavečega Jekla, Povečanje Kisika Notranji Filter Za Akvarij Ribnik Čiščenje Zmanjšati Vonj Vnos Večkratno Uporabo Fish Tank Vodnih Sistemov Iz Nerjavečega Jekla, Povečanje Kisika Notranji Filter Za Akvarij Ribnik Čiščenje Zmanjšati Vonj Vnos Večkratno Uporabo Fish Tank Vodnih Sistemov Iz Nerjavečega Jekla, Povečanje Kisika Notranji Filter Za Akvarij Ribnik Čiščenje Zmanjšati Vonj Vnos Večkratno Uporabo Fish Tank Vodnih Sistemov Iz Nerjavečega Jekla, Povečanje Kisika Notranji Filter Za Akvarij Ribnik Čiščenje Zmanjšati Vonj Vnos Večkratno Uporabo Fish Tank Vodnih Sistemov Iz Nerjavečega Jekla, Povečanje Kisika Notranji Filter Za Akvarij Ribnik Čiščenje Zmanjšati Vonj Vnos Večkratno Uporabo Fish Tank Vodnih Sistemov Iz Nerjavečega Jekla, Povečanje Kisika Notranji Filter Za Akvarij

Ribnik Čiščenje Zmanjšati Vonj Vnos Večkratno Uporabo Fish Tank Vodnih Sistemov Iz Nerjavečega Jekla, Povečanje Kisika Notranji Filter Za Akvarij

€2.30 €1.84
Na zalogi
s191397

  • Napetost: Other
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: HOUSEEN
  • Moč: NOBEN

  • Značilnosti:

    Kovinski filter, cevi so super za aquarium fish tank, spodbujati izmenjavo plinov in povečanje raztopljenega kisika ravni.

    Super za tropske ribe, ki se kmetijah, koi ribniki, odpadne vode sistemi, hladilni stolpi,

    in drugih komercialnih in industrijskih sistemov.Za uporabo z mokro/suho filtri (tukaj ni vključen), za izboljšanje biološko filtracijo. 100% popolnoma Nova in visoke kakovosti.

    To nerjavečega jekla, košaro se uporablja za zaščito kozice in baby fish, da se zanič v filter.Privlačen način, da bi vaš akvarij kozice varno.

    Drobne živali, kot večina sladkovodnih kozic, nevretenčarjev, kot tudi majhnih rib in

    prepražimo jih na nevarnosti, da jih ujame v velikih rež na večino standardnih vnos sesalnikov.

    Pri čiščenju je potrebno, preprosto krtačo akumulirano naplavin off

    Filter Stražar z roko ali mehko krtačo neke vrste, kot zobno ščetko.Specifikacija: Velikost za izbiro: S, L, Velikost(Dolžina*Širina): 7*2,5 cm(S), 8.5*3cm(L)

    Notranji Premer: 12 mm(S), 16mm(L)

    Material: Nerjaveče Jeklo

    Barva: Kot slika prikazuje Paketu:

    1pc x Akvarij Filter Stražar Opomba: Prosimo, upoštevajte, da iz Nerjavečega Jekla Filter Varovala, ki se prilega v filter je sesalni cevi, ne čez cedilo.

    Če vaše filtra ima integriran cedilo, ti Filter Varovala, ki ne bo deloval brez sprememb.

    POVRATNE informacije

    1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije od 5 zvezdic .In 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Bomo seveda dali svoje pozitivne povratne informacije.

    2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

    DOSTAVA 1. Priprava Čas: potrebujemo 3-7 delovnih dni za pripravo vaše naročilo, Ignoriranje, koliko dni obdelave ostaja. 2. Ni limitied Da/Vrednost v naši trgovini.Nudimo brezplačno dostavo po vsem svetu za vse količine in nobene vrednosti 3. APO/FPO/varstvo osebnih podatkov Dostave se opravičujemo in prosimo, da P. O. Škatle in vojaške naslove (APO, FPO) ne more ponuditi.

    VZTRAJANJU PRI PONOVNO ODKRITEM & EXCHANGE

    Imamo QA ekipo, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in poslali.Vendar pa morate, da potrdite svojo obleko velikosti skrbno pred nakupom (velikost, meritve bodo pokazali v nadaljevanju posamezne elemente).Pozornost je: ne moremo sprejeti izmenjavo ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano.Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo problem: ----število ----Slike/video v okvari kroglice.

    Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

    NAŠE GARANCIJE, Če niste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.Zahteve: 1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum. 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. 3. Vrnitev ladijski promet pristojbina je plačal kupec.

    Oznake: filter cev, fish tank uv, crab peeler, ribnik uv, aquarium filter intake, aquarium filter system, akvarij dovodni cevi, filter koi ribnik, koi ribnik, aquarium extern filter.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki