Nova 12-Palčni Mobilni Telefon Ojačevalnik, 3D Visoke Ločljivosti Velike Lupa Z Namizno Držalo Povečevalno Zložljiv Za Film Igre Nova 12-Palčni Mobilni Telefon Ojačevalnik, 3D Visoke Ločljivosti Velike Lupa Z Namizno Držalo Povečevalno Zložljiv Za Film Igre Nova 12-Palčni Mobilni Telefon Ojačevalnik, 3D Visoke Ločljivosti Velike Lupa Z Namizno Držalo Povečevalno Zložljiv Za Film Igre Nova 12-Palčni Mobilni Telefon Ojačevalnik, 3D Visoke Ločljivosti Velike Lupa Z Namizno Držalo Povečevalno Zložljiv Za Film Igre Nova 12-Palčni Mobilni Telefon Ojačevalnik, 3D Visoke Ločljivosti Velike Lupa Z Namizno Držalo Povečevalno Zložljiv Za Film Igre Nova 12-Palčni Mobilni Telefon Ojačevalnik, 3D Visoke Ločljivosti Velike Lupa Z Namizno Držalo Povečevalno Zložljiv Za Film Igre

Nova 12-Palčni Mobilni Telefon Ojačevalnik, 3D Visoke Ločljivosti Velike Lupa Z Namizno Držalo Povečevalno Zložljiv Za Film Igre

€10.80 €4.43
Na zalogi
s191792

  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • VELIKOST: 12"
  • Certificiranje: NOBEN

  • Nova 12-Palčni Mobilni Telefon Ojačevalnik, 3D Visoke Ločljivosti Velike Lupa Z Namizno Držalo Povečevalno Zložljiv Za Film Igre > > >>>Element Podrobnosti

    Značilnosti: 1. Pregleden Zaslon: Visoko-opredelitev vizije, zaščito oči pred sevanjem, brez napajanja.S poudarkom na majhnem zaslonu za dolgo časa bo zmanjšalo nelagodje in utrujenost.

    2. Odličen Videz in Občutek: lupa je super jasno kakovosti slike, ki se lahko učinkovito podvoji velikost zaslona, tako da lahko uživate v hd filmov in video posnetke na vaš pametni telefon, da največja.

    3. Enostavno: Pull-out oblika, primerna za shranjevanje, kot je dolžina, prosto nastavljiv, in ki se lahko prevaža v vrečko.Primeren za uporabo v zaprtih prostorih, kampiranje, potovanje, prosti čas, kjerkoli, itd.Silikonski ne-drsenje, se lahko uporablja tudi kot mobilni telefon, držalo.

    4. Združljiva z Vašo Napravo: lupa je posebej zasnovan za najbolj pametne telefone in tablet, in je primerna za različne sisteme, tako da vam ne samo za model naprave.

    5. Najboljša Izbira za Počitnice Darila: preprosta in elegantna oblika, je ta izdelek najboljša izbira za počitnice darila za sorodnike in prijatelje.Trdno smo prepričani, da vam bo padla v ljubezni z svoj nov mobilni telefon lupa.

    Specifikacije:

    Ime: Pull-out Mobilni Telefon Zaslona Ojačevalec

    Barva: črna

    Povečava: 2-3 krat

    Material: ABS plastika in akril objektiv

    Seznam Vsebine:

    1 x Mobilni Telefon Lupa

    >>>>Element, Ki Kažejo

    Oznake: balkon zložljiv zaslon, mobilni telefon, držalo za razširitev, dekorativne zložljiv zaslon, mobilni telefon ojačevalnik 800, prenosni ojačevalnik celic, 3d stojalo, zložljiv zaslon delilniki, 3g tablet, hd tablet, prenosni telefon ojačevalnik.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki