5000pcs/lot 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm Črna Barva Ravno Nazaj Lepila na ( Nail Art), Zunaj Vroče Fix Okrasnih za Telefon DIY Dekoracijo 5000pcs/lot 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm Črna Barva Ravno Nazaj Lepila na ( Nail Art), Zunaj Vroče Fix Okrasnih za Telefon DIY Dekoracijo 5000pcs/lot 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm Črna Barva Ravno Nazaj Lepila na ( Nail Art), Zunaj Vroče Fix Okrasnih za Telefon DIY Dekoracijo 5000pcs/lot 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm Črna Barva Ravno Nazaj Lepila na ( Nail Art), Zunaj Vroče Fix Okrasnih za Telefon DIY Dekoracijo 5000pcs/lot 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm Črna Barva Ravno Nazaj Lepila na ( Nail Art), Zunaj Vroče Fix Okrasnih za Telefon DIY Dekoracijo

5000pcs/lot 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm Črna Barva Ravno Nazaj Lepila na ( Nail Art), Zunaj Vroče Fix Okrasnih za Telefon DIY Dekoracijo

€3.37 €2.70
Na zalogi
s192186

  • Kristalno Nosorogovo (Ravno Hrbet): zlahka se uporablja za široko paleto prevoznik zlepljene
  • material: Akril
  • Količina: 5000pcs
  • Številka Modela: Nosorogovo
  • Postavka Vrsta: Rhinestone & Decoration
  • Teža: 50g
  • Barve: črna
  • VELIKOST: 2mm 3mm 4mm 5mm

  • Opis:

    Ime Izdelka: Ne Vroče Fix Okrasnih/

    Material:Akril

    Velikosti v mm: 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm

    Tehnika: Lepljenje Na, Ne Sprotni Popravek

    Nazaj: Srebrna Foiling

    Pakiranje Podrobnosti:5000pcs/paket

    Pogoj: Visoka Kakovost in Nove blagovne Znamke

    Razred: AAA, MC

    Uporaba: Vrečke, Oblačila, Nail Art, Čevlji, mobitel, Box, Pero, Pohištvo, Voščilnice, itd

    Pakiranje:

    1.Po vsem svetu(exept Nigerija,italija)

    2.Čas dostave:

    Za Express:na Splošno,približno 5-10 delovnih dni

    3.Elementi bodo poslani v 1business dan, plačila prejeta.

    4.Če niste prejeli predmeta v Času Dostave ,se obrnite na nas po e-pošti, če imate kakršne koli.vprašanja,običajno,vaša pošta bo odgovoril v roku 24 ur.Če ste še vedno ni dobil odgovora po 24 ur, vas prosimo, preverite nezaželeno e-poštnega polje.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam najboljše rešitve za komunikacijo.

    5.Mi ladja v Alixpress je naslov Samo .Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Alixpress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

    6.Mednarodni Kupce prosimo, Upoštevajte:

    a:Uvoznih dajatev,davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.te stroške je kupec odgovoren

    b:Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakup

    Sprejemamo:Visa,MasterCard,Depozitni

    Politika Vračanja:

    1.Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po pošti prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.

    2.Prosimo, pišite nam na zahtevo vrne dovoljenje.Vaše ime,dražbe številko,in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.

    3.Prosimo, prepakirate postavka skrbno.predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.ladijski promet,ravnanje in zavarovalni stroški so nevračljive.

    4.Če je predmet, je najti ne-napako ,element, ki bo poslan nazaj kupcu na kupca?s račun.Predmeti vrnejo brez številko RMA bodo zavrnjene in vrnjene pošiljatelju.Kupec je odgovoren za vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so na polje ali etiketo se vrnili.

    Vrste Opomba:

    Ne pusti negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč.Najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težave.Trudimo se, da odgovori na vsa sporočila v najkrajšem možnem času.

    Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

    Povratne informacije

    1.Naš sistem samodejno vrne povratne informacije, ko je to ostalo za nas.

    2.Z namenom zagotavljanja boljših storitev,prosimo, zdravljenje transakcije pošteno.Povratna informacija je naše življenje,preden se odpravite aneutral ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.(Nemogoče je, da pomanjkljivost ocenjevanja v novo politiko),saj menimo, NEVTRALNO povratne informacije, kot NEGATIVNE povratne informacije.

    O nas

    Q:Zakaj so vaše cene tako nizko, da so ti kakovosti predmetov in nove blagovne znamke?

    A:JA,jo plačate na TOVARNIŠKO CENO!

    Prodamo popolnoma nove postavke, ki so neposredno iz tovarne v Aziji.To je razlog, zakaj naše cene so tako konkurenčen.

    Za ohranjanje kakovosti nadzora mi osebno preveri za vsak predmet pred odpremo.Vse elemente, ki so 100% novih in pregledati.

    1.Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo strank, Če vaš ni, kot je opisano ali napako, ko prejmete, jo bomo nadomestili to za vas, brez doplačila.

    2.Veliko prodajalcev oskrbe sivem trgu,Smo zagotovili, da so naši izdelki so popolnoma novi,uradni in prvovrstne kakovosti.

    Oznake: mens leto daril 5 rubljev, snemljiv daljinsko motorja, okno nalepke blackout, pralni izostriti električni, okno nalepke pedikura, mens nebesno znamenje obesek, mens rumena znoj hlače, kraft food škatle, 100 kos, majhen osliček 18 cm, pliš.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki