Poldragi Kamen Kroglice Zapestnice Howlite grški Križ Zapestnica BM20561 Poldragi Kamen Kroglice Zapestnice Howlite grški Križ Zapestnica BM20561 Poldragi Kamen Kroglice Zapestnice Howlite grški Križ Zapestnica BM20561 Poldragi Kamen Kroglice Zapestnice Howlite grški Križ Zapestnica BM20561 Poldragi Kamen Kroglice Zapestnice Howlite grški Križ Zapestnica BM20561 Poldragi Kamen Kroglice Zapestnice Howlite grški Križ Zapestnica BM20561

Poldragi Kamen Kroglice Zapestnice Howlite grški Križ Zapestnica BM20561

€61.04
Na zalogi
s20702

  • material: Poldragi Kamen
  • Blagovna Znamka: MUDULLA
  • Spol: ŽENSKE
  • Kovine Tipa: cinkove Zlitine
  • Številka Modela: BM20561
  • Zaponko Tip: Čipke-Up
  • Zapestnice Tip: Sklop Zapestnice
  • Veriga Tip: Beaded Zapestnica
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • Slog: Klasična
  • Fine ali Moda: Moda
  • Obliko\vzorec: KROG
  • Funkcija: Razpoloženje Tracker
  • Nastavitev Vrste: Utrla Nastavitev
  • Postavka Vrsta: Zapestnice

  • Poldragi Kamen Kroglice Zapestnice Howlite grški Križ Zlato Zapestnico nosorogovo žogo naglas Cca 7.5",ustreza večini zapestje Več kot moč biseri, ti ročno izdelane zapestnice funkcija naravni kamni.Oni so kot nalašč za layering s seboj ali vaš najljubši verige ali bangles.

    Bela howlite gladko kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Krema riverstone kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Mat sunstone kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Siva mat kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Sivi obrazi kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Zeleni obrazi kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Amazonite f aceted kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Slika jasper gladko kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Mat Zebra jasper kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Dalmation jasper kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Srebro Geode kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Pyrite gladko kroglice zapestnico z grškega križa čar

    Shippment

    1. Izdelki bodo poslani v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

    2. Prosimo, potrdite vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše izdelke, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

    3. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite vašo pošiljko način.Normalno, da bo trajalo 10-25 delovnih dni, ki jih na kitajskem post zraka, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih express (EMS, DHL, FEDEX, UPS, ITD.).

    4. Včasih tranzitni čas bi bilo več, ker je slabo vreme, carinjenje in drugih razlogov.Upam, da boste lahko počakajte potrpežljivo, ko niste dobili svoje izdelke na čas.Če niste prejeli izdelek v roku trideset dni, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali to.

    5. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.

    Vrne

    Trudimo se, da bi služil našim strankam.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v 3days od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.In kupce, ki bi morali biti odgovorni za poštnine, da se vrnete elemente.

    Velikosti ali Fit Vprašanja

    Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije; prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno razlik v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.če ugotovite, velikost izdelki ne ustrezajo, lahko neposredno stopijo v stik z nami.

    Barvna Neusklajenost

    Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če vrnitev kupnine je mogoče.

    Povratne informacije

    Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

    Oznake: uhani, obesek, črna, dekorativne gumb posnetek, uhani cvetnih listov emajl, uhani golobov smešno, conan sivo iphone primeru, plašč človek točke velikosti 14, uhani priljubljena ženska, uhani punk ogrlica, cocktail palice m turn.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki