Dom in Družina Okolju Prijazno Smešno Nekaj Ptic V Drevo Kopalnica Tuš Zavesa S Kavlji Nepremočljiva Zavese 90x180cm Dom in Družina Okolju Prijazno Smešno Nekaj Ptic V Drevo Kopalnica Tuš Zavesa S Kavlji Nepremočljiva Zavese 90x180cm Dom in Družina Okolju Prijazno Smešno Nekaj Ptic V Drevo Kopalnica Tuš Zavesa S Kavlji Nepremočljiva Zavese 90x180cm Dom in Družina Okolju Prijazno Smešno Nekaj Ptic V Drevo Kopalnica Tuš Zavesa S Kavlji Nepremočljiva Zavese 90x180cm Dom in Družina Okolju Prijazno Smešno Nekaj Ptic V Drevo Kopalnica Tuš Zavesa S Kavlji Nepremočljiva Zavese 90x180cm Dom in Družina Okolju Prijazno Smešno Nekaj Ptic V Drevo Kopalnica Tuš Zavesa S Kavlji Nepremočljiva Zavese 90x180cm

Dom in Družina Okolju Prijazno Smešno Nekaj Ptic V Drevo Kopalnica Tuš Zavesa S Kavlji Nepremočljiva Zavese 90x180cm

€5.07 €3.04
Na zalogi
s21264

  • Barve: Kot je prikazano pcitures
  • material: Poliester
  • Tuš Zavesa Velikost: W150cm*L180cm,W180cm*L200cm
  • Tuš Zavese po Meri storitev: Po meri storitev,MOQ 10 kosov
  • Slog: Ameriški Stil
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Vzorec: Drugo
  • Vrsta: Nepremočljiva Tkanine, Tuš Zavese
  • Tuš Zavesa Teža: 350~400g
  • Tuš Zavesa Funkcija: Uporabo kot kopalniške zavese,okno pannel ali vrata
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: T16YL011

  • Vljudno Opomnik

    1.O Proizvodnje

    Vse productsin naši trgovini so nekako streljanje tovarne neposredno.tam je detailssize,barvo in druge informacije v proizvodnjo podrobnosti.prosimo, bodite pozorni.Vse blago na zalogi,lahko bi naročil.

    2.O Barvo

    Naše Slike arereal izdelek ustrelil,vendar je zaradi različnih osvetlitev in prikaz,v naravi andpictures lahko so rahlo barva razlika,upam, da boste spoznali in razumeli.

    3.O Embalaži

    Uporabili bomo safepackage,ampak če je bilo blago poškodovano na način, se,prosimo, obrnite na nas roku 24 ur po prejemu parceli,bomo rešiti.

    4.O Trgovini Na Debelo

    Imamo mostpopular produkcije in najbolj konkurenčno ceno,naše stranke po vsem theworld.Dobrodošli na debelo,prosimo, obrnite na vam bomo dobre proizvode andprice.

    5.O Mat

    Mat in tuš zavesa se ujemajo, lahko izberete, ali želite kupiti glede na vaše potrebe!

    Mat velikost:40x60(CM)

    (1)Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

    (2)Kromatične aberacije je problem, da vsak spletni prodajalec ne more izogniti.Obstaja veliko razlogov za kromatične aberacije.Na primer, različne kamere, različni monitorji različne luči in okolju, barva razlika je povsod.Po vsem, stroj ni človeško oko, bomo poskušali zmanjšati barva razlika med realnim predmetom in sliko.Barvna razlika ne sme biti razlog za slabo oceno ali vrniti.Če ste še posebej zaskrbljeni zaradi barve izdelka, prosimo, bodite previdni, da kupite.

    (3)Vse blago, ki se merijo z roko, in razlika 1-2 cm v velikosti, ki je v normalnem območju.

    (4)ne Bomo uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

    (5)stroške prevozov ne vključuje nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

    (6)vas Prosimo, da izpolnite vaše polno ime in pravilen naslov, ne prevzemamo odgovornosti za vaše napake.

    (1)povrnili vam Bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje (2) Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

    (3)kupec, ki bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente. (4)Bomo potrudili, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

    Oznake: ogledalo squeegee, dodatek zavese ptica, zavese okno, zavese ptica dekle, odraslih božični klobuk, umre zavese, blackout zavese, zavesa za živo soba, zavese zavese, elegantna ptica zavese.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki