1780174010 Filtrira avto Zračni Filter za Geely Brezplačno Ladje in Auto del Zračni Filter 1780174010 Filtrira avto Zračni Filter za Geely Brezplačno Ladje in Auto del Zračni Filter 1780174010 Filtrira avto Zračni Filter za Geely Brezplačno Ladje in Auto del Zračni Filter 1780174010 Filtrira avto Zračni Filter za Geely Brezplačno Ladje in Auto del Zračni Filter

1780174010 Filtrira avto Zračni Filter za Geely Brezplačno Ladje in Auto del Zračni Filter

€3.29
Na zalogi
s21484

  • Vrsta Materiala: Filtrirni Papir
  • Postavka Dolžina: 22.2cm
  • Drugi Del Število: 1
  • Posebne Funkcije: 1
  • Element Teža: 0.2kg
  • Proizvajalec Številka Dela: 1780174010
  • Umestitev na Vozilu: Engine
  • Država/Regija Proizvodnji: Kitajska
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Element Širina: 16.7cm
  • Izmenjave Številka Dela: 1
  • Postavka Višina: 5cm

  • Toplo poziv Prosimo, preberite naslednje skrbno pred nakupom, Če se boste odločili za nakup blaga v naši trgovini, boste sprejeli naslednje sporazuma 1. Zaradi različnih modelih avtomobilov v različnih državah, se prosimo obrnite na trgovca za potrditev izdelke pred naročilom za preprečevanje neskladnosti med izdelki in avtomobili. 2. Zaradi številnih avtomobilskih delov, vse rezervne dele lahko zalogi ob vsakem času.Prosimo, obrnite na servisno službo pred nakupom, in potrdite nakup po raziskavi, ali blaga so na voljo.Če blago ni na voljo, prosimo za razumevanje! 3. Kot za tovorni nastavitev, obstaja veliko različnih vrst avtomobilskih delov.Tovorni vsakega izdelka je drugačen (tovorni promet, je treba izračunati glede na velikost, težo in obseg proizvoda), tako splošnega tovora nastavite zdaj.Pred nakupom, prosite za pomoč strankam, koliko tovora!Če kupec naroči več ali manj tovora, kontaktirali vas, bodite tovorni promet, ali veljajo za vračilo presežka tovorni!

    Tovarne neposredno avto deli, primerni za geely avto

    Vrsta

    Zračni Filter

    OEM Številke

    1780174010

    Avto Bi

    Za Geely Brezplačno Ladje in Global Hawk

    Velikost

    Standardne Velikosti

    Materiali

    Visoka Kakovost surovin

    Certificiranje

    ISO/TS16949

    Specifikacija

    OEM standard

    Storitev

    OEM

    ZA Vrata

    Vsaka vrata na kitajskem

    Pakiranje

    Nevtralna/Meri/Color box

    1.polje+karton;

    2.Prilagodite

    Naše Storitve

    1. OEM

    2. Vam bomo odgovorili na vaše vprašanje v 24 urah.

    3. Po pošiljanju, se bomo spremljali izdelkov za vas enkrat na vsake dva dni, dokler ne boste dobili proizvode.Ko si dobil blaga, njihovo testiranje, in daj mi povratne informacije.Če imate kakršna koli vprašanja o težavo, stopite v stik z nami, vam bomo ponudili v reševanje način za vas.

    Povratne informacije

    1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

    2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto , vendar je to 1 minuto je zelo pomembno za nas.

    3. Prosimo, da nam priložnost, da morete odpraviti, preden se odpravite vse nevtralne ali negativne povratne informacije, ali odprite spora na spletnem mestu.Delali bomo z vami rešiti vse težave .Hvala vam za vaše razumevanje!

    Če imate kakršne koli težave,Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, se bomo potrudili, da vam pomagamo.

    Oznake: površina prenosnika 16gb i7, površina duo primeru jasno, rgb trak 12v 30 metrov, površina prenosni računalnik i5 16gb, pametni telefon čast 7c 57, kolam rangoli vzorci, open toe črpalke usnje, silver obroči miniaturni, odprite toed čevlje gothic.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki