NT68676 LCD/LED Zaslon Krmilnik Odbor Diy Zaslonu Kompleta za M215HW03 V1 V. 1 1920X1080 HDMI je združljiv+DVI+VGA+Audio

NT68676 LCD/LED Zaslon Krmilnik Odbor Diy Zaslonu Kompleta za M215HW03 V1 V. 1 1920X1080 HDMI je združljiv+DVI+VGA+Audio

€18.40 €15.09
Na zalogi
s21718

  • Združljivost: Drugi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Snop: 1920x1080
  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: COOERQI
  • Številka Modela: M215HW03 V1 V. 1
  • Članice Zbora: Skoraj Pripravljen
  • Fotoaparat Opremljen: No

  • M. NT68676.2A(HDMI+DVI+VGA+Avdio) zaslon LCD/LED Zaslon Krmilnik Odbor Diy Zaslonu Kompleta za M215HW03 V1

    To je odličen komplet, ki je pripravljen za M215HW03 V1 , prosimo, še enkrat preverite svoj lcd številko modela, pred naročilom.Dobrodošli, da prilagodite svoj komplet!

    LCD Controller Board M. NT68676.2A:

    M. NT68676.2A je spremljajo nadzorne plošče, ki je lahko v pomoč LED/LCD plošče.Podpira resolucijo do 2048X1152.

    M. NT68676.2A lahko sinhronizirate z računalnikom, samodejno.Za sinhronizacijo je potrebna sinhroni signal, ki horizontalne in vertikalne sinhronizacije, se loči.

    M. NT68676.2A lahko podpira dinamični kontrast nadzor, izhod za slušalke vhod in digitalni nadzor glasnosti hkrati.

    Velikost krmilnika odbor: 139mmX58mmX17mm

    Imajo poskusite in boste dobili veliko presenečenje!

    Nato se vam dogaja, da se ta komplet?

    Opombe:

    1. Prosimo, poskrbite, da je vaš zaslon LCD je v redu, preden ponudbe v to postavko, pa vas bo odgovoren za nezdružljivost.

    2. Če vas skrbi, toliko o nastavitev ločljivosti, prosimo, ponovno preučiti, preden ponudbe!

    3. Če niste specializirano elektronike, ali so se dvomi v delovanju, se obrnite na nas za pouk, pa ne moremo odgovorna za napačno delovanje.

    4. Po končani povezovanje, prosim, ne hitite, da je moč!Najprej uporabite multi-meter na test, ali je GND LCD je povezan s GND upravljavca odbora.Če ne, prosimo, preverite povezavo znova.Če je odgovor da, prosimo preizkusite, ali je prišlo do kratkega stika med rdeče žice in črne žice kabel LVDS.Če je kratek stik, to pomeni, nasprotno povezavo ali druge napake.Kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.DIY potrebuje določeno strokovno znanje, vljudno prosim prevzame odgovornost tveganja.Ne kovinski kontakt je dovoljeno, če napajanje na krmilnik odbor, v nasprotnem primeru kratkega stika lahko pride, kar lahko povzroči pomanjkanje upravljavca odbora.

    Uspešen Primer (rossg77 -- Ameriški prijatelja Projekta ):

    Navodila za priključitev krmilnika odbor za LCD:

    1. Odvoz stare inverter in stare LVDS kabel iz LCD zaslon.

    2. Priključite novo inverter in LVDS priključite na vaš LCD zaslon.

    3. Priključitev krmilnika odbor z RAČUNALNIKOM preko VGA kabel/HDMI/DVI kabel.

    4. Vhodna moč 12V,4A. ( Prosim, ne revidirani napetosti nastavitev skakalec na lcd-krmilnik odbor pred potrditvijo od nas, ker je narobe revizijo te napetosti, ki bo dobil vaše lcd burnt.By tako, prosim, ne povežite kabel lvds napačno, nekaj narobe connecton lahko dobite lcd zgorela preveč, če ne veste, vas prosimo, da nas kontaktirate. )

    Paket Vključuje: 1 X LCD Controller Board (M. NT68676.2A) za M215HW03 V1 1 X Inverter za M215HW03 V1 1 X 5 tipke Tipkovnica 1 X kabel LVDS za M215HW03 V1 nekaj druge potrebne kable za ta komplet

    Kot smo potrebovali, da izberete pravo inverter in lvds kabel, ki ustreza vašemu lcd za vas, in tudi dobavitelj lahko posodobi lcd krmilnik boad malo,tako da morda ni enako kot je to prikazano na sliki.Upamo na vaše razumevanje. -- Element, ki bodo dobavljeni z Swiss Post Letalom.Dostava bo 7-30 dni(izključuje vikendi) je odvisna od lokacije.Nekatere države so s počasno dostave, ki lahko povzročijo zamudo, upamo na vaše razumevanje, če stvari se dogajajo.

    -- Pošljemo vse predmete v enem delovnih dni (od ponedeljka do petka samo) po potrditvi plačila po svoje daje nam lcd številko modela, razen sobote, nedelje in prazniki.

    Obvestilo : Carinskih Dajatev

    Uvoznih davkov in Carin v vaši državi, NISO VKLJUČENE v postavko ceno ali stroške dostave .Te stroške kupca odgovornost.

    Če imate težave v vaši državi Carinskih o vaši parceli , prosim stik z nami!Želimo, da boste zadovoljni z našimi izdelki.In vaš zadovoljivo je za nas zelo pomemben.

    Pišite nam, če obstajajo kakršne koli težave in bomo po svojih najboljših močeh, da odpravite ven.Tukaj je naš napačno predstavlja & nezadovoljni blago politike.

    -- 1. Sprejemamo vrne za zamenjavo ali vračilo kupnine v roku 5 dni po prejemu predmet(ov).Izdelki MORAJO biti v svoje prvotno stanje, ne nosite ali spremenjene.

    -- 2. NE bomo povračilo povratni prevoz brezplačno.Nadomestila bo za originalno ceno, ki se plača, in bo izdan v roku 7 delovnih dni po prejemu vrniti.

    Oznake: za s6 plus, 215 lcd, lm215wf4, nblb2, mini pc monitor, m185xw01, f10 m, e14 lampholder, 500cd monitor, diy kit za monitor.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki