Brezplačna dostava za 1 NT30 NT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 orodje imetnik je collet chuck za CNC rezkalni stroj sukanca držalo za orodje Brezplačna dostava za 1 NT30 NT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 orodje imetnik je collet chuck za CNC rezkalni stroj sukanca držalo za orodje Brezplačna dostava za 1 NT30 NT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 orodje imetnik je collet chuck za CNC rezkalni stroj sukanca držalo za orodje Brezplačna dostava za 1 NT30 NT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 orodje imetnik je collet chuck za CNC rezkalni stroj sukanca držalo za orodje Brezplačna dostava za 1 NT30 NT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 orodje imetnik je collet chuck za CNC rezkalni stroj sukanca držalo za orodje Brezplačna dostava za 1 NT30 NT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 orodje imetnik je collet chuck za CNC rezkalni stroj sukanca držalo za orodje

Brezplačna dostava za 1 NT30 NT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 orodje imetnik je collet chuck za CNC rezkalni stroj sukanca držalo za orodje

€25.61 €21.25
Na zalogi
s21868

  • Certificiranje: NOBEN
  • Številka Modela: NT30 NT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40
  • Blagovna Znamka: DGAMDJ
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporaba: Rezkanje Rezalnik

  • NT30 nit je M12 NT40 nit je M16 paket vključuje: 1pcs NT orodje imetnik

    O podjetju

    1. Imamo svoje tovarne in strokovno CNC orodje postprodukcije ekipa.Prodajamo dele CNC obdelovalni v razsutem stanju.Smo strokovni proizvajalec CNC orodje imetnikov.Vključevanje R&D, proizvodnja in prodaja.Družba je napredovala oprema za predelavo, testiranje opreme ter strokovno in tehnično osebje. 2. V glavnem proizvajajo visoko precizne Er orodje imetnikov, brez ključa orodje imetnikov, potegnite nazaj orodje imetnikov, zmogljivo orodje imetnikov, HSK orodje imetnikov, ISO orodje imetniki, zadaj kravato, drogovi, gredi, natančnost test palice, visoko natančnost stroja valjev in drugih izdelkov.Različnih kakovostnih ne-standardnih orodij, ki jih lahko biti načrtovani in izdelani v skladu z zahtevami kupcev.Vedno smo izvajanje razvoja, načelo "visoke kakovosti, visoko učinkovitost, visoke zahteve, visoko integriteto", držijo podjetja duhu "spoštovanja ljudi, prizadevnost, delavnost in inovativnost", in nadaljuje, da so raziskave in razvoj, tako da smo se je razvil v edinstveno proizvodnjo in prodajo podjetja .Upamo, da vsakič, ko naše storitve lahko dobite potrditev, smo iskreno dobrodošli domačih in tujih kupcev za obisk in sodelovanje z nami, da ustvarite win-win prihodnosti.Najlepša hvala za obisk naše trgovine za tako dolgo! ! 3. Sprejemamo izbira na drobno, na debelo in prevoz metode.Ko se boste odločili za nas, vam postrežemo vas z vsem srcem.Naše proizvodnje okolje je, kot sledi:

    Naša cena ne vključuje vaš lokalni tarifi.Bomo poskušali naše najboljše, da bi zmanjšali tarifa za vas,Če obstaja kakršen koli tarifne, prosimo, poda tariff.By dajanje nalog, se strinjate, da ta pogoj.Če je blago uničeno zaradi neupoštevanja plačilo carinskih dajatev, ne bomo povrnili zneska naročila! ***DOSTAVA IN DOSTAVE*** 1. Bomo obdelali vaše naročilo, ko bo vaše plačilo je potrjeno.Prosimo, potrdite svojo prejema v času po prejemu blaga. 2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.Opozorilo: Brezplačno dostava po Kitajskem Post Zraka Pošta ali e-Pošta ali Posebno Linijo.Če potrebujete ga pošljete po DHL, prosimo, doseže me za stroške.(Poštnine čas je za 5 ~ 10 dni。Prosim, da me kontaktirate za podrobnosti) Dostava dni po Kitajskem Post Air Mail: (primer) Evropa: 10-30 dni ZDA, Kanada, Avstralija, Nova Zelandija, Anglija: 10-30 dni Turčija, Rusija, Ukrajina: 10-30 dni Brazilija, Bolivija, Argentia, Mehika: 20-60 dni 4. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!POVRATNE informacije: Vaše povratne informacije pomeni veliko, za nas in tudi za druge kupca, kot ste vi.A:Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, 5stars povratne informacije bo velika appriciated.B:Če kaj niste saticfied, pls poskusite, da pustite sporočilo ali eamil, da nas, preden leaved negativne povratne ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši problem z najboljšo rešitev.Hvala.

    Oznake: za rezkanje kovin, collet er32, 8 mm bakrena palica, collet er20, nt40, collet er32 set, chuck collet, er32 collet določa, collet er16, chuck sveder za.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki